Strumfi de iulie-august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
jadi spune:
Hehe, pot sa ma laud si eu? Pic de somn si ma doare capul, Dodo e a programul obisnuit dar pesemne am inceput eu sa am o oboseala cronica mai ales aseara cand am crezut ca o sa pic din picioare! Vlad are indicatie de aerosoli, cate 2 sedinte dimineata si 2 seara, sotul era plecat de acasa, soacra statea si il ameninta ca daca nu se imbraca o sa ii pun masca de aerosol si normal ca aseara cand am inceput procedurile, a urlat si s-a zvarcolit de ma doare o mana, pesemne am stat rigida cu ea in incaierare. La a doua sedinta a fost mai pasnic dar deja era ora 7 asa ca nu am apucat sa pun geana pe geana toata ziua si dupa baia lui dodo si adormirea lui, apoi baia lui Vlad si adormirea lui care a durat enorm (s-a incapatanat soacra-mea sa doarma la picioarele copilului si m-a enervat si pe mine si pe el) asa ca m-am trezit ca e 11 si ceva si nici dus nu apucasem sa fac plus un sot plin de viata sexuala, ca doar i-am promis... Si gata cu plansetele deja ma gandesc la 2 cafele pe zi, cea de dimineata nu imi mai ajunge!
Gabi, bafta maine la gradi, eu am plans in prima zi cand il vedeam pe Vlad ca urla. Dar tu care ai doi, plangi dublu?
Anto, mersic de incurajari, pot spera de pumni stransi si peste 2 saptamani la ultimul examen? Noi tot ne plangem cu copiii dar voi chiar nu aveti incotro si trebuie sa ii dati la gradi!
Una peste alta, ma doare si gatul rau de tot! Cred ca dau in raceala!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Ok Simo!
Luna, la voi e serialul ala brutanic Bodies? Ca eu stau si am uit in fiecare duminica seara tarziu!
Deni & Vlad & Tudor
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Vrea cineva?
Deni & Vlad & Tudor
Si eu!
Tinem pumnii si peste 2 sapt, Jadi, cum altfel, it's a date !
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
i_ulia spune:
luna, merci de urari. din pacate stiu prea bine cum e vremea in vest. am mai stat o perioada. deci undeva in decembrie, la paris, zici. inca nu pot spune nimic, dar am trecut in calendar. m-as bucura foarte tare sa ne vedem.
anto, in sud, la ulm voi sta, cel putin primii doi ani. dupa care mai vedem, in functie de job. si de cum ma acomodez eu cu orasul mic, ca deh, fata de capitala... cred ca o sa imi lipseasca aglomeratia. sotul meu e deja acolo si imi tot spune: astia cica e aglomerat orasul, am facut 10 min pana in centru; unde sunt vremurile cand faceam o ora jumate pe magheru intre budapesta si piata romana?
jadi, tinem pumnii si peste 2 saptamani, cum sa nu?
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Ok Simo!
Luna, la voi e serialul ala brutanic Bodies? Ca eu stau si am uit in fiecare duminica seara tarziu!
Deni & Vlad & Tudor
Jadi, e serialul acela cu ginecologi? Daca da, l-am vazut pe bbc acum vreo 2 ani, e misto dar ti se zbarleste pielea pe tine la anumite faze.
Antoanela23 spune:
Fetelor, care post tv transmite meciul Steaua- Rapid in seara asta?
Nonna76 spune:
Abia acum v-am ajuns din urma cu cititul.A cam trebuit sa ma descurc singura cu amindoi baietii in ultimul timp(sotul a fost ocupat)si nu am prea avut timp de DC.
Jadi- multa bafta si de la noi.
Gabi-fii tare miine -sunt barbati si trebuie sa se descurce(eu nu stiu cum te descurci tu,cind mi-e greu ma gindesc la tine si cred ca nu numai eu).
Eu la serviciu vreau sa ma intorc in februarie(incepe sem II).La Vlad am stat un an jumate dar in ultima perioada mi-a fost tare greu,nu sunt prea casnica.
Cu e mai greu cu doi copii care niciodata nu adorm amindoi odata iar noaptea adorm eu inaintea lu' Vlad .Prima data a fost mai greu pina mi-am adus aminte.
Cind vad ca sunt copii care se trezesc o data pe noapte...al meu se trezeste la 2-3 ore si de la 6 nu mai doarme pina la 9.
Si eu il duc pe Vlad miine la gradi dar eu il duc de pe 1 sept si al meu e invatat.
Eu sunt cam nostalgica-miine incepe scoala fara mine.
Succes in noul an scolar tuturor copilasilor care miine se duc la gradi sau la scoala.
http://community.webshots.com/user/Nonna0223
Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Fetelor, care post tv transmite meciul Steaua- Rapid in seara asta?
Cred ca pe CanalD...revin daca e altul.
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei