Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Mirona

inca una si ma duc:
quote:
Originally posted by Dia1609
[\miro, multumim de reteta de papanasi, tb sa incerc... daca nu-i papa Oana, cu siguranta o sa-i manance Lulu .. tu i-ai dat lui Kara? e mai bine, mai are febra?

inca nu i-am dat Karei - cand e bolnava nu se dau produse noi - remember? mai asteptam ... aveam in plan ... dar a sosit raceala asta.
Azi m-am intalnit cu mama ta ... ca mai des ma vad cu ea decat cu tine.

multumim la toate de intrebare - suntem spre bine.
nu mai avem febra. muci in schimb ... la greu - si din aia nu prea curgatori - se transforma in verzi. Contnuam cu nurofen si oscillo. Parca incepe sa si tuseasca.

am plecat - v-am tucat.

Miro

vezi ca daca mucii sunt verzi s-ar putea sa fie vorba de un streptococ.. eu una m-as duce sa-i fac un exudat .. si sanatate

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by dandusa
Dia,
simpatica ca-n totdeauna "nush ce proteina din lapte"...,m-ai lamurit...,oricum intentia conteaza si asta apreciez...,multumesc
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

proteina de vaca nebuna din lapte suna mai bine? [:))]... macar suna mai exact

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

proteina din lapte de vaca nebuna...suna muuult mai bine...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Chinico,
shefa este mortala...,scumpaaaa focccc,o dulceata de fetita,mina-o-as...s-o maninc...,bai si ce tarc aveti... impresionant,asa mi-ar place si mie...,l-ati cumparat de-a gata sau este facut la comanda?,super frumos si mareeeee,vreau si euuuuuuu

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Sal'tare, sal'tare...

Danutz, parca tu ziceai ca nu-ti merge Picassa-ul...la mine se intampla urmatorul fenomen inexplicabil, dom'le: daca deschid Picassa-ul cu Modzilla NU merge, daca-l deschid cu Internet Explorer merge brici! DE CE? Stie cineva?

Silicoane sau...ma rog ceva care sa-ti umfle sanii: perfect de acord, dar mi-e fricaaaaa....in schimb ceva pe ici pe colo pentru riduri, evident mai pe la 40 de ani, tot as presta + o abdomenoplastie...dar doare rau...mai vedem mai incolo...ce incercam sa va zic e ca eu sunt pro operatii estetice! Dintr-alea cu bun simt si nu umflare de buze de arati zici ca te-a lovit metroul...

Dandusa, baga poze de la intalneala de ieri, nu face urechea suta ...

Osciloccocninumul asta...m-ati innebunit cu el!!!!De ce trebuie musai ajutati cu imunizarea? Sa-mi explice si mie cineva...aici nu ma refer la Marc si Ianis de Dianarus sau alti fulguletzi care, saracutii, au avut probleme repetate (raceli, operatii si/sau diaree) si e clar ca le e slabit sistemul imunitar, ci la copii fara nicio problema pana in prezent...Ca, citindu-va pe voi, mai ca i-as da si eu la Denis, dar ceva ceva nu ma lasa...oi intreba si pediatra!

Vazut pe Maria sa Rares de Danutz pe care-l pup dulce pe ochisori ca tare mare si frumos s-a facut!!! Si-am mai vazut niste fotografii, dar nu mai stiu ale cui ca m-am tampit......La Bea ma uit mai tarziu, ca acum e musai sa fug...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by chinico

si asta am uitat.. http://http://picasaweb.google.de/cristianabay/9Luni]poze[/url]

Beatrice (13.12.2006)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

scumpa foc pe falcute

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

PAZEA - ma apuc de capitol nou!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Adinutza, maine vin la Sibiu!!! ...dar, din pacate, am un program destul de incarcat si nu stiu daca apucam sa ne vedem...oricum da-mi un PM cu nr tau de tel si te sun, macar 2 min tot as intra sa va vad...prin ce zona stai in Sibiu????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by Mirona

quote:
Originally posted by bamboletta
Mirona-Kara stie de NU? eu pot sa-i zic de 100 de ori degeaba rade si tot ce vrea ea face

Bambo - nu ma dau grande ca fata mea stie de Nu si a altora nu - dar am citit mult despre asta - si am vazut si o faza la emisiunea Tanyei Byron: depinde pe ce ton o spui.

am vazut o faza in care Tanya a scos-o pe o mamica din casa si o invata sa spuna NU. I-a spus ca nu o invata sa fie dura cu copiii ei - ci sa fie FERMA. Asta o spunea intr-un mod in care si pe mine m-ar fi umflat rasul. A ajutat-o spunandu-i sa faca asimilarea acestui Nu cu o alta faza - sa se gandeasca ca a iesit in oras cu o prietena si sunt intr-un bar. Stau la o cafea si vorbesc de-ale lor - apare un tip si vrea s-o agate ... cum pronunta ea un NU?
La care asta ... AM SPUS NU! - ei ... pe ala l-am crezut si eu.

Ca o trimitere ... am o fata aici in parc care la fel nu stie sa-si struneasca fata ... si razand ii spune "nu e voie ...ai grija ca le iei pe coaja, etc." Dupa 2-3 incercari dintr-astea nereusite - fata tot razand ii face in ciuda si tot baga in gura pietricele, arunca cu nisip, papa de pe jos, etc .... asta JAP JAP - o pocneste. Gata scandalu .... si o ia in casa.
Degeaba ma muncesc cu ea ... a doua zi procedeaza la fel - asa ca ... nu ma mai obosesc ... o fac degeaba.

hai ca v-am tampit deja ... ma duc sa-mi culc fata.

Miro

de obicei incerc sa-i distrag atentia cu altceva,dar ii mai zic si NU de multe ori chiar nu-mi vine a rade si o spun destul de ferm uneori plange sau rade si face in continuare ce vrea
cred ca inca sunt prea micuti sa stie de NU sau NU AI VOIE
daca ai reusit sa o faci pe Kara sa inteleaga de NU bravi tie

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

Va astept cu drag la capitolul nou: 79

Mergi la inceput