Strumfi de iulie-august 2007 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Simo, mersi, .

Nonna, ai doi baieti frumosi foc, sa-ti traiasca. Am vazut ca Vlad e nascut pe 8 martie, ce frumos, ai devenit mamica de ziua mamei.

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Multumesc Anto ca mi-ai admirat baietii.
Vlad trebuia sa se nasca pe 21 martie dar asa a vrut el sa fie cadoul lui mami si asa in fiecare an se sarbatoreste mai mult el decit eu pe 8 martie.
Iar Nona mi-a zis vlad prima data ,voia sa zica Mona dar nu folosea doua consoane intr-un cuvint .

http://community.webshots.com/user/Nonna0223

Monica ,mami fericita de Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Anto, de serialul ala zic, am vazut cateva faze super cool daca esti sadic de meserie . Acum ca am nascut toate, povestesc cea mai socanta faza din film, tipa vroia sa nasca natural, iese capul si ramane copilul intepenit, vine doctorul ii rupe claviculele ca sa inlesneasca iesirea si nimic drept pentru care hotaraste cezariana si pe masa de operatie, impingeau copilul inapoi si il naste prin operatie... supravietuiesc ambii dar nu toate cazurile sunt cu happy end! Sunt sadica nu? Bine ca nu au fost decat vreo 2 episoade in iunie inainte sa nasc!

Cred ca sambata e de fun, duminica e horror

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

M-ar interesa sa cumpar cateva lucruri de copil 2 ani de pe site-ul trimis de Alina.a inainte sa nastem. Cica vor posta noua colectie de toamna iarna dupa 15 septembrie dar nu s-a intamplat si ca sa nu platesc 25 % trebuie sa comand de 500 roni. Se baga cineva? Daca nu, ma voi stradui de 500 roni dupa ce vor posta pozele noi! Mi-e imi trebuiesc cateva bluzite de gradi plus niste body-uri pentru dodo!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Si iar imi exprim nemultumirea fata de gama pentru baieti, mica si nasparlie, in schimb la fete nu stii la ce sa te uiti mai intai! De ce? Ca vreau si eu baieti frumosi imbracati!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Si iar imi exprim nemultumirea fata de gama pentru baieti, mica si nasparlie, in schimb la fete nu stii la ce sa te uiti mai intai! De ce? Ca vreau si eu baieti frumosi imbracati!

Deni & Vlad & Tudor

Subscriu! Da eu ma duc sa fac aprovizionare

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

mai jadi, tu nu stii ca exista un echilibru in toate? adica nu e suficient ca aveti 2 baieti (semn de maxima inteligenta dupa opinia lu' socra-miu), mai vrei si haine frumoase pt. ei? Eee hai acu'! Si zici ca Nici Tudor n-a prea luat in greutate, a? Nush daca ma intelegi, dar parca imi vine sa ma bucurin alta ordine de idei, ieri am primit vizita lui Victoras (de diana 2007) iar Ines a fost foarte incantata de oaspete: l-a primit fericita la ea in patut, i-a zambit, i-a gangurit doar ca tanarul n-a fost prea impresionat si abia daca ne-a raspuns cu un zambet. Dincolo de asta e un frumos si-un dulce si cu siguranta ca data viitoare se va distra mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

abobo: Un politist vine dimineata pe la ora 4 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba:
abobo: Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta serviciu?
Politistul super excitat:
- Sefuuuu' .am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat:

abobo: "Respectati intocmai instructiunile: Sa se dezbrace doamnele!"
Dupa cateva minute, din nou :
- "Acum, sa se dezbrace si domnii!"
Nu mult dupa asta aceeasi voce a strigat:
-"Si acum ... toata lumea, imediat la lucru!”
- Si ???!!!
- Si, eu cred ca am ajuns cam intr-un sfert de ora..
abobo: Intr-o seara, un individ se intoarce de la serviciu ostenit rau de tot, constata ca nu functiona nici lumina pe scara blocului in care locuia. Din intuneric se face auzita o voce feminina: "Fiti amabil, nu aveti cumva un foc?" Tipul evalueaza rapid situatia si, insufletit de o idee, raspunde: "Ba da. Desigur. Cu o singura conditie insa: facem sex oral. Da?" Nu foarte incantata, vocea feminina accepta: "Mda, dar prima data vreau sa vad focul." Tipul ii da o bricheta cu care respectiva isi aprinde o tigara. Cei doi încep actiunea planificata. Surpriza insa, lumina pe scara se aprinde pe neasteptate. Tipa, ridicandu-si privirea, nu-si poate stapani un strigat: "A, tata, tu erai?" Taica-sau: "Amalia! Tu fumezi?!"
abobo: Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba:
- Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ce-a avut?
- Ceva bijuterii, un televizor si putine economii...
- Nu asta te-am intrebat. Ce i-a lipsit?
- Pai, masina, o casa sau un apartament proprietate personala...
- Bula, de ce a murit?
- A fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa duca niste cartofi, sa facem pireu. A cazut pe scari si si-a rupt gatul.
- Ce ghinion! Si ce-ati facut?
- Macaroane cu branza.

abobo: Un tip abordeaza o tipa pe strada:
- Domnisoara, daca v-as oferi un milion de euro, v-ati culca cu mine?
- Da, bineînteles!
- Dar daca v-as oferi cinci euro?
- Vai domnule, dar ce fel de femeie credeti ca sunt?
- Asta am stabilit mai devreme, acum negociam pretul...
abobo: O blonda vrea sa afle cum a aparut sindromul vacii nebune. Se duce si da de un taran.
Blonda:
- Bai tarane, cum a aparut sindromul vacii nebune?
Taranu:
- Iti dau un indiciu: taurul reguleaza vaca o data pe an.
- Pai si care e sparla? (intreaba blonda)
Taranu raspunde:
- Iti mai dau un indiciu: noi mulgem vacile de trei ori pe zi.
La care Blonda intreaba iar nedumerita:
- Pai tot nu inteleg ce treaba are asta cu sindromul?
Taranul enervat:
- Auzi fa … io daca ma joc cu tatele tale de trei ori pe zi si te regulez o data pe an, nu innebunesti?
abobo: Vand nevasta !! An de fabricare: 1981, culoare: roscata, putin uzata : cam de 2 ori pe zi (dar duce mult mai mult),
Al doilea proprietar, Cai putere: oooooo Jesus (poa' sa tina o herghelie), Caroseria putin uzata : a fost un mic accident
cu un vecin care nu s-a asigurat daca sunt acasa si a venit pe la ea, in urma accidentului el a fost grav avariat iar ea
a suferit niste mici atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. Pret negociabil, o dau cu accesori
: unu de 3 ani si o fetita de 5 ani. Rog seriozitate!!!

O maicuta pleaca din manastire si bantuie pe strada. La un moment dat
intalneste o tipa si o intreaba:
- Auzi, da' ce lucrezi tu de ai masina asa frumoasa?
- Nimic. Ma intalnesc cu un neamt, il fac sa se simta bine si mi-a dat
masina.
- Da hainele astea de unde le ai?
- Ma intalnesc cu un italian, il fac sa se simta bine si imi da haine.
- Da' totusi de unde ai atatia bani?
- Ma intalnesc cu un francez, il fac sa se simta bine si imi da bani.
Maicuta se intoarce dezamagita la manastire si seara merge la culcare.
Pe la 12 noaptea se aud batai usoare in usa. La care maicuta raspunde:
- Du-te incolo, parinte Ilarie, cu biscuitii tai cu tot

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Somn usor, frumoaselor!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna dimineata,sunt prima?
Eu ma simt un pic relaxata dupa o zi petrecuta la Slanic Moldova,bineanteles cu pruncii dupa noi.Dupa ce sambata am avut niste momente ca ma hotarasem sa plec de-acasa.Eu il alaptam pe Aaron care se mai zvarcolea de la colici,intre timp se trezeste Iosua caruia ii dau 4 masele odata...se apuca tare de tot de plans ca vrea in brate...deci eu cu doi copii in brate,unul cocotat pe mine ,se tinea de gatul meu,si altul mic care se chinuia sa suga printre mainile lui fra-su....deci imi venea s-o tot iau din loc...
Dar a trecut su ieri am avut o zi frumoasa.
in alta ordine de idei nu stiu cum fi-va azi ca lui Iosua ii dau coltii maselelor de sus,pt. ca vineri ii dadeau jos...oricum viata e frumoasa..eu n-am facut cafea,cine-mi da una?

Oana,mami lui Iosua(5 oct. 2005)&Aaron(21.07.07)

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput