Imprevizibili martie aprie 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

Fie ca noul an sa va aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata.

La multi ani!

Pace, fericire, implinire - pana la adanci batranete, alaturi de cei dragi!

Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

si cum va simtiti in 2008? noi incepem munca maine si nu am nici un chef, m-am reapucat de monti, prietenul meu mai vechi, si sunt in forma

cum v-atzi petrecut? a fost plin sacul mosului? sper ca a venit mosul cu un sac plin plinutz si pt voi

noi am trecut cu bine peste operatie, mai revin cu amanunte alta data ca as face bine sa ma culc, nu de alta dar merg la lucru maine

Mergi la inceput

singurica? nu mai e nimeni pe unda?

fetele din hotarul meu ce mai faceti? codrutza te-a inghitit zapada? noi scaparam tura asta de tempete...am auzit ca montreal a dat vreo 25cm....

si gemenii nostrii ce-or mai face?

va astept cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna, Corina si La multi ani pe 2008!
Bine ca ati trecut de operatie. Cum a fost, cum a reactionat Stephie?
Noi am petrecut Craciunul la bunici, iar Anul Nou, vrand-nevrand, la Bucuresti, pt ca Alex a racit si a facut laringita, cu mucisori, febra si sufocare. Asa ca am venit fuga, pe 30/31 dec. noaptea, la spital si am ramas in Bucuresti. Cristina a ramas la bunici si ne asteapta sa o luam acasa - lucru pe care il va face sotul in weekend, cel mai probabil. Sa speram ca drumurile raman circulabile.
In rest, crestem mari, Alex are 7 luni azi si sa nu ma intrebati cum si cand au trecut ca nu stiu sa raspund. Tot in lipsa de somn, dar constat ca a ajuns obisnuinta sa nu dorm, mi-a pierit senzatia de somn, pur si simplu. Simt doar ca ma ia o ameteala puternica si atunci imi dau seama ca daca nu pun capul jos, pic. Inca ne mai trezim noaptea, inca pompam laptic in biberon, desi cantitatea scade vazand cu ochii. Dar sanatosi sa fim, ca mai mare bucurie decat copiii nu cred sa fie.
Mi-e dor tare de Cristina si de galagia ei. Ni se pare o liniste in casa de neimaginat, parca avem timp sa mai facem si ceva treburi casnice - incredibil!
Fetelor, treceti la raport si povestiti despre cum a fost de sarbatori, au spus copiii colinde/plugusorul/sorcova? Cristina a colindat pe toata lumea si s-a ales cu bani si daruri multe. Deh, daca a cantat frumos toate colindele pe care le stia...

Ela, Cristina (21.04.2004) si Alexandru (04.06.2007)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

La Multi Ani! pe 2008!
Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Pupici la cei mai frumosi copilasi de pe forum

Tu spui ca iubesti florile, dar le tai si le pui in vaza.
Zici ca iubesti cainii, dar le pui zgarda si ii tii legati in lant.
Te lauzi ca-ti plac pasarile si le inchizi in custi mititele...
Cand spui ca ma iubesti mi se face frica. (Jean Cocteau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

La multi ani!!! Sa aveti un an plin de satisfactii si impliniri.
Noi am petrecut frumos, de Craciun la bunici cu zapada, colindatori, veselie, brad si cadouri sub el. Iar de Revelion acasa cu niste prieteni si copiii nostri. Ne-am luat brad artificial pe care l-am dus si la bunici si apoi l-am facut si acasa. Deci si-a scos banii deja si suntem f multumiti de el.
Acum ne pregatim de gradi si servici ca de maine o luam de coada.

La multi ani celor ce poarta numele de Sf. Ion.

Mergi la inceput

cam liniste pe la noi, sunteti inca in vacanta fetelor?

Ela sper ca Alex e deja mai bine, pupici de la noi,sa se faca bine Cristinutza trebuie sa fie tare fericita la bunici, cred ca si Stephie ar fii tare incantata sa mearga la bunici asa....asta e lucru ce ne lipseste

am auzit ca aveti si voi zapada mare

noi am avut un wk linistit, ne-am luat masina de spalat vase si sunt tare fericita si incantata,adio vase - spala super bine iupi iupi
am fost la sanius cu stephie sambata azi la biserica dar singurica in rest acasa

azi stephilicu era cam obosita si nu voia sa se imbrace si sa se culce, si la un moment dat s-a suparat pe mine si mi-a luat ochelarii si mi i-a aruncat cat colo, am vazut negru in fata, eu fara ochelarii nu vad, si i-am dat o palma, am vtrur sa fie mai mult o atingere dar nu prea a iesit, si cum s-a miscat in loc sa-=i ating fundul i-am atins spatele....uf uf uf ce am mai plans si eu cu ea impreuna, si cum era in pielitza goala.......puiu mic .....nu m-am putut abtine e a doua oara cand mi dezechilibreaza , prima data s-a asezat pe ei, si cand e furioasa pe mine imi i-a ochelerii si da sa-i arunce, azi insa cand am vazut ca arunca cu ei in dulapul de lemn....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

UFff, Corina, ....nu te certa prea tare....si noi parintii mai avem iesiri necontrolate......Nu putem trai chiar 24 de ore zi de zi controlandu-ne perfect............Explica-i micutei si o sa inteleaga .
Ela, micutul Alex cred ca e mai bine deja, iar Cristinuca e deja acasa. Incepe gradinita azi ? Daria era chiar incantata de idee....Ptiu, Ptiu sa n-o diochi !
Andreea, ce noroc pe voi cu bunicii la munte ! Mi-ar placea si mie !
Lumy, pupam si noi frumusetea ta de baiat ! Sa ne arati poze cu el.
Clau, am vazut niste poze cu mosu' si cu niste copilasi incantati....Sa vii si cu povestea aferenta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

La multi ani!

Corina, asa cum a spus si Laura, explica-i lu Stephie ca a gresit si ca si tu la randul tau ai gresit si cu siguranta va intelege!
Din pacate si eu mai am din cand in cand cate o iesire de alea de pe mine ma scoate din sarite, dar pur si simplu imi ies din fire, ma scoate din minti si dupa regretttttttttttttttttttttttt ...dac-ai explic de ce l-am pocnit vine ma ia in brate si de cele mai multe ori imi zice "lasa mama ca te iert, dar tu ma ierti??"

Andreea, ce bine de voi! Ma bucur ca v-ati simtit bine de sarbatori!

Ela, sanatate maxima lui Alexandru

Laura, poveste? totul a fost o poveste Eu si prietena mea am lasat barbatii sa se inteleaga cum facem cu mosu (le-am dat voie sa ia iei deciziile ptr ca tot ne scoteau ochii ca tot noi organizam orice eveniment) si ne trezim in ajun la ora 18.00 ca noi avem hainele de mos dar n-avem mos. Prietena mea a ramas cu copilasii la ea iar eu am dus barbatii la noi acasa (stam in acelasi bloc) si cred ca nu-si mai doresc sa le auda urechiile ce le-am spus atunci. Au stat timp de 20 minute cu capul in pamant. Norocul lor a fost ca fix atunci a venit viitori fini a prietenilor nostri si au avut pe cine imbraca...si asa nepregatit cum a fost, a iesit super. Am avut un mos de milioane. Au ras pitici si s-a distrat cu mosu de minune
Ei, te lasi pe mana barbatilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata! Doamne Clau !
Ce bine ar fi daca barbatii nostri n-ar fi...........chiar atat de barbati !
Cunosc sentimentul; al meu procedeaza altfel, initiativele de obicei sunt ale mele, dar el comenteaza/sfatuieste/supervizeaza..........de iti vine sa te lasi de toate si sa fugi in lume. Daca face cum ii spun eu cica o fac pe sefa, daca ii spun ca nu face nimic cica : "da' mi-ai spus sa fac ?"

Sanatoase sa fim si rabdatoarea; n-avem ce sa le facem si ce sa ne facem.

Mergi la inceput