Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

branzica de la 5 luni si jumatate.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

COOLUTZ , branzica numai calcica de pe la 6 luni si jumate.

DOINA, in cartea cu pricina despre care v-am zis scvrie ca Brocoli nu e recomandat decat la un an cd se poate da chiar de 2 ori pe sapt.....

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Se poate face ceva ca sa previi raceala la bebelusi?? Puiul meu formaie putin si a stranutat in dimineata asta mai mult decat stranuta de obicei. Noi pana acum nu am folosit niciodata pimpita ptr. nasuc, nu a fost nevoie. acum nasucul pare curat, dar cred ca mai in interior are ceva muculet.

Crina si Maya Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

neata !

Asa sa ne laudam si noi pe fuga:

avem 2 dintisori !!! Inca nu stim ca am putea sa o "piscam" pe mami de san cand ne da lapticul

Fug , ca inca nu am terminat de aranjat prin casa ...si astazi mai avem si de facut ultimul vaccin pe anul asta (sper cel putin).
De maine insa am sa revin in forta aici !!!

Pupice multe - multe !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

eu i-am dat eferalgan si din cauza asta a transpirat f tare. dr mi-a zis ca in caz de mucisori sa folosesc apa de mare si karvol pe batista, langa patut.
apa e printre cei mai mari dusmnai ai lui, dar eu perseverez si-i pasez bibele cu apa. ii placea ceaiul baby drink, i-am mai dat si zeama de compot ...

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

quote:
Originally posted by Crina_mio

zgripturoaica maseluta.. pai noi cand eram mici parca spuneam ca zana maseluta este cea care ne pune bani sub perna si ia dintisorul sau maseluta care ne-a cazut, nu cea care ne chinuie pana iese un dintisor nou..

de ce crezi ca e un chin sa alaptezi?? Eu cand va tot citeam pe voi cu sterilizat, pregatit laptic… mi se parea un chin. La noi I se face bebelinei fomica… avem bibe la purtator cu lapticul in concentratia in care trebuie si la temperature la care trebuie. Asa ca din punctual meu de vedere a fost super usor. Sper sa mai am laptic mult timp de acum inainte…adica pana spre un an ca doar nu o sa-I dau pana o marit. Si in plus alaptatul si ceaiul mult de fenicul, chimen si anason pe care l-am baut eu (pana am facut alergie la el, acum nu mai pot bea de loc) cred ca a ajutat-o sa nu afle ce-s aia colici

Crina si Maya Georgia

Crina permite-mi sa te contrazic referitor la alaptat. Nu, nu este deloc usor sa alaptezi, usor nu este categoric, ca simti cea mai mare placere atunci cand alaptezi si iti pune manuta pe san si se uita fix in ochii tai este adevarat. Am mii de argumente sa aduc ca nu este usor a alapta. Eu una nu ma pot indrepta de spate de la alaptat, indiferent in ce pozitie stau mor de spate. In al doilea rand eu in loc sa revin la o greutate normala , eu dupa ce am nascut m-am ingrasat. Inainte si dupa fiecare alaptat ma ia cu lesin de foame, plus ca organismul imi cere dulciuri la greu (inainte nu ma atingeam de ele, nu-mi placeau). Sunt multe, multe argumente pe care pot sa le aduc ca nu este usor a alapta....sa nu mai spun de cate ori a vrut si inimioara mea sa bea o cafeluta si sa fumeze o tigara(nu sunt o mare fumatoare, fumam doar asa la o cafea, un suc...o barfa..), de cate ori am vrut sa plec si eu cu sotul meu undeva si sa o las cu mama (atunci cand era la mine), sa nu mai spun de la cate chefuri am lipsit.....in fine ....am vrut sa spun ca nu este usor a alapta, insa ma repet .....este cea mai mare placere pe lumea asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Acum am vazut si argumentele Roxanei care si ele sunt valabile.........lista lor poate continua..... rani la san si inainte si mai ales acum cand are 2 dintisori.....muls ca sa scot laptele vechi si sa dau lapte proaspat....o igiena si inainte si dupa alaptat a sanilor....sunt multe, multe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

neata!

sa mai scriu ce am mancat noi ieri? ca mi-e ca nu ma mai baga nimeni in seama..hai fie...
8.40 - 250 ml lapte
13.10- 180 gr piure legume+carne vita
18.00 -200-230 g piure din 1 mar+1para fiert+3 masuri lapte + branzica (aprox 50g) + separat 100 g iaurt
22.00 - 270 ml lapte

acu sa mai zic si eu cate ceva

Raresfelicitari pt dintisor! asta daca nu cumva i-a iesit si lu' mami unul si atunci o felicit si pe ea! Vezi maaaaaaai si tu care ziceai ca nu face baiatul, nu drege... si am vazut si cat de bine sta in posterior. e frumooooooos foc!

bubite are si Iarina pe la gurita din cauza de balit excesiv..nu-i fac nimic. dimineata nu prea se vad..dar dupa amiaza sunt inflorite de zici ca a venit primavara!

riloasa ce tip de ulei de porumb ai luat? poate era expirat...habar nu am. ca al meu e bun , nu miroase in nici un fel. Iarina nu prea agreeaza uleiul de masline desi eu as fi preferat pt ca ea are pb cu constipatia...

ghibuadina ma bucur ca ti-au iesit analizele bine! si eu trebuie sa le fac!

coolutz eu am inceput cu branzica dupa 5 luni si 1 saptamana parca.

alexia3 nu prea inteleg eu ce treaba are principiul cu untul ca sa zic asa. asta numai daca nu cumva si vaselina este facuta din lapte....

ioanaradu cu paiul ai incercat sa ii dai lui matei lapte?!

Ane treci la apel!

Marta cum mai stai cu galmutza? esti bine?

bananamai multe informatii aici
pe scurt bananele sunt foarte eficiente atat in constipatie cat si in diaree. Ele au capacitatea si de a schimba bacteriile din intestine .Chiar ieri imi arata Martutza un articol intr-o carte unde scria acelasi lucru. E probat pe piele mea. babana regleaza tranzitul intestinal si.. curata intestinele si de MUCUS!

premergator eu nu am sa ii cumpar. nu ii vad rostul.

olitadupa ce o sa stea foarte bine in fund ..undeva dupa 7-8 luni.

pupaciuni

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

iunita- ce bine papa printesa ta! eu zic ca al meu e mancacios da vad ca sunt altii mai buni ca el FELICITARI! sa ii tina Dumnezeu naravu

meniu azi:
1. Bebe Radu
6.00- 200 ml lapte (milumil 2)
10.00 - 150 ml pireutz banana + suc de morcov
14.00 - 200 - 250 ml supa crema ( morcov, telina, patrunjel, ardei, catrof, ceapa, rosie + piep de pui )
16.00 - 200 ml - cereale cu lapte "mar si morcov " de la milupa
22.00 - 200 ml - laptic cu vreo doua trei masuri de cereale
si probabil se va trezi pe la 3.00 sa bea vreo 200-240 ml lapte

2. Noi
supa de rosii, piept de pui inabusit cu busuioc si garnitura de fasole verde cu smantana si marar - asta e tot ca noi nu mancam decat o data pe zi pe la ora 22.30-23.00( nu ca nu am vrea sa mancam mai mult da nu prea avem timp)

in rest tot cu neuronu in greva asa ca ... revin cand ma mai adun

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

'Neata si de la noi! Sunt la o cafea tarzie,ca am mai reuperat cateva ore de somn.
Raprotam bebe marait. Ieri a fost cuminte, chiar ma bucuram, azi s-a trezit cu fata la cearceaf. Acum nu mai maraie, tipa. De ce? Fiindca poate.
Andreea20, simpatica foc Rianna majita toata de piure. Avem si noi episoade din astea.
coolutz, frumusel Andrei, cu tati seamana. Deci te inscrii la bb2.
mada_rozz, roxanici, magdutah, felicitari pentru proaspetii dintzosi!
Diana(fudulu), am vazut-o si admirat-o pe Raisa in pozici. Si ce nasica frumoasaa!
Riloasa, in luna a 6-a trebuie sa ia 500g. Daca sunt variatii de +/-100 g e ok.
Alaptatul nu mi s-a parut foarte greu, pentru ca Maya nu a avut colici si am constatat ca pot manca aproape orice fara sa o afecteze. Dimineata beau cafea, nu o agita. Singura parte neplacuta au fost durerile de spate, care persista. Ca sunt legata de ea si nu pot merge prin diverse locuri decat intre anumite ore - nu ma deranjeaza chiar asa de tare.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput