Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)
Raspunsuri - Pagina 12
cria_bv spune:
Raluca asa am patit si eu cu Vlad saptamana trecuta. Vomita dupa fiecare masa, se agita, se intindea de parca ii cresteau mainile, am zis ca daca mai continua cu vomitatul il duc la dr dar vad ca s-a potolit. In schimb tot agitat a ramas si nu doarme ziua decat maxim 1 ora in 2 reprize. Daca nu il duc la plimbare cum a fost si azi ca e vremea urata e si mai nervos. sa va mai linistiti.
Tzuna eu i-am dat azi putina banana(fara sa scot semintele) combinata cu mar. Vad ca nu a avut nici un efect advers in schimb s-a saturat si nu a mai vrut si lapte, cred ca e mai consistenta.
Kmi noua acu ne-a mai trecut bubitele de pe fata. Am dat cu bepanten ca cu alte creme nu au trecut.
Noapte buna albinutelor si bondareilor.
roxanici spune:
Crina, nu am zis ca mi se pare chin, ci doar greu.
Mie mi se pare greu ptr ca:
- daca ai prea mult lapte, tb sa ai grija sa nu dai in mastita, sa te mulgi
- daca ai prea putin lapte tb sa ai grija sa faci tot ce poti sa il mentii sau sa ii cresti productia.Mi se pare greu sa bei tone de ceai de chimen si anason, mi se pare greu sa bei galactogil care are gust ne nisip dulce, mi se pare greu sa mananci des si sanatos. Io mananc cand apuc, si de multe ori ce imi place din ce mai gasesc.
- daca ai lapte si bebele mananca numai din bibe tb iar sa te mulgi non stop.
- mi se pare greu sa alaptezi in public.
Si lista poate continua. De aceea mi se pare fantastic sa poti alapta atat timp.
Absoluta, io nu gatesc dar am in minte tocanita de ardei/gogosari, musaca, spanac cu ou, mancare de gutui. Sa nu ma intrebi cum se face mancarea de gutui ca nu stiu. Stiu ca iese ceva dulceag si se manca cu carne de pui
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
diana_jors spune:
Absoluta: eu am facut ardei umpluti, imi era pofta...
Roxanici: mancarea de gutui oare nu e cu sos cu zahar ars si ingrosat cu faina? Eu stiu asa mancare de mere sau de cirese...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
roxanici spune:
quote:
Originally posted by diana_jors
Absoluta: eu am facut ardei umpluti, imi era pofta...
Roxanici: mancarea de gutui oare nu e cu sos cu zahar ars si ingrosat cu faina? Eu stiu asa mancare de mere sau de cirese...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
da diana, ceva de genul....se caramelizeaza gutuile si apoi se fierb nu stiu cum....se arunca si puiul in ea la un mom dat... io n-am facut niciodata da am auzit povestindu-se reteta. Face soacra ptr al meu sot.
hai ca azi m-a mancat limba mai mult
am mai pus ceva poze p-aici... http://picasaweb.google.com/roxanici/RaresLuna6/photo#5111998384680906546 asta e una din ele. Cine are chef sa le vada sa pofteasca la vizionat.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
BiancaM spune:
Bubite pe fata a facut si Amalia. E iritatie de la atatea balute ce au curs si si-a intins ea pe fata.
Eu am curatat cu apa si am dat seara cu bephantene. Au mai trecut, dar tot se mai vad urmele.
Am inceput sa-i dau si eu pireu de morcov. Il papa bine. Sapt. viitoare o sa-i dau cartof dulce.
Felicitari pentru dintisori si pentru inca o luna adaugata la numaratoare!
MA duc sa pregatesc piticul pentru culcare...
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
alexia3 spune:
buna dimineata...simt nevoia sa clarific ceva...caqnd am zis ieri de medici care au invatat pe bune si nu au facut pregatirea pe camp la coasa...m-am referit la pregatirea pt medicina naturista...care la noi in tara nu se face decat ...la cules de floricele si ceva babisme...gata
mai se iese in cismigiu???? nu cred ca permite vremea...eu trebuia sa mai merg sa fac ceva compoturi de prune si strugeri si zacusca la parinti...da cu vremea asta...am asat-o pt duminica
nu mai [pot de Bryan imi ia tastatura
pa
la multi ani sarbatoritilor
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
ioanaradu spune:
buna dimineata.
am trecut foooarte bine peste noaptea de dupa vaccin, deci suntem mai mult decat ok. matei s-a culcat la 19.30, pe la 22.00 i-am dat niste laptic, a mai vb putin cu tati si s-au culcat amandoi, pe la 22.30. deci ... suuuuper bine. s-a trezit pe la 09.00, zic eu, ca nu l-am auzit ... eram la bucatarie.
vazut poze de rares serios si mami de rares care se da cu rolele . eu as incerca, dar nu ma incumet. in schimb, am zis ca-mi aduc bicicleta cand o fi sa mearga si matei cu bicicleta sau cu rolele.
Lumi aftele/ciupercile trebuie tratate cand le descoperi, pt ca daca apuca sa se intinda prea mult in gurita si in gat, atunci este mai nasol. asa mi-a zis mie pediatra. si cica neaparat sa urmaresti daca face febra!
cred ca atat!
intalnire eu ma retrag. pe frigul asta nu ma bag, inca nu avem husa de ploaie si oricum cand e frig ... brrr ... eu prefer sa ies cat mai putin din casa.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
evident ca uitasem ceva:
bubite pe fata avem si noi. uneori sunt ca niste puncte de grasime. am vb cu dr si mi-a zis ca nu as avea ce sa-i fac, se va curata. i-am luat stelatria-mustela, am dat si cu bepanten, si cu galbenele, si cu ceai, si cu ser ... deci am inceput sa ma resemnez. am urmarit si in alimentatie. nu ii ies mai multe in caz ca-i dau ceva anume. in general ii ies mai multe cand e mai cald.
banana ii dau cam 1/2 din cauza de constipaciune, dar nu i-o curat de seminte. o amestec musai cu alte fructe.
doina.todor spune:
ceau fetele!
intru pe fuga din cauza de teroristu lu mama ca nu mai vrea sa doarma asa ca protesteaza in scaunelul de masina.
Roxanici - felicitari pt coltzisor! pupam Raresu ca se face tot mai frumos pe zi ce trece (ti-ai luat matura sa gonesti admiratoarele de la usa cand mai creste? ca io zic ca ti-ar cam trebui), mancarea de gutui : se caramelizeaza neshte zahar, se arunca feliile de gutui apoi pui un picutz de apa si se ingroasa cu faina si daca iti place pui un picutz de smantana, puiul se face separat si se arunca in sos cand e gata, asta ii reteta lu mama mea ma gandesc ca mai sunt si altele.
intrebari: brocoli se poate da la bebei de 6 luni?
mai e vreun bebe care refuza apa?
mai vroiam sa mai zic si sa mai intreb da neuronu meu a intrat in greva asa ca atunci cand isi va relua activitatea revin
pupam pe toti!
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
coolutz spune:
'neata
roxanici-super raresu tau ....spune-mi te rog ca face si haka ...felicitari si pt dintisorul discret ...sper ca si andreiul meu sa imi faca o asemenea surpriza :p
de la ce varsta ati inceput sa ii dati branzica la bb?
,
andrea si andrei(6april2007)