Strumfi de iulie-august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
cand te uiti la soacra cu un singur ochi? raspuns: cand o ai in bataia pustii!!!!!!!!
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by i_ulia
luna, emigrez in germania, la sfarsitul lui octombrie. din pacate nu in tari mai calde. deocamdata
Iulia, mama lui Iris Maria (7.8.2007)
Iulia deci iti urez bun venit in vest si enjoy the wather ca o sa te apuce depresia mama cu vremea de cacao de pe la vestici. Dar lasa ca te obisnuiesti, uite eu ma bucur ca un copil mic cand vad soare si apreciez orice grad in plus. Poate cand organizam intalnirea aia cu Anto, Mada si cine mai vrea sa vina ajungi si tu. Chiar fetelor ce facem, ne vedem cu plozii, nu ne vedem?
Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Mihaela eu la urechi nu ma bag, adica o curat dupa urechi, si a mea are cojite, o spal la baie insa in ureche nu umblu, o sterg doar bine dupa baie in caz ca i-a intrat apa. Si o sterg cu prosopul, stiu ca nu e bine sa folosesti betisoare de urechi caci pot face infectie.
Bune bancurile cu soacre.
Acum sa ma laud si eu, iar a dormit fie-mea toata noaptea, mai exact de la 11 seara la 5 dimineata. S-a fatait ea pe la 3,30 dar n-am bagat-o in seama, am zis "mama daca ti-e foame trebuie sa inveti sa plangi altfel inseamna ca nu ti-e foame rau" Si asa era ca un minut mai tarziu cand a vazut ca imorala de ma-sa nu se da jos din pat a adormit la loc si s-a mai trezit la 5,15 urland din gura de sarpe. Zic "aha, deci clar ti-e foame!" Apoi ne-am culcat la loc pana la 9,30. Viata frate!
Ma duc sa-i cumpar lapte si pamers. Va pup
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
mychydutza spune:
quote:
Acum sa ma laud si eu, iar a dormit fie-mea toata noaptea, mai exact de la 11 seara la 5 dimineata. S-a fatait ea pe la 3,30 dar n-am bagat-o in seama, am zis "mama daca ti-e foame trebuie sa inveti sa plangi altfel inseamna ca nu ti-e foame rau"
[b]Luna, mamica de Adelise Cezara(11.08.2007) si Cosmin (30.07.2001)
Luna, sa o inveti sa planga????????? doamne ce norocoasa esti. pe mine aseara cred ca m-a auzit tot bloku.sper sa nu ma reclame nimeni la administrator ca tulbur linistea nocturna.
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
gabiarama spune:
Mai , eu am intrat sa vad in ce situatii jenanto-comice v-ati aflat voi ,dar vad ca vorbiti doar de soacre .Eu nu-mi permit , ca-mi adoarme copiii acum
Eu am un pic de emotii ca miine incep iezii mei gradi , respectiv cresa .O sa fie o tragedie ,banuiesc eu .Pe asta mare l-am avertizat de ceva vreme ca urmeaza sa se duca "la copii" ,asa ca e in tema .De aceea imi tot spune :"nu pleci ,mami,stai cu mine " Mai greu o sa fie cu mijlociul ,cred ca o sa amindoi .Acum stau si ma gindesc pe care sa il las primul ,ca voi fi singura cu ei miine dimineata
Poze
fianna spune:
Fii-miu a inceput sa faca revelionul noapte de noapte. De o saptamana si-a schimbat programul complet. Inainte dormea de la 12 la 6 acum de la 3 la 9! Totul a culminat ieri cand a dormit putin de la 2 la 3 noaptea si apoi iar a inceput petrecerea pana la 5 cand l-am culcat pe pieptul meu in pat si am dormit pana la 10. Doar ca eu m-am trezit complet anchilozata. Acum doarme in bratele taticului. Daca il punem in patut sau carucior se trezeste in scurt timp si incepe sa planga. E deja vorba de rasfat?!
La subiecte, si eu dau suzeta. Uneori o accepta, alteori nu. Cand isi va identifica singur degetele sa-l las sa aleaga ce prefera singur.
Cu am batut cateva apropouri dar mi-a declarat ca e mult prea obosit! Asa ca m-am multumit sa visez ceva azi-noapte.
Nici eu nu ma grabesc sa ma intorc la munca. Eu am asteptat sa rama insarcinata pana nu am mai suportat job-ul respectiv si mi-am dat demisia. Cand am inceput sami caut altceva, am ramas insarcinata asa ca nu mi-am mai batut capul; oricum vroiam sa stau acasa 2 ani. Asa ca cine stie, poate emigrez si eu intre timp, in anglia. Si planuiesc si o surioara prin 2009
fianna Matthew Peter
01.08.2007
A WORLD WONDER
Antoanela23 spune:
Buna ziua frumaoselor,
M-am invartit cu fata in carut prin gradina de am ametit dar cand a adormit am parcat-o miseleste si eu tzusht pe DC.
Valen, m-au distrat la culme emoticoanele voastre.
La fel si bancurile spuse, mai ales cele cu soacre [ala de zambeste sadic].
Lunitzo, multumim pt vizionare si aprecieri .
Apropos de intalneala, eu vreau, cum facem?
Numai ca intre 6-22 octombrie suntem in Rom. Deci inainte sau dupa.
Cat stam acasa: e un subiect ouch! pt mine pt ca mi-ar fi placut sa stau mai mult dar nu se poate din lipsa de concediu. Asa ca voi sta acasa pana pe 20 noiembrie sau cel tarziu pana la inceputul lui decembrie. Daca bona poate sa vina in decembrie (inca nu stim sigur) Sonia va incepe cresa in ianuarie, altfel va merge la cresa cam cu o sapt inainte sa incep eu serv. As prefera sa mearga din ianuarie la cresa ca sa-i incepem noi acasa diversificarea.
Gabi, multa bafta maine, of, ce-o fi in sufletelul tau. Va fi bine, o sa vezi, .
Eu o curat pe Sonia in pe dupa si in urechi cu betisoare umezite cu ser fiziologic o data la cateva zile, pavilionul exterior si foarte putin in interior, numai bag un pic varful betisorului. Apoi refac traseul cu un betisor uscat sa nu ramana cu udatura in urechi.
Sonia a dormit azi-noapte de la 12 pana la 6 azi-dimineata, a carait un pic pe la 3 dar cum s-a linistit singura am lasat-o in pace, eu aplic acelasi principiu ca si Luna.
E prima data cand doarme asa de mult, a mai avut vreo doua nopti in care a dormit pana la 5 deci sper ca suntem pe drumul cel bun. Oricum eu am verificat ceasul pe la 2, la 3, la 5 si dupa ce am hranit-o la 6 inca vreo ora nu am putut dormi, asa e cand te inveti cu raul.
Jadi, pai tu crezi ca noi tinem pumnii asa, degeaba? Bafta in continuare!
Iulia, succes cu emigrarea, te apropii de noi. Unde in Germania, stii deja?
Mamii, v-am admirat zambaretul, e dulcic foc.
Ieri am facut primul teanc de lucruri care i-au ramans mici Soniei si iar m-am ofticat ca are haine neimbracate, mai ales din acelea scurtute de vara ca ne-a cam ocolit soarele anul acesta.
Hai ca va pupacesc si va urez duminica placuta,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)
Luna1 spune:
Mihaela si fie-mea cand urla mi-e frica de politie! Dar noaptea se pare ca incepe sa fie mai obosita si prefera sa doarma decat sa manance, in plus nu ii dau in somn ca fiu-miu s-a trezit noaptea pana la 6 luni sa manace din 3 in trei ore.
Fianna eu am mai zis pe aici ca datorita faptului ca bebeii au doar o memorie scurta de 24 ore nu au cum sa fie rasfatati caci nu isi aduc aminte "aha, ieri am plans si m-au luat in brate ia sa plang si azi". Doarme mai bine la tine pe burtica (ca si fie-mea de altfel, la 5-6 dimineata o iau cu mine in pat si doarme pana la 9-10) pentru ca aude zgomote familiare (intestinele tale facand zgomot, inima ta cum bate) si astfel se simte in siguranta, plus caldura corpului tau plus ca stim cu toatele ca nimic nu e mai frumos decat o imbratisare dragastoasa de la mama. Si eu sunt rupta de spate dar momentele astea nu se mai intorc si ma bucur de ele.
Gabi succes cu iezii, sa fii tare maine.
Anto si noi suntem la inceput cu dormitul toata noaptea se datoreaza faptului ca ziua nu prea mai doarme. Acum e treaza de la 9 dimineata si a dormit doar de vreo 2 ori 10 minute. Deci nu ma invidiati fetelor ca trebuie sa o veselesc nonstop.
Despre intalnire banuiesc ca cel mai bine ne-am vedea undeva in Franta la Paris poate ca sa avem toate transport direct (sa merg si eu cu eurotrenu' asta ca nu am mai fost) si ar fi ok de ajuns si pt Mada si pt tine cred, si pentru cine mai vrea de prin Germania poate. Despre data eu zic ca dupa noiembrie sa botez si eu fata.
Va pup
greierash spune:
Hop si eu ca mai liber azi!
Pot sa ma laud si eu? Ca mi-a dormit copilu de la 11 la 5,30 si azi a fost tare tare cuminte!!! Dar cea mai mare victorie a fost ca a adormit copilu singur in pat!!!! Bineinteles victoria a fost a lui tati care statea langa baiat si ii zdranganea o jucarie "in surdina"... micutul s-a scremut cat s-a scremut si a adormit, iar tati zdranganea jucaria si se uita la tv... iar eu "misunam" prin casa, si cand vin sa vad ce face bebeu' meu vad ca a adormit!!!! Ce bucurie, ca ma tot gandeam eu cum sa il invat sa adoarma el singur in pat fara sa il mai plimb eu in brate(bineinteles) cu cantat, cu legant, cu povestit, sau dansat(ca am zis ca o sa iasa balerin cat m-am dansat cu el).
Bineinteles imi dau seama ca e o exceptie dar cred ca am sa incerc sa aplic si eu metoda...poate o sa mai inregistrez un succes...Nu de alta dar, ca si pe voi, ma doare spateleee....
In rest nus ce sa va mai zic, asa ca va doresc o duminica placuta ... ce a mai ramas din ea!!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -