Strumfi de iulie-august 2007 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
mamii spune:
neatza fetele
Eu tocmai am terminat de baut cafeluta.
Noi suntem cumintei daca nu ne.ar chinui bashinuta si cachi dew la ora 4 si jumatate.Partea proasta e ca nu am cum sa ii schimb orarul asta de mers la wc(pampers)...![]()
Se pare ca ii place foarte mult afara caci atunci cand incercam sa ne intoarcem spre casa si il urcam in mashina...urla mai rau ca la colici...Asta e o trece si asta.
am incercat iarasi partea cu
si a fost suuuppeeer.
Despre conjunctivita si problemele la ochishori habar nu am..:(
Aylin daca nua i rezolat problema cu somnul bblushei incearca sa incalzeshti patul si sa o pui pe burtica sa doarma eu asa am scapat de el din brate ca o luna de zile m-a terorizat dormea doar in brate.
allllll girlssss
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex
andutzy spune:
Si io, si io, cu
si chiar a fost mai bine!![]()
Aylin, el e un medic f bun si un domn dar nu e potrivit pt gravidutze stresate cum eram eu! Simteam nevoia de comunicare pe indelete, nu de nebunia de la el din cabinet!
Cu ochisorul lipit noi am pus Tobrex dar fara mari efecte, tot masajul la coltul interior al ochisorului si sters cu ser fiziologic a dat rezultate pana la urma!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
andutzy spune:
kittyyyyy, bine ai revenit! pe mess abia imi arunc cate un oki, chiar daca il tin deschis toata ziua, asta ca am vazut ca mi-ai scris si acolo! vrem poze cu Dariutza pupacioasa! Sper ca sunteti bine si ne veti povesti despre voi cat mai multe si cat mai des!
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
mychydutza spune:
Karligutza super pozele cu bebe....
ziceai ca o linistesti cu foenul.....adik dai drumu la foen si o linisteste zgomotul???????? banuiesc ca nu dai caldura pe ea......![]()
raportez un bebe super plangacios de ieri incoace, sper sa-i treaca , ca m-a capiat de tot. ma duc sa iau foenul din dulap ca nu se mai poate
mihaela
www.flickr.com/photos/mychydutza/sets/72157601777053940/" target="_blank">poze bebe
www.flickr.com/photos/mychydutza/1380165427/in/set-72157602003316854/" target="_blank">BEBE PRODIGY
Simo78 spune:
Lia la 2 luni se face Hexa...adica acusica
..sau
ca scapam....
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by andutzy
Si io, si io, cusi chiar a fost mai bine!
Aylin, el e un medic f bun si un domn dar nu e potrivit pt gravidutze stresate cum eram eu! Simteam nevoia de comunicare pe indelete, nu de nebunia de la el din cabinet!
Cu ochisorul lipit noi am pus Tobrex dar fara mari efecte, tot masajul la coltul interior al ochisorului si sters cu ser fiziologic a dat rezultate pana la urma!
Andra, mami deHoria Andrei si
Dragos Alexandru
asa e, ai dreptate.
mie mi-a mers cu netacin. dar nu inseamna ca merge pentru toti. cum ciplox la noi nu a avut efect.
si intr-adevar se zice chestia cu laptele. multi doctori mi-au zis. dar la noi nu a avut efect.
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by mamii
neatza fetele
Eu tocmai am terminat de baut cafeluta.
Noi suntem cumintei daca nu ne.ar chinui bashinuta si cachi dew la ora 4 si jumatate.Partea proasta e ca nu am cum sa ii schimb orarul asta de mers la wc(pampers)...
Se pare ca ii place foarte mult afara caci atunci cand incercam sa ne intoarcem spre casa si il urcam in mashina...urla mai rau ca la colici...Asta e o trece si asta.
am incercat iarasi partea cusi a fost suuuppeeer.
Despre conjunctivita si problemele la ochishori habar nu am..:(
Aylin daca nua i rezolat problema cu somnul bblushei incearca sa incalzeshti patul si sa o pui pe burtica sa doarma eu asa am scapat de el din brate ca o luna de zile m-a terorizat dormea doar in brate.allllll girlssss
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex 13.07.07
povestea luiAlex
mamii, e bun sfatul. intr-adevar, se linisteste la cald
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
am reusit sa pun si eu niste poze. in sfarsit.
www.flickr.com/photos/13757856@N04/sets/72157602056713130/detail/?page=2" target="_blank">broscuta gargarita
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Lia la 2 luni se face Hexa...adica acusica..sau
ca scapam....
Simode Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
M-ai pus pe ganduri... Pe noi medicul de familie ne-a chemat la 3 luni sa facem Hexa, pe motiv ca ultimul vaccin a fost facut la o luna. Trebuie sa mai cer o opinie, in cazul asta...
Mami Lia si
domnita Miruna Demetra (8 august 2007)
mamii spune:
fetelor am si eu o intrebare.. nu stiu daca s.a mai discutat cel putin nu imi amintesc.La 2 luni bbii vostri de cate ori fac pe zi pipi??Sau cam care e normalul??ca al meu vad ca e cam foarte pishacios..
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">
Alex 13.07.07
povestea lui
Alex