Piticlonti de iulie-august 2004 (230)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

da, testele`s pentru a vedea nivelul fiecarui copil, iar m-am esprimat injinereste;))
daria, cind intri in clasa 1 nu trebuie sa stii nici sa citesti nici sa scrii, nu ma intreba cum a reusit, io nu l-am pus
mitzule, m-am gindit si la varianta asta da` nu-s hotarita... iti dai seama c-o sa-mi reproseze daca nu-l iau?

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Noi cand am fost in situtia asta (cand a murit tatal meu) nu s-a mai pus problema de a le spune fetelor sau nu ... pantru ca, din nefericire, ele erau de fata cand i s-a facut rau si a murit ... La priveghi nu le-am luat, dar Felicia a cerut ea singura sa vina cu noi la inmormantare ... Eu zic sa-i explici cum stii tu mai bine ce s-a intamplat si sa-l lasi pe el sa aleaga daca vine sau nu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mitzura
Si noi am avut o listoaie de rechizite de cumparat. Au fost 100 de lei in cap. dar a fost fun sa le cumpar...intotdeauna mi-au placut rechizitele

si mie
cica s-a incaierat nitel cu o fetita pe jucarii....dar in limitele normalului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, am vazut si eu pozele!
Roxana - super-vreme ati avut la munte - ati vizitat Pelesul? Eu am avut 2 incercari pina acum si tot n-am reusit sa-l vad....Pupam pe Patrick!
Kim - de cind sunt pozele...ca am scapat daca ai spus cind ati fost...Imi plac "crocsii" vostri - ca sa vezi cum o inventie (daca pot sa-i spun asa) a prins peste tot prin lume! Eu prima oara i-am vazut in martie in Caraibe si ma tot uitam ca toata lumea avea - eu gindind ca sunt niste "galoshi" de cauciuc...mai tirziu am citi ca sunt facuti dintr-un material special - si apoi am vazut si in Bucuresti, dar mi s-au parut cam scumpi...
Carmen - condoleante

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi in Peles am vizitat doar Pelisorul ca nu il vazuse Mugur niciodata. in Peles era cam obositor pentru Patrick ca ne si alergasem prin parc pe acolo vreo ora inainte. dar da, a fost o vreme minunata....de adevarata toamna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare..Merci de complimente..nu-i asa ca arat bine pt virsta mea??..hi,hi..daca-s baba..macar sa nu arat!

Gabi ce veste!!! Nu am cum sa-ti spun sa nu te gindesti la problemele avute..dar fi optimista..fa tot ce depinde de tine..ecografii inclusiv 4D..apoi cezariana..eu asa as proceda.....

Vazut toate pozele..Pat la Sinaia (ce-mi place mie acolo!), Giulia...dansind..nu am vazut inca filmul cu sonor..de acasa asta! Vazut o mamica cu emotiii si un pusti relaxat...am mai vazut ceva..dar nu mai stiu...cred ca pe Gorodica...

Carmen condoleante...si eu zic la fel..nu lua copii la astfel de evenimente...lasa-i sa mai copilareasca!

Adela ..Luca a plins cam o luna..il lasa si fugeam..nu stateam pe la colturi ca sa ma menajez...in 5 minute nu mai avea nimic...Asta cu virsta potrivita pt gradiniota..nu exista! Asa si la 5 ani este mai pregatiti decit la 4...Luca amers la 6 luni la cresa pt ca nu am avut incotro...Pritena mea si-a trimis copilul la 4...a reactionat atit de rau..cu cosmaruri..si nu mai vreau sa va povestesc..incit au aminat-o inca un an..Deci fiecare reactioneaza diferit..Da-i lui Tudor sansa de a se obisnui..in medie 1 luna..si apoi poti lua o decizie

fug la treaba..mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia,bine ai revenit,ne-a fost dor de tine....meii baba frumoasa si copil cuminte..
Sa va povestesc ce a facut mandra azi,ne pregateam sa iesim afara,ea-mi zice "pleaca tu afara, ca eu vin mai tarziu", eu "da' nu esti imbracata", "nu-i nimic,ma descurc singura"..buuun,ma fac ca plec si ma ascund,ea se duce in dormitor si incepe sa se descalte si sa se dezbrace susotind non-stop,reuseste dupa ce se poticneste un pic la bluza "da' p'asta cine mi-o scoate",incearca sa-si puna ciorapeii,nu reuseste "nu-i mai pun, ca-i cald afara" si ajunge la bluzita,care era intoarsa pe dos,se uita la ea si zice "hopa,dar cu asta ce ma fac?"..la care eu am pufnit in ras...

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Ioana si mie de voi ..Am bufnit si eu in ris ..citind de Gorodica! bestiala!

Sa va povestesc si eu doua faze cu Luca..ieri la seara primim telefond e la amicul Oscar sa mergem sa ne jucam intr-o librarie..Scot masina din garaj..si Luca de colo...mama good job! you are smart!..m-am scos..ma apreciaza si pe mine cineva:))..Apoi bineteles ca au facut ca doua maimute...si in masina....teoria de rigoare..Luca ce-ai promis tu cind am plecat de acasa..bla, bla,bla..la care el...mama I love you!

Si apropo de ce povestim..ce inteleg copii...Duminica s-au implinit 10 ani de la moartea stupida a mamei mele..si am aprins si eu o luminare..daca la cimitir nu am avut cum sa merg...Luca intreba de ce...eu ii explic ca unui adult...Nu a inteles nimic..mai ales ca vorbeam de o persoana pe car eel nu o cunoscuse..dar...s-a pus pe un plins...si repeta obsesiv...I don't want it! mama...daddy...Luca..are friends...si da-i plins..Nu m-a vazut plingind...deci nu l-am influentat..

mai vin

Mergi la inceput

Cristalinule..felicitatiunile noastre! Aveam eu o banuiala..ca o sa fie de bine..Cit despre Oana..ideea cu vitaminele..este de acceptat..dar aia cu biscuitii..no way! Asa o vei transforma intr-o distrofica (este asa numita malnutritie proteica..sau "de fainos"cind aportul proteic este scazut dar cu valoare biologica ridicata)...una plinuta ..pufoasa...si aparent sanatoasa..dar doar aparent..Eu as trece la diversificare in locul tau!

Alice..gata mucisorii..trecura? Apropo de codite...si ca baietii tai rid de tine..Luca cind m-a vazut a inceput sa plinga..ca el nu ma vrea asa si sa las elasticele..in baie:)))

Roxana ma bucur pt rapida adaptare!! Acolo nu bate copii?
Gabi pozele erau de duminica, he,he..ai recunoscut deci "crocsii" Asa este sint scumpi...cind i-am vazut prima data acum 1 an..asa am gindit si eu..galosi! Dar sint minunati in parc..la plaja..etc...In Bucuresti nu cred ca prinda...la cit snobism exista pe mp acolo!!

Lumi bine ai revenit!!! Te mai asteptam...

Andries..gata remodelarea...rearanjarea? M-ai spart cu lectiile de tenis..nu stiam ca se pot incepe asa curind..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

GABI- sarcina usoara si nu-ti mai bate capul cu creditele, cadastrul etc....o sa se rezolve toate in timp, la timpul lor, one step at the time se zice, deci relax, bucurati-va de mica gamalie de viata din burticul tau
Caro- nu m-am suparat defel, si nici nu m-am justificat. V-am spus doar motivatiile mele fata de decizia luata. Nu e cea mai buna pt mine dar sigur e cea mai buna pt Dan si Dea. Anul viitor va fi mai bine pt amandoi. poate gasesc o gradi privata si-i duc pe amandoi din toamna

Mergi la inceput