Piticlonti de iulie-august 2004 (230)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu am dus-o, trebuie sa recupereze orele de nesomn si sa-si revina, vedem maine. S-a suparat ca nu merge, dar i-am promis ca vedem cum se simte maine ...

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mitz, ma bucur ca azi a fost ceva mai bine ! Si eu zic ca o sa fie din ce in ce mai ok, pina o sa vada Tudor ca nu-i chiar asa de rea treaba cu gradi, probabil ca o sa isi faca prieteni, sau o sa inteleaga ca nu e nici vorba de abandon acolo din partea voastra ... tin pumnii in continuare si astept vesti bune de la voi !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

La cererea telespectatorilor,pe scurt cum fu dimineatzatrezirea la 6.30,mie imi ia vreo 15 minute sa ma bibilesc timp in care tati este si mancat,asa ca atunci cand se trezeste preia tati copilul care incepe "unde-i mamaaaa,da' tu de ce te-ai imbracat,staaai cu mine si cu bunica Geta,nuuu pleca la servici!" dupa lungi parlamentari tace si se uita impreuna la minimax,eu in timpul asta mananc si ma misc prin casa ca fantoma sa nu ma auda...apare bunica Geta,incep iar plansetele...care se potolesc dupa ce ii face pe geam, cu mana lui tati cand se urca in masina!!!!Uitaciosul de tatatocmai a fost intr-un mic control,erau in parc se juca vesela cu copii(pe mine nu plansul ma ingrijoreaza ci faptul ca de o saptamana la trezire se cere automat la pp si kk,parca ar face pe fond emotional...cred ca am sa pun ceva sa le inregistrez ce fac dimineatza)
Daria insanatosire grabnica Giuliei si felicitari pentru bulinutza...noua ne-au trecut mucii in trei zile,cu colargol si karvol,"pastila cu cuc" vorba Mariei...meii a mea este fan pastile pentru gat gen decasept,voseptol asa ca trebuie sa le ascund de ea...
Alice pupam admiratorul mandrei de la capitala....acolo chiar n-aveam,este bine sa avem cati mai multi si mai raspanditi...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - muuulti pupici tie, ca lui Tudor ii dai tu :-)

Ioana - deci Colargol pt nas, Karvol pt uleiul mentolat pt nas si Decasept pt gat pt ce anume ??? Pls ... help ...
Si ce sa-i mai dau, asa racita inca nu am vazut-o, avea si ochii asa inlacrimati, uof ... i-am pus supozitorul cu paracetamol ca nu vroia Nurofen. Altceva mai stiti ?

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Daria, apoi nush ce sa zic mai mult ... daca nu face febra, altceva in plus nu vad sa ii dai ! Si eu am folosit karvol si apoi am trecut la lampa de aromoterapie de mirosea toata casa a padure de eucalipt !! Mie mi se desfundase nasul bigtaim, ba incepea chiar sa ma si doara capul de la atita aroma !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

unde papuci, care papuci?;))
daria, sanatate giuliei, din pacate de astea o sa avem parte o perioada

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Noi plecaram la gradinita cu o sacosa mare de rechizite (noi, vorba vine, ca plecara tanti Ioana si cu Mariuca). La noi gradinita e moca, asa ca parintii cumpara diverse pentru cei mici. Azi am cumparat un trandafir japonez galben tare frumos, marea majoritate a ghivecelor de flori de la gradinita sunt aduse de parinti...:)
Maine avem prima sedinta cu parintii...Va spun impresii...:)))

E tare incantata, pana sa se dezbrace se duce sa o pupe pe educatoare si sa dea o raita prin gradinita...hehehe
S-a adaptat tare bine si-mi place ...au aparut si "efectele secundare"...Ieri a inceput sa zica "postule" la ce o supara...Cate un dulap, patul...hahaha
I-am zis ca am buba in gat si cand treceam pe langa dulap l-a lovit cu palma "postule, ai lovit-o pe mami!"
Asta e, o sa invete tot felul de "lucruri noi"
Ieri la plimbarea de seara a fost simpatica ...Era mai departe cu tanti Ioana, eu mergeam spre casa si a inceput sa strige, a trecut strada in fuga "mami, mamiiii...l-am pierdut pe John!"
Il cauta de o ora...asa...printre blocuri...

Ioana e sora cu Maria nu numai pe hartie...Mananca lapte muls din biberon pen' ca tzitze nu serveste decat in somn! Ofof maimai...
Am facut rost de o pompa electrica asa ca o voi pune in functiune pentru mesele astea "pe trezie"...
E pacat sa o trec direct pe mese complete de lapte praf atata timp cat inca mai produc vacutele.

Eu sunt racita cobza....am un gat plin de ghimpi, curge nasul un pic, sunt cam ametita de la febra si mi-e frica de mor sa nu cumva sa ia galustile.
Eu le duc pe picioare, nici macar nu iau medicamente, dar daca iau ele o sa ma chinui de numa' numa'. Si asa fac ele noaptea bambilici cu mine...

Ma duc sa vad ce ati mai scris...O zi frumoasa la toata lumea!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

raportul dupa a doua zi: a plans din nou dupa mami si nu a vrut sa se joace cu copiii de-a trenul. acum manca cornul de la gradinita si a vrut sa vina la mine la servici. i-am zis ca vin repede....sa manance tot intre timp
Cristal hahaha "postule". moama ce repede a luat-o pe asta.
Daria daca nu o doare in gat nu are rost sa ii dai decasept sau alte bombonele ptr asta. ptr muci da-i acc/fluimucil si succes. sa treaca rapid. (oricum ma indoiesc ca e de la gradi, perioada de incubatie e de cateva zile si ar fi trebuit sa o apuce de maine-poimaine nu de ieri. parerea mea )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Carmen, condoleante!

Sanatate la bolnaviori, vaz ca a inceput sezonul in forta...
Daria, sa va treaca repede!
Mitzu, ma bucur ca azi a fost mai bine...Sa fie si mai bine!

Olivia, am inceput sa o "diversific" de pe la 3 luni, cu cate o lingurita de suc de fructe...la 4 luni cu mar ras amestecat in suc si acum la 5 luni am inceput sa-i pun si niste cereale (orez)...Ii pun cam o masura de cereale in aproximativ 50-60ml de mar ras...eu zic ca e suficient pentru ea.
Peste vreo doua saptamani vreau sa trec la supa de legume.
Acu', doftorul nostru e cat de cat okay, dar are niste scheme in cap cu mancarea de te lasa masca... la Maria cand nu manca deloc imi zicea (la 5 luni) sa o dau pe iaurt iar la asta mica sa-i dau lapte de vaca indulcit cu miere...

Uitai ce am mai citit...o fi de la faptul ca-mi lacrimeaza okii?!...:)))

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina, sanatate maxima va doresc !! Heheee, asa facea si Andrei, nu vroia decit biberon, drept pentru care bagam muls la greu !
Ioanoo, apoi io cerui inscriere pe lista potentialelor cuscre, ca Andrei e fanul nambar oan al mindrei tale !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput