*Bucurii de sept-oct 2006* (80) - La multi ani
Raspunsuri - Pagina 10
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
xandrutza_76a incercat-o ieri dim afara. Era tare mindra pe ea. La curbe nu prea se descurca dar a invatat sa claxoneze si sa apese pedala.
POZE COSMI 1 ANISOR
![]()
POZE NOI COSMINUTA
![]()
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Bravo Cosmi! Cred ca e tare simpatica...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. In primul and, la multi ani Bucuriilor care in lipsa mea s-au aniversat:
Gruia Alexandru, Ana Luiza, Albert Iustin, Avram Tudor, David de Floricika (nu stiu cine l-a sters de pe lista, dar cu siguranta nu ea), Alesio Tsubasa si Rebecca Riana!
Scuze pentru intarziere. Lakioana, ce faceti, ati plecat deja???
De asemenea la multi ani sarbatoritilor de azi ADA, ERIK si NICOLAS MIHAI In special pentru frumosul Pufisor un
maaare de la noi!

Sandra, imi pare rau
Iti tin si eu pumnii.
Multumim tuturor fetelor care au intrebat de noi. Am fost plecata la Cluj pentru 1 zi, si desi n-am apucat sa vad orasul decat din masina, mi-a placut la nebunie. E SUPERB!!! Sper sa revin candva si sa-l pot vizita. Dar atunci sper sa o fac cu familia.
Am vazut poze cu Bucurii superbe. Lucas seamana acum si cu tati, cu noul look, iar Cosminutza e o scumpa si o frumoasa. Si smechera pe deasupra
Pe Albert de giuliella l-am ratat ![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
alinamoro spune:
La multi ani Nicolas!
Ada
Erik
Ignatica, nici tu nu aveai somn azi noapte?![]()
Am citit eu pe undeva ca "munciti" pentru bb 2?
Succes si sa fie cat mai repede!
Sandra, imi pare rau ca divortati pana la urma, pupici gargaritei.
Xandrutza, te asteptam cu impresii din prima zi de scoala.![]()
Am vazut Cosminuta frumusica la 1 an.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Mirabelac spune:
NICOLAS, ERIK si ADA
Helau, helau!
Am reusit sa vad cateva poze cu Cosmina dar merge netu' rau de tot, oricum am vazut 2 parinti frumosi, o fetita si mai frumoasa si o motocicleta
. S-a stapaniti sanatosi!
Adriana sanatate multa lui Dudu.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
lilina spune:
Sandra, imi pare tare rau....mi-am imaginat eu ca s-a intamplat ceva de nu mai scrii pe aici
iti doresc tot binele din lume si cand ai timp mai scrie-ne si noua, ca ne-a fost tare dor de tine
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
monique, super pozele....le vreau si eu![]()
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
Mirabelac spune:
L-am vazut si pe Lucas fara par, foarte frumos!
Va mai aduceti aminte cand erau bucuriile mici si abia asteptam sa creasca si sa faca pozne? Sa va povestesc ce a facut fi-miu ieri: se juca pe balcon in timp ce eu bucataream, (este o vorba: daca copilul nu face galagie inseamna ca face altceva mai rau), l-am lasat vreo 2-3 min singur si am vz eu ca nu mai zice nik, ma duc sa vad ce face: era asezat in fata unei sacose cu cartofi, rosii si gogosari si se infrupta copios dintr-o rosie, nespalata of course, era rosu tot, pe fata, pe maini si pe haine, dar era f incantat de ce facuse. Bun, il cert, il iau, il spal, etc., ma apuc iar de treaba si-l las sa se joace... cand ma uit la el din nou, ce facuse: a scos capacul la un borcan de castraveti murati, ii musca pe fiecare pe rand si-i arunca pe gresia din bucatarie, jumate de borcan era pe jos, daca nu-i placeau baiatului, spera sa gaseasca macar unul bun... deacuma tre sa ma pregatesc de pozne...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
GETY spune:
Mirabelac, Xandrutza,
.
M-a necajit tare ceva acum exact 8 zile si m-am gandit si eu, ca si Eloise, ca poate e timpul sa fac o pauza de postat.
Sandra, offf, tare imi pare rau ca nu ati putut rezolva toate problemele pana la urma. Ce sa spun, in afara ca m-am intristat din nou, iti tin pumnii sa se rezolve cu bine pana la urma.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:

LA MULTI ANI! celor care implinesc un anisor:
ADA, NICOLAS MIHAI, ERIK
si "juniorilor":
MATHIAS, LUCA, DAVID STEFAN, VLAD si VLADIMIR ALEXIS!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
GETY spune:
Mirabelac, prea multa mancare prin jurul lui! Si-s asa de pofticiosi! Noi, daca mancam ceva ce ea nu are voie sa manance, nu o lasam pe langa noi, ca se linge pe buze numai cand vede farfurii. Daca are suzeta in gura cand vin cu laptele, o scuipa cat colo.