Piticlonti de iulie-august 2004 (230)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza...azi tot cu cioco supravietuiesc dar am inlocuit cafeaua cu ceaiul verdemai am un pic si ma apuc de fumat
Olivia,tare simpatic Uka cu expresiile luicred ca esti topita la asa declaratzii...a mea este ca o maimutza inregistreaza tot...asa ca de la verisoara ei a preluat expresia "yeees,este supeeerbb"
Sunt in zona astept sa povestiti aventurile gradinarilor si scolarilor

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
pfff ce ploaie scarboasa afara. bleacks.
Olivia gata am vazut pozele, ce imi placu lacul ala....si coditele (). ce tare e Uka cu mama you are smart....super!! pupici! nu a batut inca pe nimeni. azi de dimineata am dus sacii cu rechizite si au avut pe lista si o masina asa ca s-a apucat deja de curse cu un baietel, Andrei. (as banui eu ca masina aia o sa fie sursa de bataie...dar ma rog, ele stiu mai bine )
Ioana mama ce tare e Maria la perle...."cu asta ce mai fac" cred ca ma tavaleam pe jos in locul tau.
una dintre ultimele ale lui Pat: mergem la cumpana la finii nostri si la un moment dat tipa: "Mami mami in casa asta sta Basescu!!" eu "cuuum? de ce zici asa??" "ca sunt steaguri la usa" (vazuse primaria [:D))
gata ma duc la treaba... o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata !

Lia
Olivia, tu esti o rasfatata ! Ce declaratii frumoase primesti ! ... De Luca ce sa mai zic, e un galant
Ioana, cum a fost despartirea azi ?
Roxi, superr ... casa lu' Basescu ! ... Ce imaginatie are Pat !

Si ca sa fiu si eu in ton cu discutiile de aici ... sa va povestesc cum decurg discutiile noastre cu Alessia ... Ieri seara, inainte de masa, se batzaia de pe un picior pe altul - semn clar ca are nevoie la toaleta ... Mama o intreaba: "vrei sa faci pipi ?" ... "nu vreau" ... mama insista, ea nu si nu ... O intreb eu "vrei la toaleta ?" ... " nu, vreau sa-ti spun ceva" ... in timpul asta se tot batzaia ... "imi spui dupa ce faci pipi" zic eu ... "nu, mai intai iti spun" ..."bine, spune" cedez eu ... Se apropie de urechea mea si imi spune conspirativ: "fac pipi pe mine !"

Si un nou cuvant inventat de Felicia ... "vamitza" ...asta fiind o combinatie intre vama si granitza

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
Sunt coma, Giulia are mucii pana la genunchi Asa ca noaptea la 3 inca dezmuceam cupilu`, care se nerfa ca nu poate respira pe nas si era obosita. Draga de ea ... i-am dat paracetamol, mi-a cerut supozitor, apoi fluimucil, vit C, a mancat aseara cu mine 2 morcovi si o rosie si branzica si apoi cornul de la gradi (macar atat, ca ieri la pranz nu a avut pofta), am uns-o cu Vic, am bagat umidificatorul; azi dimineata s-a trezit vesela, dar nu a vrut lapte ci suc de morcovi (Teddy). Uof, io am vazut luni un cupil ce mucea, dar na, nu m-am gandit la boleala.
Aaa, ieri la gradi a primit bulina rosie ca a sarit sa o ajute pe doamna Elena la aranjat jucarii si scaunele Moama ce mandra sunt ! Si a spus doamna ca e foarte ascultatoare si cooperanta si rabdatoare
Scuzati ca m-am lungit ...

Kim - deci te-ai reindragostit de Luca pt asemenea vorbe, da ?
Rox - s-a mutat ploaia la voi ? La noi e soare cu dinti ...
Ioana - azi iti tin companie , beau si eu capuccino ca sunt rupta de oboseala.

Restul de mamici, cum sunteti ???

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Daria, sanatate multa Giuliei... Si felicitari pentru prima bulina rosie ... Pot sa-ti fac o sugestie ? Cumpara-i un carnetel micut in care sa-si lipeasca bulinutele primite ... O sa-i placa ideea si va fii mandra sa-l arate ... iar mai tarziu va fi o amintire placuta

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata si de la mine!
Ieri seara am fost la prima sedinta cu parintii (ce sentiment ciudat ca pentru prima oara m-am aflat in postura asta!) - am cunoscut o parte din parinti, ni s-a povestit despre copii (se pare ca al meu copil se descurca tare bine la masa...!), despre programul lunilor urmatoare - ma asteapta un bal de Halloween asa ca trebuie deja sa ma duc sa caut costum pentru pitic si pentru noi (ca deh, si noi parintii trebuie sa fim costumati!), serbarea de Craciun si pe la sfirsitul lui ianuarie o sa primim o evaluare privitoare la progresele copiilor. Una peste alta e ok, educatoarea e tare draguta, singura problema mi se pare faptul ca sunt in grupa 18 copii (desi pina acum nu au fost mai mult de 13 prezenti, dar nu cred ca e o solutie sa contezi pe faptul ca se mai imbolnaveste unul si altul...) - deocamdata au si doua ingrijitoare, dar in timp va ramine doar una...

Cam asta ar fi, ma intorc la munca de birou ca iar ma asteapta o zi incarcata...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Daria sanatate Giuliei, sa treaca mucii rapid!
Kro ce secrete are Alessia hahahahaha. nici Patrick nu merge la gradi. ci la "gadinita". si ne corecteaza de fiecare data
Gabi wow ce frumos, petrecere de halloween si craciun...suuper! (cand te duci la doc?)
sa stii ca si la Pat in grupa sunt inscrisi 18 copii dar vin doar 13....cred ca se mai razgandesc pe parcurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza !!
Mey, vestu tarii, ati trimis ploile si frigu aici, ntzz, ntzz, pesemne ca nu v-au placut prea tare ! Si eu care ma bucuram ieri ca e frumos si soare, azi e nashpa rau !
Ioana, hihhii, tare de tot Gorodica ! La noi - dupa cum stii - mindra e in toul preferintelor lui Andrei, mai nou zice si el ca ea cind il intreb "Ce faci acolo ?" - "Ma pilez !" (ca a vazut filmuletul acela al vostru !!). Pupi multi ! (Pies - si eu ca si tine ... deja am terminat juma de ciocolata asaaa, de start bun al zilei).
Olivia, you are smart !! Stie copilul ce stie !! Si pe deasupra te mai si iubeste, nu ?? Asta cu I love you seamana cu "Mama, te rog iarta-ma" pe care Andrei mi-o spune de fiece data cind face vreo prostioara si il cert ! La care adauga "Nu mai fac niciodata !". Si lasa, mama, poarta ce vrei in romanica, aici e orice permis !! Cam ca la voi ... nu tre sa te gindesti la ce spun altii si la ce fitze si trenduri arboreaza restul !! Sint mistoci papucii, ca uitasem sa zic ieri !
Caro, pupici si pentru Alessia ! Are deja secrete, heheee !!
Daria, sanatate multa Giulikai ! Trec ei si mucii astia ... si felicitari pentru bulinutza, si eu zic ca si Caro, ia-i un carnetel in care sa le puna, o sa fie fun pentru ea !!
Lia, apoi cum zici tu asa sa fie ! Dar Deea nu o sa fie prea mica pentru gradi, asta apropo de ce te sfatuia pediatra ?? Ca nu mai inteleg nimik ! Sanatate multa sa aveti !
Gabi, felicitari pentru rezultatele de la gradi !!
Roxi, !! Super a fost Pat cu Basescu !!
Noi cu mucii sintem bine relativ, nu prea mai sint, a fost si ceva inceput de tuse, dar l-am tratat naturist si vad ca a disparut, noaptea am pus in functiune lampa cu eucalipt si Andrei a respirat muult mai bine. Mai sint neshte urme de secretie p[rin git si se mai inneaca usor din cind in cind, dar in mare e bine, zic eu.
Sint si eu pe aici ... o zi linistita va doresc !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Azi a fost parca ceva mia bine...l-am scos din casa cu pacaleli, a ras tot drumul in masina, dar cand am ajuns in fata gradinitei a inceput plansul. L-am dezbracat si l-am tot pacalit ca stam si noi cu el, pentru ca mereu spunea "nu vreau sa raman aici singur". Cand a pus educatoarea mana pe el, am fugit amandoi in timp ce il auzeam cum incepe sa planga. Am mai stat vreo 5 minute pe la usi ascultand. Cand s-au dus la baie sa se spele pe manute inca mai plangea, dar plans din acela marait, deci nu plans puternic. Asa ca am plecat...tot nu stau linistita, dar ma bucur ca parca n-a mai fost asa rau ca ieri.

Nu va spun ca i-am facut si un fel de grafic al saptamanii, pe zile, ca sa inteleaga ca mai merge la gradinita joi si vineri si apoi vin sambata si duminica, cand e we si nu merge. Nu mai stiu ce metode sa mai aplic ca sa-i usurez putin adaptarea asta.

Olivia, mersi de feedback si de incurajari. Si mie imi spun ca se linisteste repede, dar nu stiu daca sa le cred sau nu. Probabil ca n-au motive sa minta. Luca e un dulce cum iti face declaratii si cum gaseste el momentul potrivit ca sa le plaseze (atunci cand e nevoie de ele). Si mie mi-a placut cum iti sta cu codite.

Daria, sorry pt muci, sa treaca rapid! Ai dus-o azi la gradinita? Si la el tuseau ieri vreo cinci copii, la greu, cred ca e o chestie de zile, pana prinde si el vreun virus...din pacate. Eu am inceput sa-i dau Imunogrip, cu echinaceea, sper sa fie de folos.

Roxi, deci si azi a fost ok! mai ales daca aveau masinute...S-o tineti tot asa! casa lui basescu zici, hehehe!

Gabi, foarte frumoase activitati aveti voi pe acolo pe la gradi! Si imi place chestia asta comuna, si parintii si copiii. Eu de exemplu sufar acum foarte mult din cauza lipsei de comunicare cu educatoarele. Dimineata trebuie sa-l las repede si sa fug ca sa nu prelungesc momentul despartirii si nu pot vb cu cea de dimineata, iar cea de dupa-amiaza nu prea stie nimic din ce au facut copiii. As vrea si eu un feedback mai consistent de la ele, ce-a facut, ce-a mancat, daca s-a paruit cu vreun copil, etc.

Ioana, a fost super tare Maria cu imbracatul! Trebuia filmata faza asta. Oricum, parca mi-o inchipui...azi a mai plans?

Vreau sa va recomand cartea Irinei Petrea "Si tu poti fii Supernanny!". De cand am luat-o o rasfoiesc intr-una, e foarte destept scrisa, poate fi citita si pe sarite, nu neaparat cap-coada si are sfaturi care chiar pot fi aplicate. E foarte practica. Mie imi place foarte mult.

Mergi la inceput

Mitzu chiar asteptam sa postezi...eu cred ca va fi mai bine pe zi ce trece! si nu zic doar ca sa te linistessc....asa e normal sa fie
eu am astept sa inceapa si Pat sa maraie si sa urle ca nu vrea....mi s-ar parea ciudat sa nu o faca. dar om vedea si de acum incolo.
bey ma duc sa vad si io papucii aia ai Oliviei...ca spre rusinea mea nu i-am observat!!

Mergi la inceput