Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

eu cred ca iar tre sa o iau pe puncte ca altfel ma pierd pe drum...

1. multumesc pentru parola. primit la dublu

2. ..tot la shineva apelez si io mai dandusa.. ca vad ca shineva stie di tati...
shineva sa-mi spuna si mie de ce, desi pe jos, in juma de camera, fara nici o raza de lumina si cu suzi in bot shefa ma calareste la greu toata noaptea...trebuie sa precizez ca "toata" se refera la perioadele din ce in ce mai scurte pe care le doarme efectiv NU la mine in brate, si "noapte" se refera la orele shelea pana la 5 dimneata...caci nu mai poc..

3. bradul..nu estem craciunum fara bradum. nu stiu cum o sa o conving pe bea sa nu il demonteze (bradul din curte o fascineaza, i se pare super sa-si intepe degetele in ace..)

4. julia e superba. gata. parca nu mai e bebe. e copil in toata regula...
ktrinel si eu intrebam aceeasi chestie acu ceva vreme..bea isi propteste labuta la mine pe obraz cand vreau sa o iau la pupacit...

5. intotdeauna arunc prima apa cand fierb carnea pentru bea.

..iau o pauza sa ma mai gandesc ca parca mai erau..

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dandusa
daca asta este o parere generala...,la mine de ce nu se potriveste?
daca este doar pentru Dianocica...,ignorati-ma va rog...
la mine este exact invers...,stateam bot in bot toata noaptea...,adormeam imbratisate,ea comoda eu intepenita pe o parte cu titza la aer...,ne miroseam la alta basinelele... si tot se trezea de nspe' mii de ori pe noapte...,acu' de cind am desfacut canapeaua...,doarme mult mai bine...,dar nu foarte bine...,perseveram...,oricum se trezeste de max 3 ori pe noapte sa suga...,so...,explain to me...,asta-i marea dilema pentru mine...shineva sa-mi explice di she se trezeste fiica mea minca-tz-ash?

io cre' ca stiu...,da vreau sa vad daca mai are cineva aceiasi parere si apoi va spun...

as vrea sa stiu eu de ce. plizzzz

diferenta dintre voi este ca tu ai tinut-o din start pe Crinuta cu tine in pat - iar Diana acum l-a luat pe dmic cu ea in pat.

Sa nu ma intelegeti gresit - eu DEZAPROB total "izgonirea" sotului din pat in favoarea bb-ului.

Nu era o parere generala - era strict o directa catre dianocica. Si din nou - o stiu din propria experienta - Kara doarme fff bine cu noi (eu) in pat ... iar cand o pun in patutul ei sa doarma ... are "n" treziri.

daca v-a deranjat parerea mea umila.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Ma predau nu mai pot de dimineata am tot eu faceam curat Antonia din urma venea si scotea toate oalele si castroanele din dulapul de bucatarie daca incercam sa le iau urla ca din gura de sarpe acus ma trezesc cu vecinii pe la usa ca bat copilul e jale cu ea numai unde nu are voie se duce si daca o iau de acolo tipa cat de tare poate,sper sa nu devina un copil din ala care se tavaleste pe jos daca nu o sa-i cumpar ce vrea ea trecem noi si peste asta

Dolores-la temperatura camerei cam 1-2ore maxim,la frigider nu am tinut laptele,ii puneam apa calda in termos si cand era ora de papa doar ii puneam apa in sticla si lapte

Raluca_u-imi pare tare rau pt cele intamplate pt Adinuta si mami multi sa treaca Si Antonia acum 2 zile a facut un kaki si s-a iritat f tare la fundulet a facut rana nu am mai patit niciodata asa,a trecut cu bepanten

Roxana_c-ii mai dau panadol seara cand e prea agitata
tot de la fete am auzit si eu de Oscilococcinum si am inceput sa-i dau si eu Antoniei pt imunizare

Yagmur-cum ai reusit sa cazi?

Danutz-ne luam de o mana nici eu nu stiu sa fac papanasi dar invatam ne dau fetele reteta
a vb fratele cu cumnata?are pretentii ca am pierdut firul

Mirona-Kara stie de NU? eu pot sa-i zic de 100 de ori degeaba rade si tot ce vrea ea face

Lavinia-Antonia nu vrea deloc sa dea pup
grea intrebare cu silicoanele cine stie peste cativa ani poate da poate nu,oricum am auzit ca e dureroasa operatia

deja au inceput nazdravaniile,noroc ca l-ai cautat la gunoi ca altfel ramaneati fara aparat

a facut ochi deja 30 min a dormit

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mirona-multumim de reteta pt "papanasi" vom incerca si noi acum sa vedem cand
ii mai curge nasul Karei?la noi a mai trecut putin dar tot curge ma lupt cu ea sa aspir

Flore-unde ati disparut?

Antonia are 8.700 kg si 80 cm la 10 luni si 15 zile deci cred ca ne incadram si noi la categoria fulguleti cu silueta

deocamdata sta cuminte in brate la mine cu capul pe pieptul meu

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Mirona

as vrea sa stiu eu de ce. plizzzz

diferenta dintre voi este ca tu ai tinut-o din start pe Crinuta cu tine in pat - iar Diana acum l-a luat pe dmic cu ea in pat.

Sa nu ma intelegeti gresit - eu DEZAPROB total "izgonirea" sotului din pat in favoarea bb-ului.

Nu era o parere generala - era strict o directa catre dianocica. Si din nou - o stiu din propria experienta - Kara doarme fff bine cu noi (eu) in pat ... iar cand o pun in patutul ei sa doarma ... are "n" treziri.

daca v-a deranjat parerea mea umila.

Miro
[/quote]

eu NU am tinut-o pe Crinuta din start cu mine in pat...,in nici un caz...
si nici nu incurajez acest lucru...,acum fiind singure, s-a intimplat mai des sa dormim in acelasi pat din acuza trezirilor repetate...si a starii mele de oboseala...
mi-am cumparat patut la C-ta ,mi-am cumparat patut la Buc,tocmai pentru ca am vrut sa o obisnuiesc sa doarma acolo...,dar se pare ca nu-i place...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

si asta am uitat.. http://http://picasaweb.google.de/cristianabay/9Luni]poze[/url]

de raluca am uitat...mare prezenta de spirit ai avut...adinuta e bine acum? ce ii mai face fundulea? si de la ce o asemenea iritatie??
..si 25 de minute le-a trebuit sa ajunga cu salvarea pana la voi!! ingrozitor. serios. pai crapi de 10 ori pana vin ei!!

de suzeta am uitat. o folosim inca cu succes si nu am momentan nici un motiv sa o dezvat de ea.

de lapte am uitat. daca nu il inhaleaza pe loc, il arunc. nu il pastrez deloc.

..normal ca nu iasa cum trebe.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Dia,

Foarte dragi imi sunteti toti 3.tu semeni cu Winona Rider,iar Oana e o nazdravana..se vede dupa okisori si din ce povestesti m-am topit toata.Mihaita deja nu mai reactioneaza cand ii spun sa dea pup,desi o facea la un moment dat..sper sa-is revina.

Prima nazdravanie a lui Mihaitza:

A dat drumul aparatului foto digital in cosul de gunoi (din ala cu capac).Si l-am cautat... de am innebunit!
Noroc ca am avut scliprea de geniu sa il caut si acolo si noroc ca nu apucasem sa duc gunoiul..
Am mai gasit a doua zi si o jucarie acolo..

Si el are ocupatii mai baietesti:rotite care se invart..capace care le scoate (ca stie sa le desurubeze), scame sau orice late kestii de pe covor..dat drumul la tv de la telecomanda,si calculatorul la care nu prea are acces si se enerveaza.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

Lavinia, multumim
am cam ras cyu lacrimi de prima nazdravanie a lui Mihaita... dar cum te-ai gandit sa cauti in gunoi???? ca si mie mi-au disparut chestii din casa care parac au intrat in pamant, dar nu m-am gandit sa caut in gunoi ... tb sa am in vedere pe viitor
cu pupicii... acum, vezi tu, Mihaita este baiat, a crescut mare, poate se rusineaza ... glumeram... da' sa ne vezi peste vreo 2 ani cand s-or rusina copiii sa ne pupe, ca pot fi vazuti de alti copii

miro, multumim de reteta de papanasi, tb sa incerc... daca nu-i papa Oana, cu siguranta o sa-i manance Lulu .. tu i-ai dat lui Kara? e mai bine, mai are febra?

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dandusa
Dia,
simpatica ca-n totdeauna "nush ce proteina din lapte"...,m-ai lamurit...,oricum intentia conteaza si asta apreciez...,multumesc
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

proteina de vaca nebuna din lapte suna mai bine? [:))]... macar suna mai exact

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bamboletta
Mirona-Kara stie de NU? eu pot sa-i zic de 100 de ori degeaba rade si tot ce vrea ea face

Bambo - nu ma dau grande ca fata mea stie de Nu si a altora nu - dar am citit mult despre asta - si am vazut si o faza la emisiunea Tanyei Byron: depinde pe ce ton o spui.

am vazut o faza in care Tanya a scos-o pe o mamica din casa si o invata sa spuna NU. I-a spus ca nu o invata sa fie dura cu copiii ei - ci sa fie FERMA. Asta o spunea intr-un mod in care si pe mine m-ar fi umflat rasul. A ajutat-o spunandu-i sa faca asimilarea acestui Nu cu o alta faza - sa se gandeasca ca a iesit in oras cu o prietena si sunt intr-un bar. Stau la o cafea si vorbesc de-ale lor - apare un tip si vrea s-o agate ... cum pronunta ea un NU?
La care asta ... AM SPUS NU! - ei ... pe ala l-am crezut si eu.

Ca o trimitere ... am o fata aici in parc care la fel nu stie sa-si struneasca fata ... si razand ii spune "nu e voie ...ai grija ca le iei pe coaja, etc." Dupa 2-3 incercari dintr-astea nereusite - fata tot razand ii face in ciuda si tot baga in gura pietricele, arunca cu nisip, papa de pe jos, etc .... asta JAP JAP - o pocneste. Gata scandalu .... si o ia in casa.
Degeaba ma muncesc cu ea ... a doua zi procedeaza la fel - asa ca ... nu ma mai obosesc ... o fac degeaba.

hai ca v-am tampit deja ... ma duc sa-mi culc fata.

Miro

Mergi la inceput

inca una si ma duc:

quote:
Originally posted by Dia1609
[\miro, multumim de reteta de papanasi, tb sa incerc... daca nu-i papa Oana, cu siguranta o sa-i manance Lulu .. tu i-ai dat lui Kara? e mai bine, mai are febra?

inca nu i-am dat Karei - cand e bolnava nu se dau produse noi - remember? mai asteptam ... aveam in plan ... dar a sosit raceala asta.
Azi m-am intalnit cu mama ta ... ca mai des ma vad cu ea decat cu tine.

multumim la toate de intrebare - suntem spre bine.
nu mai avem febra. muci in schimb ... la greu - si din aia nu prea curgatori - se transforma in verzi. Contnuam cu nurofen si oscillo. Parca incepe sa si tuseasca.

am plecat - v-am tucat.

Miro

Mergi la inceput