Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
aiia spune:
RARESU pupam dintisorul
ty67buinjmmykuviygjb6c7ijlb il ,u,ljn de la fabiana nu pot sta la cal;c fara ea si binenteles ca trebuie sa scrie si ea. Cred ca a;binutele si bondarei inteleg ce scrie ea.
plec la baita, noapte buna.
karla32 spune:
Va pup!
Am avut o zi groaznica! La serviciu cumplit! vin acasa dau peste un plangacios si un nervos!Nu mai poooooooooooooot! Nu mai am timp nici sa ma duc la baie! E ceva de nedescris. Sper sa fie de la dinti si nu un mare rasfat! Acum a adormit ca un ingeras dar de la 3 nu a pus geana pe geana!
Fetelor, ma omorati voi cu menurile bebelusilor! Mi se face rau cand vad! Si eu care ii dau lapte si cate putin suc...Azi am renuntat si la suc ca de trei zile vomita. Tot! Si lapte, si suc, si ceai si apa!Am crezut ca e de la agitatie, ca nu sta locului nici cand mananca. Azvarle din picioare, se trage de urechi si de par, da din maini! Si parca a fost un pic mai bine! A varsat doar o data...
As fi venit si eu maine in Cismigiu dar trebuie sa ma duc cu masina in service.Ca doar mi-a lasat-o botita desteptul ala! Daca nu mi-o opresc acolo si doar se uita la ea, ma aventurez...E mai aproape de mine.
Nu stiu ce sa mai zic. Ma bucur ptr dintisorul lui Rares, va pup pe toate dar mai ales pe bebei!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Lumi_Nag spune:
Roxana, asa cred ca e ciupercuta.Sunt ca niste cerculete mici si albicioase.L-am sters eu cu glicerina dar banuiesc ca zilnic trebuie sters.
Ioana multumesc.O sa intreb dr ca trebuie sa ne cheme la vaccin si o sa ii arat atunci.Sper ca nu il deranjeaza cu nimic.
Roxana ce bafta ai avut si tu ca si mine cu dintisorul.Tineti-o tot asa!La noi acusica iese si urmatorul
George Catalin
roxanici spune:
Karla, iti doresc sa iti fie bine si sa se aseze lucrurile, nu stiu cum as putea sa te imbarbatez...stiu cum e cand nu apuci nici sa stai pe buda sau sa iti auzi gandurile. ptr tine sa se termine perioada asta nasoala.
Uite ca trece jumate de an imediat ptr toti bondarii si de mult ma gandesc la mamele care au alaptat pana acum. Exclusiv sau mixt, nu conteaza. Mi se pare un efort extraordinar pe care l-ati facut ptr bebeii vostri si de aia sincer VA FELICIT!. Stiu ca nu e usor deloc si de aia aveti toata admiratia mea.
Olita - inca nu imi bat capul cu asta acum
Premergator - nu sunt convinsa ca ii ajuta in vre-un fel deci nu iau.
ah si ma mai gandeam zilele astea la Zana Maseluta...de ce ii zice dom'le zana?! ca chinuie copii astia in ultimul hal...ar tb sa ii zica zgripturoaica maseluta.
mai vroiam sa mai zic da am uitat...
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmenefr spune:
Ulei de porumb Eu folosesc de la Floriol, e putin mai scump decat cel de floarea soarelui.Cam 60-70mii.
I-am pus o data in piure unt, insa nu mi-a placut cum a iesit. in semnsul ca atunci pe loc era ok, dar cand am vrunt sa-i m,ai dau un pic din piureul ala mai tarziu, era ciudat.La fel ca piureul de cartofi de-l mancam noi, care a doua zi e bun de aruncat.asa ca ii pun ulei de porumb.Nici nu miroase.Eu as folosi ulei de masline, insa ala miroase cam tare.De-asta il prefer pe cel de porumb pt prajit, ciorbe,salate, si ce mai face omu' in casa cu ulei comestibil.
Tzuna, eu i-am dat banana, dar fara sa-i curat semintele alea. E cam munca de Sisif.De alergii n-am auzit.
anaanamaria spune:
buna seara stup
azi am facut si noi 6 lunisoare si am incercat pt prima oara olita nu ne prea place dar asta e trebuie sa ne obisnuim .
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi .
Ana mamica fericita de MIRIAM RIANA
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii
Mihael@ spune:
Am implinit o jumatate de an, multumim foarte mult pt. urari
Am sarbatorit cu inca o plimbare la dr. Stefi are o usoara anemie pt. care o sa ia fier 14 zile ...am facut si eco de sold si este totul bine, e sanatoasa tun, m-am bucurat foarte mult.
Ati avut mare spor la scris azi, am citit cam in fuga pt. ca sunt franta si mai am multe activitati...inclusiv cele de hranit copil la 2 ore noaptea.
Cu mesele stam bine, dar mi-e si teama sa o laud ... mananca bine fructele cu cereale de dimineata, piureul de legume max. 90 ml, mai mult nu deschide gura si in curand o sa-i dau carnita de pui si branza calcica.
Tzuna, e a doua zi cand ii dau banana blenduita cu mar crud si 1 masura cereale de orez...eu am grija sa combin un fruct constipacios cu unul neconstipacios de cand a avut Stefi probleme cu diareea...e foarte bun amestecul, il mananca cu placere
ulei/unt
folosesc ulei de floarea soarelui sau de masline (cel rafinat pt. ca cel extravirgin are efect laxativ)
unt - i-as da dar ma tem ca are si ceva margarina prin el si atunci nu-i fac nici un bine daca-i dau
Roxanici, felicitari pt. dintisor, si eu abia astept sa-i iasa (dar cred ca nu stiu ce-mi doresc pt. ca o sa si muste cu ei)...cu alaptatul...a devenit ceva firesc si de la sine, nu stiu cum sa zic...avea dreptate cineva care a zis ca primele 3 luni de alaptat sunt luni de incercare.
ar mai fi de zis dar oboseala ma termina, stiti si voi prea bine cum e...
noapte buna
Mihaela siStefania (19 martie 2007)
poze
Varsta Stefaniei
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii
kmi78 spune:
FELICITAM si noi pe Rares cu dintisorul lui si pe Matei ca a fost curajos la vaccin; adevarati barbati!
Tzuna i-am dat si eu banana i-a placut insa nu stiu daca de la ea i-au iesit bubitele sau nu, asa ca nu-i mai dau pana mai incolo; daca stau bine si ma gandesc si cand era de trei sau patru luni ii apareau pe fata , deci totusi nu cred sa aibe legatura cu banana; acum ii dau NAN 2 hipoalergic , s-a mai curatat dar daca ma uit de aprope mai are inca pe fata; asa ca nu stiu de la ce poate fi .
vreau sa stiu mai are cineva zgrabunte(bubite) pe fata la varsta asta?
am vazut-o si pe Mariuca de Val care cu mi se pare deloc slabuta , cate kg mai are?
anaanamaria spune:
da kmi si printesa mea are bubite in jurul guritei si se intind si pe obraji putin nu stiu de la ce.
Ana mamica fericita de MIRIAM RIANA(19 martie 2007 18 : 05)
POZE PRINTESA
VARSTA PRINTESEI
www.totsites.com/tot/miriamriana/journal/" target="_blank">Povestea nasterii
Crina_mio spune:
zgripturoaica maseluta.. pai noi cand eram mici parca spuneam ca zana maseluta este cea care ne pune bani sub perna si ia dintisorul sau maseluta care ne-a cazut, nu cea care ne chinuie pana iese un dintisor nou..
de ce crezi ca e un chin sa alaptezi?? Eu cand va tot citeam pe voi cu sterilizat, pregatit laptic… mi se parea un chin. La noi I se face bebelinei fomica… avem bibe la purtator cu lapticul in concentratia in care trebuie si la temperature la care trebuie. Asa ca din punctual meu de vedere a fost super usor. Sper sa mai am laptic mult timp de acum inainte…adica pana spre un an ca doar nu o sa-I dau pana o marit. Si in plus alaptatul si ceaiul mult de fenicul, chimen si anason pe care l-am baut eu (pana am facut alergie la el, acum nu mai pot bea de loc) cred ca a ajutat-o sa nu afle ce-s aia colici
Crina si Maya Georgia