Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 18
camelia_daniela spune:
Hello !
Mai Noki, esti de belea! De acum te poti astepta la orice!
Eu iti tin pumnii ca sirul ghinioanelor sa se sparga! 
Joy, nastere usoara si bebe sanatos, voios si mancacios!! 

Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
ela27oana spune:
l-am zapacit cu telefoanele pe sotul meu,l-am sunat de 20 de ori de la 8 jumate,si el si cristi au emotii mari
pischi2003 spune:
Joyyyyy, galerie maxima, bebe asteapta si noi la fel.

Noki, las' ca abia a inceput ziua, ai timp sa-ti revii. Pupii.
Mihaela, las' ca resuscitati voi cardurile, cand o veni vremea lor.
Ela, pupi ca ne tii la curent.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
mandyksch spune:
Joy, iti tin pumnii, sper sa fie totul bine si bebelacul sa fie mancacios, tu sa te refaci repede.
Noki, asta e, poate alta data...In alta ordine de idei, sper sa te paraseasca ghinionul.
tania-z spune:
buna fetelor, eu sunt inca aici, nu am nascut, desi ieri am fost foarte aproape la Romania-Scotia - atatia nervi mi-am facut! 
De 2 seri am contractii dureroase, nu mai pot sta in fund, am senzatia ca nasc in fiecare moment - la Stefan n-am patit asa ceva. Oare de ce? Azi l-am sunat pe dr. (care ma poate vedea abia vineri) si mi-a zis sa stau cuminte si sa iau No-Spa. Mi-e asa de groaza de cate ori vine seara!
Joy am emotii langa tine, astept cu nerabdare vestil ebune si primele poze! 

Stefan si-a mai revenit cu raceala, de cand ia medicamentele i-a iesit un puroi din nas, ceva de speriat!!~! Marele avantaj este ca a invatat sa-si sufle nasul si e muuult mai usor asa. Acum s-a mai redus puroiul, urechile si-au revenit la normal, continuam tratamentul pana vineri. Pupam copilasii muciosi si mamicile 
Tania
38+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
leea_cv spune:
Roxi sanatate pt cobza Alexia.
Dordia,Ina T maninca fructe si iaurturi f multe.E drept ca apa si ceai nu prea vrea.Cum saracie sa-i bag pe git daca nu vrea?Uite ca mi-ai dat INA o idee.Poate e de la gradi si la Tudor.Va multumesc.DORDIO tu nu te fofila ca io vreau sa ma fac manga cind te muti tu in apartamentul nou.Tre sa dai rauri de baut.
Noki hai c-am ris singura desi cred ca tie iti vine sa plingi.Ma tu ai facut vreun pui de brontozaur
.Sigur e Adila ta-su?Suuuper fi-ta.S-o stapinesti sanatoasa.(si la propriu si la figurat.)
Miha invata sa faci coliva ca e buna.Si merge taman bine la momentul de fatza.
Hele da ce s-a intimplat la nasterea Maiei? Or vrut aia sa te omoare?![]()
![]()
Miri sanatate la piticot si exorcizare tihnita.
Nu am mai sunat-o pe prietena mea.DImineata ar fi trebuit sa plece la Cluj.per sa fi plecat ,nu stiu.Mi-e tare groaza sa sun.Poate ca deranjez.Dar adun curaj si telefonez mai tirziu.![]()
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Mihaelutat spune:
Mai Leea acum sunt prea batarna sa ma apuc sa invat sa gatesc, plus ca nici nu-mi place, deci sa traisca semi-preparatele si sotul meu, care gateste demential, dar mai rarut, cand e pe acasa.Asa ca dau o bere in loc de coliva, sa fie primita.
Miri ati stranutat spre Piata Victoriei cumva, ca m-a plait asa o stare de raceala de numa', Ma doare in gat si imi simt capul ca pe o banita...
Ma duc sa imi cumpar un Nurofen.
Joy tinem pumnii.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Mai fetele cam cat vi se pare ca ar trebui sa fie de consistent un plic de la nasi la o nunta, in situatia de fata: doua petreceri, una in Buc una in provincie, nasii, adica eu, platesc doua randuri de lumanari,doua de buchete, doua biserici, nunta de la Bucuresti mai scumputa, cea din provincie mai ieftina, cu multe din cele necesare suprortate din gospodaria proprie, firma personala. Vreau sa imi fac o idee, ca eu m-am gandit la o suma, dar nu sunt sigura daca e bine. La celelalte nunti la care am fost nasi, a fost mai simplu ca a fost doar o petrecere, o biserica, unrand de lumanari si buchete.
Astept sugestii.
Mihaela
album dn Titi
Bubamara spune:
Hai ca dau refresh ca disperata, doar doar oi prinde mai repede vestea cea buna de la JOY.
Taniuka- suporter infocat, nu te mai enerva la meciuri, ca-ti cauzeaza.
Noki, ce sa-ti zic, stii vorba aia- ce nu te doboara, te intareste! O sa ajungi un fel de stana de piatra pana la sfarsitul zilei!
Sanatate multa puilor raciti!