Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 8
Ktrinel spune:
Laura : eu trebuia sa ma duc luni la servici.....am ajuns, am fost chemata in birou la director si s-a discutat pe tema asta.....ma rog, eu am zis ca nu a fost corect ce i-a facut, el ca nu mai poate avea incredere in "noi", adica noi veneam la pachet. eu am iesit, el s-a dus in birou la conta si a zis ca eu nu mai vin la munca. m-a anuntat o colega. asa ca am plecat acasa, iar acum imi caut de munca....io nu inteleg care a fost motivul de te-a dat si pe tine afara...oficial, ce scrie pe hartie?? ca tre sa existe o hartie....e bizar rau...mi se pare de-a dreptul un abuz (in cazul in care chiar asa ..si atat...s-a intamplat) sora ta e sora ta ...si tu esti tu...doar faptul ca i-ai spus ca nu ti-a placut ce i-a facut sorei tale? imi pare ff rau...multa bafta!!!!!!
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dandusa
am venit la calc...si mi-am zis ...,citesc doar doua pagini si apoi fug...,da de unde?!?...,cind am vazut ce atmosfera este aici,am bagat fara sa ma clatin din loc...tooot...si slava domnului ca am avut de citit ,nu gluma...,se vede ca s-a intors Adeju...,antren si optimism......
da' o machiala ,ceva...,n-aveti chef?...,ca mie mi-e cam dor,zau...Prea mult nu beau,ca miine merg sa fac analizele...,dar o visinata mica tot inchin...,da' ce sarbatorim?...,pai venirea lui Adeju...,hai sa fie cu noroc...,dai si tu o sticla de vin?
azi trebuie sa merg la somn...,ca-s rupta-n doua...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta
iete dom'le ce ratam, ca nu mai dadeam pagina odata... :)))) pai, la asa ocazie, cum sa nu dau... da' vin n-am, sa-mi fie rusine.. insa spargem gaturile la cele zaci di sticle de sampanie care putrezesc prin debara (..vedeti..unii are noroace de ciocolati si alte de-astea..la noi e cu sampaniile si spumoasele... ca nush cum se face, da' care mai pica in vizita, vine cu cate-o sticla de de-asta atarnata la gat :)) si io am tot incercat sa le zic: cumparati dom'le haine!! da' n-a prins la nimeni :))))))))))))))) )
deci, va rog, serviti, am scos cupele de cristal de la naftalina, stres de praf si lustruit, iete cum scartaie si sclipesc [..scartz..scartz] [..sclipi..sclipi..], le-am asezat in piramida, si torn... hai, pofiti, nu vapnghesuiti, avem pt toata lumea :))) acusha framant si aluatu' de niste piscoturi, sa nu ne pice cu sughit :))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Ktrinel spune:
ok, sa bem ...care de fericire (eu imi dau maine demisia), care de necaz, care de durere (diana, adina )....sa fie cu noroc!!!
Lavinia_P spune:
A-deju,
Uelcom bec!
Nu am auzit de nici un vaccin la 9 luni pana acum... kiar si cei care le-au facut pe cele de la stat..
Dianocica,
Nu te panica..fruntea sus..trebuie sa fie o mastita/mastoza.
Nu se poate altceva.
Succes si sanatate!
Dandusa,
Io vreu sa beu putin cate putin..da de necaz mai mult..
Asa m-ai innebunit cu visinata asta ca ccc kiar mi se facu pofta!
Laura,
ce nesimtiti!.voiau sa scape de voi,clar! Si voi v-ati spetit cu burticile pana in ultima zi!
Da CIC-ul nu ti-a ramas?Cum stai pe banii lui florin?
"minunea mea"
Dia1609 spune:
a_deju, mie mi-a zis pediatra ca ROR si ala anti-varicela (cum s-o fi numind) se faceau la 9 luni, dar acum tendinta e sa se amane dupa 1 an, nu stiu din ce motiv ... ideea e ca dc il face la 9 luni trebuie oricum facut rapel la 1 an si ceva... iar daca se face dupa 1 an , se face o singura data... cred ... te-am lamurit bustean, nu? ... ideea e ca noi il facem dupa 1 an, atata stiu
vazut poze, inegrit de invidie, vreau si eu calatorii in strainatate ca pe vremuri si mai ales shopping in tari civilizate... mi-e un doooor ... si admirat motanschi frumos foc pe care si stiu cum il cheama si pe care-l pupam tare-tare
laura, dc vrei un sfat, poate ca te pot ajuta, lucrez in minunata lume a HR-ului
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez
Dia1609 spune:
dianocica, du-te neaparat sa te vada un ginecolog.. am eu unul bun la timisoara, daca vrei ... sper sa treaca repede si sa nu fie grav
Dia de Oana 29.11.06
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
Laura : eu trebuia sa ma duc luni la servici.....am ajuns, am fost chemata in birou la director si s-a discutat pe tema asta.....ma rog, eu am zis ca nu a fost corect ce i-a facut, el ca nu mai poate avea incredere in "noi", adica noi veneam la pachet. eu am iesit, el s-a dus in birou la conta si a zis ca eu nu mai vin la munca. m-a anuntat o colega. asa ca am plecat acasa, iar acum imi caut de munca....io nu inteleg care a fost motivul de te-a dat si pe tine afara...oficial, ce scrie pe hartie?? ca tre sa existe o hartie....e bizar rau...mi se pare de-a dreptul un abuz (in cazul in care chiar asa ..si atat...s-a intamplat) sora ta e sora ta ...si tu esti tu...doar faptul ca i-ai spus ca nu ti-a placut ce i-a facut sorei tale? imi pare ff rau...multa bafta!!!!!!
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
dap... fffff ciudat... laura, si mie imi pare sincer rau, dar... DAR... nu pricep, nu inteleg. adica cum? de unde stii tu de fapt ca te-a dat afara???? daca nu te-a anuntat personal?? si in ce baza? ce zice pe hartie??? bai frate..io am firma mea..care are trei angajati (), colega-mea (partenera fifty-fifty), cealalta colega (angajata propriu-zis) si subsemnata. si nici asa n-as cuteza never ever sa fac asa ceva cu fata aia, care practic e singura angajata pe-acolo care poate fi data afara... ce firma e asta?? cum isi permit?? erai angajata cu contract de munca?? de directia de munca ai auzit?? io zic ca merita sa te urca calare pe situatie, ca vb aia..daca tot e sa fii unemployed si pastrezi si bona..ai timp sa le faci zile nerge. sorry, dar asa ceva nu se poate, si eu nu as accepta niciodata.. bine, eu sunt foarte foarte radicala in unele chestii (cum ar fi corectitudinea, de exemplu..), poate chiar exagerata, si..de prea mult obisnuita sa nu muncesc pt patron, deci poate am o perspectiva usor deformata.. cu toate astea, refuz sa cred ca asa ceva se poate intampla intr-o firma care se respecta, never mind numaru' de angajati.
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
roxanica2006 spune:
Buna seara!
Of, of, am asteptat atat sa va revad in seara asta si acum citesc niste vesti triste...
Dinaocico, hai, nu plange, fata frumoasa! Nu se poate ca nodulul ala sa fie un canal infundat de lapte?? Te asteptam cu vesti bune!
Laura, imi pare rau ca treci prin asa ceva...Dar vorba lui Ktrinel, ceva nu inteleg. Cum adica sa nu mai vii la serviciu? Ti-a desfacut contractul de munca, daca da, din ce motiv?Sau ti-ai dat tu demisia, fortzata fiind de imprejurari??Eu stiu ca, codul muncii e foarte "protector" cu angajatii, in detrimentul angajatorului si cred ca in eventualitatea unui viitor proces, dreptatea ar fi de partea ta.Stiu ca suna aiurea, ca un proces cere timp, bani, nervi dar...eu una n-as lasa lucrurile asa, e un abuz!!!
teutz, noua cand am fost in spital dr. aia nebuna ne-a presscris tot pt. o anemie usoara 12 pic Fe/zi timp de 6 sapt. Apoi pauza si dupa alte 6 sapt. preventiv 5 pic/zi. Imi pare rau pt. rosu in gat, si noi suntem raciti.Azi a cam tusit, dar parca se inneca cu secretiile, nu era tuse din aia urata. Mai vedem.
Bambo, revin la reteta cu pastele . Si ai pus lapte praf sau lapte lapte?? Daca ai pus lapte de vaca, a avut ceva reactie dupa? Sau putem gati cu lapte de vaca??Pasteurizat, fiert, etc ...of course.
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by a_deju
deci, va rog, serviti, am scos cupele de cristal de la naftalina, stres de praf si lustruit, iete cum scartaie si sclipesc [..scartz..scartz] [..sclipi..sclipi..], le-am asezat in piramida, si torn... hai, pofiti, nu vapnghesuiti, avem pt toata lumea :))) acusha framant si aluatu' de niste piscoturi, sa nu ne pice cu sughit :))))
hai ca pe asta cu "[..sclipi..sclipi..]" n-o stiam/nu mi-o inchipuiam, dar m-am daramat de ras ... of, ce m-ai binedispus... ti-am zis ca mi-a fost dor de tine???
Dia de Oana 29.11.06
Ktrinel spune:
aveam si eu intrebare despre laptele de vaca...pai daca se distruge proteina nebuna prin fierbere (vezi branza de vaci), de ce nu il putem da si sa bea?? dupa ce il fierbem normal...logic?? care e treaba?