*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

La multi ani! Reby,Yagy,Ada,Erik si Nicolas- sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Sandra ma bucur ca ati revenit, nu si pt. vestea care ni-ai dat-o, iti doresc putere si-ti tin pumnii.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

gety ma bucur ca ai revenit, ca sa treaca supararea. Ce face Maria?

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mirabela, ce m-am amuzat cu poznele lui David! Cat de haios a fost! Cred ca nici nu te-ai putut supara pe el!
Gety, imi pare rau ca si tu te gandesti sa ne parasesti... Poate te razgandesti. pe Maria.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Sandra imi pare rau ca ati ajuns atat de departe. si tin pumnii sa fie ok!

Gety !Nu merita sa te necajesti!

Monique am vazut pozele Cosminutzei!E tare scumpa!Deja o faceti fan motociclete?.

Lilina tu nu ne mai zici nimic de voi?

Mira asta e doar inceputul!Super faza cu castravetii!
Nicolas al meu tot ce prinde arunca in wc....pana acum "monstrul" a "inghitit"(ca de acolo au ajuns la gunoi....) un spray de gandaci, cateva role de hart. ig(pe astea le arunca tot pe bucati), o carpa cu care stergeam eu pe jos, vreo 4 lingurite de jucarie, un polonic de jucarie....de fapt cam tot setul de bucatarie de jucarie...(adik tacamuri si oale...)

Avem deja copilasi mari....pusi pe nazbatii!

Eu
www.pufymic.info/index-6.html" target="_blank">Gandacii
Tot ei

www.helpsonia.com/" target="_blank">AJUTATI-O PE SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Mirabelac - Eu is atat de incantata de poznele lui Vladut! Ieri am stat pe o terasa la un suc si i-am luat lui iaurt simplu si mie unul cu banane, ca lui nu-i dau din asta cu fructe. Vladut era pe jos pe langa carucior si cand am realizat eu ca-i prea cuminte, el scosese din cosul caruciorului iaurtul meu cu banane, facuse o gaura in capac si se infrupta. N-am mai putut sa iau iaurtul ala de la gura lui.

Gety - sper ca ti-ai revenit din suparare! Multumim de urari.

Lexi - poate ne anunti cand mai vii prin Cluj data viitoare.

Mami 9+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza

Mergi la inceput

pufy, cristina super! Va rog eu macar o faza pe zi cu poznele bebeilor sa povestiti, ca tare ma mai amuza si ma binedispun.

Lexi cum sa ma supar pe el ca e asa de comic. M-am uitat la pozele cu Maria, e asa de frumoasa si are niste ochi superbi, mi-a facut si mie pofta de fetita, ce mai, imi place mult de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Alina nu aveam somn si ma gandeam ca o sa bufnitzam amandoua . Da, am vrea bb 2, suntem in a treia luna de incercari.

Mira mi-au placut enorm poznele lui David.

Pufy pupam sarbatorit buclucas care gusta tot.

Despre David ce sa zic, si el sta bine la capitolul nazbatii, duminica trecuta era sub supravegherea tatalui si statea foarte cuminte. Cand am intrat in camera mi s-a parut suspect ca David sta aas linistit, cum sa nu stea daca isi desfacea toate firele de par din motz. Of, mi-a parut asa de rau de motzisor, dar el era super incantat.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

pufy cred ca e tare mishto la voi, mai ales ca Nicolas are de la cine invata.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ignatica

Alina nu aveam somn si ma gandeam ca o sa bufnitzam amandoua . Da, am vrea bb 2, suntem in a treia luna de incercari.

Mira mi-au placut enorm poznele lui David.

Pufy pupam sarbatorit buclucas care gusta tot.

Despre David ce sa zic, si el sta bine la capitolul nazbatii, duminica trecuta era sub supravegherea tatalui si statea foarte cuminte. Cand am intrat in camera mi s-a parut suspect ca David sta aas linistit, cum sa nu stea daca isi desfacea toate firele de par din motz. Of, mi-a parut asa de rau de motzisor, dar el era super incantat.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

Nasterea sufletelului nostru David

Motul era taiat sau nu, scuze dar is mai grea de cap si nu pricepui.

Mergi la inceput