Colectia de toamna-iarna 2005 (153)
Raspunsuri - Pagina 19
ela27oana spune:
bubamara-si eu astept telefonul de la sotul meu,care este acolo,l-am sunat acum 2 min iarasi,si inca nu au nici o veste la 11.13 min a intrat in sala,ar trebui sa primim vesti cat mai repede,eu habar nu am cat dureaza cezariana,va tin la curent
madau spune:
Miha eu zic ca 1000 euro ar cam fi suficient. Parerea mea![]()
Noki eu am avut ieri una din zilele "alea"
. Doamne ajuta sa fie doar atat pe ziua de azi!
Joy nastere usoara...astept vestile cu sufletul la gura! 

Tania stai linistita, ia No-spa, Scopantil daca e rau...
Eu am fost ieri seara la psihoterapeut, in mare mi-a zis cam ce stiam si eu, am stat de vb 1 ora si jumatate, tipa era optimista, cica am resurse sa-mi revin
. Cam in 2-3 sedinte. Doamne ajuta!
Fug la maimutza...distruge casa
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
ela, mai suna si tu la oamenii din spital:) ca numai de la tine aflam.
noki, o zi buna
leea, io zic ca n-o deranjezi dk suni, sigur vrea sa se descarce, mai ales dk e prietena buna cu tine. dk nu vrea o sa-ti zica ea mai scurt, dar si daca ar vrea si tu nu suni...speram ca se vor gasi diagnostic si tratament la cluj, sa le amelioreze situatia macar.
pregatesc un document referitor la laxative.
mihaeluta, amin cardurilor. io de luna viitoare, sigur, nu mai aman, incep resuscitarea lor prin metode mai mult sau mai putin clasice, ca nu se mai poate cu carduri decedate in casa. se imput. de dobanzi
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ela27oana spune:
A NASCUT JOY
ACUM L-A CHEMAT DR PE CRIST SA VADA COPILUL,IMEDIAT CE SE INTOARCE CRISTI,MA SUNA SOTUL MEU SA-MI SPUNA MAI MULTE
Mihaelutat spune:
Ura da fie sanatosi si fericiti toti patru.
Anda mare dreptate ai
, si eu nu stiam de unde vin mirosurile naspa, in prostia mea dadeam cu Cif!Va rog mai dati cotatii la dar sa fac o medie.
Mihaela
Edit:Dilema- Darul cand sa il dau dupa prima petrecerea sau dupa a doua? Sau sa il impart in parti egale si sa dau la fiecare petrecere?
album dn Titi
ela27oana spune:
G=3,600 KG,L=50CM,un grasan scump cu ochii mari si negri,seamana cu joy
,mamica este bine,la terapie intensiva
Bubamara spune:

Joy, sanatate, refacere rapida, laptic mult si un bebe sanatos, frumos, cuminte si mancacios.
anda77 spune:
URA!!!!!!!!!!!!!!!!!
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
grasan scump cu okii mari care seamana cu joy, pai asta e vladut!
si urmatorul e la fel!!?? ![]()
sanatate si noroc!
mami de poet(09.12.2005)