Stelutze de ianuarie-februarie 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 8

Monicutz spune:
Monicutz spune:
 Salut, 
Am vazut ca s-au mutat din fete. Pacat!!
O sa citesc in spate sa vad si eu ce s-a intamplat. 
Noi suntem bine, Odette mai are o saptamana si face 8 luni. Are 7kg jumate. Mananca f bine as zice eu, dar are un tranzit....de 3-4-5 ori pe zi. Mai face vreun bb la aproape 8 luni asa des kk? 
Megbeng, aici doctorii spun ca daca creste in greutate sa nu-ti faci probleme cu mancare. Dar stiu ca e greu sa aplici teoria asta. Dette in 90% din zile papa ff bine. Dar in cele 10% cand mananca mai putin, tot ma gandesc ca ce-o fi cu ea. 
Va pup,
 si Odette

IoanaN spune:
IoanaN spune:
  Bai! ati innebunit de tot??? unde sunteti fetelor, unde ati plecat? eu nu mai recunosc pe nimeni pe aici in afara de cateva fete printre care ivona si dana...
Bai! ati innebunit de tot??? unde sunteti fetelor, unde ati plecat? eu nu mai recunosc pe nimeni pe aici in afara de cateva fete printre care ivona si dana...
Ce s-a intmplat ca nu am mai putut scrie deloc si nici citii postarile grupului nostru...
cine imi poate raspunde?
Hellooooo echooooo....

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius
www.flickr.com/photos/9499103@N08/sets/72157600738372153/with/765224129/" target="_blank">POZE noua casa dar e deranj mareeee....
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA
Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)
 (25 ianuarie 2007)

IoanaN spune:
IoanaN spune:
 Danuto, Ivona unde s-au mutat restul de fete?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Ajutati-l pe Darius
www.flickr.com/photos/9499103@N08/sets/72157600738372153/with/765224129/" target="_blank">POZE noua casa dar e deranj mareeee....
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA
Ioana, mamica lui Matei Nicholas (25 ianuarie 2007)
 (25 ianuarie 2007)

loremunteanu spune:
loremunteanu spune:
 Neata!
IoanaN, da-mi un semn pe messenger sau pe mail (loremunteanu@yagoo.com ID de messenger e acelasi) ca sa-ti dau si parola contului comun si mai multe detalii despre noi stelutele. 
Loredana  Roni-Cristian
   Roni-Cristian  08.02.2007
 08.02.2007 

elena_mvl spune:
elena_mvl spune:
 Anis, cred ca tre' sa aplic si eu tratamentul de ignorare la fii-mea care si ea se trezeste la 2-3 ore sa ma cheme sa o iau langa mine. De mancat nu are chef, dar vrea sa fie cu mine, la o tin la san. Mie mi-e draga, dar mi s-a luat totusi si pana la urma nu e prea sanatos nici pt.mine si nici pt.ea. Acum sa vad ce durata de "vindecare" ca avea la noi ;)

anis spune:
anis spune:
 Elena trebuie sa incerci.Iarina doarme toata noaptea acum.
Am intrat sa va zic ca azi a facut primul kaka la olita IARINA.Sper sa o tina tot asa! 

***   AniS ***
   Iarina-Elisa
  Iarina-Elisa  *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
 *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia
Ingrid-Alexia  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu ***  (2 august 2005)  ***
   *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu ***  (2 august 2005)  *** INGRID
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Misha_tp spune:
Misha_tp spune:
 Anis, felicitari pentru Iarina, sa o tina tot asa!
Conchita, te-ai suparat pe noi? Sa stii ca au fost fete care s-au gandit la tine, au intrebat de tine. Daca PM-ul tau nu primeste mesaje (vezi Alinuk ce ti-a scris), al nostru cred ca mai e functional, doar un semn sa dai. Pupici

loremunteanu spune:
loremunteanu spune:
 Neata!
Dragi mamici, care mai sunteti pe-aici, daca nu ne-ati gasit pana acum si vreti sa ne gasiti, dati-mi un semn pe messenger sau pe mail (adresa mea e cu trei mesaje mai sus)...
Va pupic! Aveti grija de puiuti! 

Loredana  Roni-Cristian
   Roni-Cristian  08.02.2007
 08.02.2007 

megbeng spune:
megbeng spune:
 anis, nu e prea devreme sa punem copiii pe olita? nu ii stresam?
eu inainte de 1 an nu l-as pune pe matei..sau ai pus-o pe iarina in joaca si a facut kk intamplator in momentul ala?
meg,
 de
de matei(9.02.2007)
matei(9.02.2007)

anis spune:
anis spune:
 Meg , nu e prea devreme pt olita.Atata timp cat ii faci un program , de ce nu i-ai face si program de olita.?
Eu am pus-o pt ca am observat ca dimineata dupa masa de fructe,cam la 30 de min face kaka.E si deja de 3 zile face kaka la olita.Dupa amiaza o pun iar.E important sa se obisnuiasca cu olita, si sper ca mai tarziu sa o ceara ea.
Altceva, azi a zis "TATA"....

***   AniS ***
   Iarina-Elisa
  Iarina-Elisa  *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
 *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia
Ingrid-Alexia  *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu ***  (2 august 2005)  ***
   *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu ***  (2 august 2005)  *** INGRID
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."