Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 17
Noki_Lara spune:
Ehehe..azi va fi o zi de-aia, de-a mea!!!

La 6 dimineatza cand Sarah a inceput sa zbiere de foamete, am varsat laptele de vitezonana ce sunt. Si s-a imprastiat artistic in toata bucataria+pe mine.
Apoi s-a sculat la 8 si ceva in loc de 9.30-10.
Acum cand am schimbat-o si dat-o cu ulei la fund ca s-a iritat de la kk cu spanac, mi-a dat cu piciorul peste mana din greseala si am varsat jumatate de borcans Nestle pliiin de ulei pe masa de infasat, pe ea, pe mine....

Oare ce ma mai asteapta????

Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata.
Miri vad ca v-ati virusat. Noi daca nu face febra nu luam nimic la raceala doar apa de mare si Colargol, o solutie de nas care se face numai in farmaciile cu laborator, pe baza de nitrat de argint, e decongestionant si anti septic si usuca mucii. Apa de mare de cate ori pe zi vor muschii tai sau mai exact de cate ori reusesti sa prinzi teroristul iar Colargolul de 3 ori pe zi. Din experienta noastra asta mi s-a parut cel mai bun si nu da dependenta. Titi are o lunga istorie de rinita alergica, deci mucii aposi fara alte simptome, si la recomandarea ORl-istului Sarafoleanu,ii dam Colargol si chiar ii merge bine. Lui Titi ii mai dadeam si Claritine sirop, dar asta cu scop clar antialerhic, deci la raceala nu prea merge. daca i se infunda rau nasul poti incerca cu Olinth de copii peste 2 ani, ai nostrii sunt la limita si mi-a zis doctorul ca merge saii pun inainte de somnul de noapte, dar nu mai mult de 7 zile ca da dependenta.Asta din urma asa in ultima instanta.
Fug sa mai lucrez la bugetul de nunta, se pare, dupa calcule preliminarea ca, cartea mea de credit va fi ucisa in chinuri groaznice, cartii de debit deja ii fac parastas de 3 zile.
Mihaela
album dn Titi
ioana_77 spune:
Buna dimineata!
Mutumesc de raspunsurile privind scaunul de masina. Acum o sa astept sa nasc si vad io ce achizitionez, in functie de dimensiuni![]()
Maria(29.11.2005) si Ioana
32+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07
miri__b spune:
Miha coliva n-a ajuns la noi. eu cred ca de-aia n-ai venit ieri, n-aveai bani de consumatie
. colargolul se da fara reteta? acu ma duc la farmacie.pe apa de mare Humex scrie ca se da de 1-4 ori pe zi.si nu vrea sa invete sa sufle ca sa scap de griji.
Miha asa de curiozitate pana a cedat cardul de debit erai in deficit bugetar? ca n-are rost sa mai faci lista.
Noki mai urmeaza sa dea laptele in foc,sa faca Sarah pipi&kk pe covor,sa aluneci pe pipi si sa cazi cu mana in kk....n-are rost sa-ti mai zic, las ca vezi tu.
Mirela si David - 23.12.2005
Noki_Lara spune:
Vecina, iesi azi, nu? Sper ca nu te intalnesti cu viitorii miri!
Vreau si io coliva, e dulcele meu preferat!
Miri, fara reteta la Colargol! Numai sa gasesti, ca e mai dificil!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Nu Miri, nu eram in deficit, dar prabusirea apoteotica a cartii de debit mi-a deschis ochii catre viitorul la fel de sumbru al cartii de credit. Hai ma ca acum un suc si o cafea chiar nu mai conteaza pe langa altele. Pravazatoare cum sunt am mai multe linii de credit, problema e nu cum la cheltuiesc, ci cum pun banii la loc. Noi sa fim sanatosi ca ne descurcam. La mine e regula, dupa ce intru in buda cu banii, in scurt timp incep sa intre, cred ca e norocul prostului, asa ca ma voi relaxa si stau calma.
Nu iti trebuie reteta ci doar sa ai o farmacie cu laborator pe lang tine ca se prepara in-house. Daca nu gasesti eu vineri ma duc sa duc copilul la mama si o rog pe ea sa iti faca si ne intalnim cumva sa ti-l dau. Daca nu e prea tarziu. Sau mai am eu acasa o jumatate de sticluta, daca o vrei vedem cum facem.
Mihaela
album dn Titi
Mihaelutat spune:
Bai saraca Joy ce o face? Parca imi aduce aminte de mine cu operatia. Chiar ieri am vazut o poza de dinainte de nastere si il asteptam pe anestezist pe hol, aveam o fata de miel dus la taiere...da eram coafata si cu manichiura facuta, ca na doar eram la nascare.
Hai Joy tinem pumnii sa fie bine.
Da Vecina ies cum nu, daca vin finii vin seara, pe la 8, deci nici o problema.
Mihaela
album dn Titi
ela27oana spune:
neata
vesti de la joy
trebuia sa intre in sala la 9.30 dar a amanat-o pt ca a venit o urgenta asa ca mai asteapta,saracuta are emotii mari
va tin la curent
Noki_Lara spune:
Mai, dar la ce mirific de doctor e si Joy, saraca!!!!
Povestea continua - Sarah mi-a rupt lateralele de polistiren de la scaunul de masina - nu va intrebati cum a reusit...am dus in casa scaunul, ca nu mai am alarma si i-am spalat husa ca era suuper jegoasa...deci polisttirenul interior era expus..vederii bufnitzei care a profitat.![]()
deci l-am lipit cu super glue. Amu intrebare: cate degete mi-am lipit cu glue, ca victime colaterale?

Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Vecina eu zic ca vreo doua tot le-ai lipit. Iar coliva nu mai asteptati de la mine decat daca se gaseste de cumparat, ca eu de facut nu fac nici omleta, ce sa mai zic de coliva. Asa ca voi face parastat cardului cu Cola si cafea. Trimit la cine e pe faza, stocul e limitat.
Joy timen pumnii in continuare.
Mihaela
album dn Titi