*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dideip eu nu sunt la dr. taropa. Am ramas la pediatra din spital, dr. coman. Tu la cine ai fost la spital. SUnt tare multumita de ea, insa nu vine acasa, asa ca tre sa mergem noi pana la pantelimon.

chiqui o sa fie o colaborare, o sa lucrez de acasa si probabil o sa trebuiasca sa mai ma duc si pe la birou.

liviana mi-au dat lacrimile cand ti-am citit mesajul. Ma bucur tare pentru tine . Nu am luat piersici de pe piata ci de la tara de la bunici. In cateva zile o sa bag si morcov iar cand se termina piersicile astea raman pe morcov si mar.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Salve si pupici la mamici si capsunici :)
Noi nu am mai scris o perioada ca am fost plecati si dupa bolnaviori Am facut otita si ne-au descoperit stafilococul auriu in urechiusa (numai la Lilly_love si sfaturile ei cu Municipalul m-am gandit). Asa ca am fost pe picaturi in urechiusa si paracetamol cateva zile si apoi antibiotic cam 7 zile. Ieri am scapat de medicamente. Dar mai avem de cremuit, am ajuns si la cortizoane ca a ros-o o caciulita facuta de mine desi i-am pus-o peste una de bumbac (cand a fost mai frig) s-a tot foit si a ros-o, au iesit bubite, apoi s-a facut cruusta mare si rosie pe gusulita unde a avut contact cu caciulita - infectata cu stafilococ dupa cum zicea dermatologul Asa ca o sa iau frumusel toate chestiile pe care i le-am impletit si la gunoi cu ele! Blaaahhh, fir special pentru bebelusi mai mult de-o groaza, m-am uitat si eu mai atent si cred ca si pe mine m-ar fi deranjat. Ma gandeam sa le captusesc cu bumbac dar nici asa nu cred ca merge

Sobi, m-am tot uitat in fiecare zi dupa tine in parc. E mare penurie de baietei la varsta juniorilor nostrii, sunt numai 2, cred ca Vladut ar fi o vedeta Eu ies de obicei dimineata :)
Si am inceput sa ma duc la sala de ieri (ma duc si azi sa ma mai dezmortesc ca altfel cred ca maine nu pot sa ma mai misc)

Scuze ca nu am avut timp de citit din urma, dar va pe toate si va urez multa sanatate, ca-i mai buna decat toate ;)

Anca de Manu 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Poohy eu acum m-am uitat la primele pozele ale lui Manu, cele de cand s-a nascut, si nu pot sa nu iti spun ca era frumoasa, frumoasa si perfecta inca de atunci! Pai Ana mea era rosie si turtita

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carrie, bine faci ca amini diversificarea, parerea mea!si eu ma bucur ptr tine ca ai lapte, bravo

androix, uite aici ca sa ai o idee, eu, asta am folosit cind eram in prima saptamina pe formula, si-mi lipeam pe sfirc furtunasul ala(cu cit mai subtire cu atit mai bine ca urca laptele mai bine cind suge)si el sugea din sfirc si de fapt iesea lapte praf, tu poti pune pe deget(in fine persoana care va sta cu ea)furtunasul asa infasurat si celalalt capat il bagi in biberonul cu lapte(de preferinta al tau) si baga degetul cu furtunul in gura copilului. am vazut metoda asta de hranire in spital, e drept ca ia destul de mult timp, dar poate e o solutie pina accepta biberonul. ai inceput cu ceva sucuri?http://www.mamadearest.ca/catalog/product_info.php?products_id=44&osCsid=5529c29b602ab70b173201b4879be5a6 clikezi pe poza din drepta sa vezi mai mare.e super cu fumatul, poate reusesti si te lasi de tot, ca stii ca e f pericumos fumatul pasiv la copilasi?!bafta la scoala. am vazut filmuletul tare dulce piticuta, dominic ma intreba cum o cheama? si noi avem asa o chestie si agatam tot felu de jucarii pe ea. vroiam sa te intreb traduceri de ce limba, si eu faceam ff multe cind eram acasa

mica, bine ti-a zis daca fata arata bine nu ai motive, asa pe la 5-6 luni.

azi m-am uitat in carnetul de vaccinari a lui dominic, si exact la aceeasi virsta avea cu 420g mai mult decit david . e drept ca s-a nascut cu 145g mai mare ca si david, dar vedeti voi nu se poate compara un copil cu altul!important e sa fie sanatosi!

chiqui, multumim de aprecieri, nu ma supar ca ma feliciti, dar sa stii ca si tu sau altcineva s=ar descurca daca nu ar avea de ales. e drept ca nu mai stiu pe ce sa pun mina, dar am noroc ca david e cuminte in general si mai ales ca doarme noaptea, mai des se scoala si acuma dominic....in rest, cind termin sa fac curat in ultimul coltisor s-a murdarit deja primul, mincare imi place sa fac f mult, sa calc e mai greu, da tre sa fac...in rest mai ma plinb in parc cu ei, si abia astept sa mergem la cursuri de innot in piscina.spor la pregatirile de botez!si al meu sta cu capul tapan de ceva timp si ultima data l-am pus cu fata la public si-i place de numa, a adormit intr-o pozitie tare haioasa pe spate cu capul pe mine

dideip, nu este voie sare deloc la copii sub 1 an.(din cauza rinichilor imaturi)iar uleiul e recomandat cel de floarea soarelui dar nu prajit ci il pui dupa ce faci pireul ca sa-si pastreze acizi grasi proprietatile.sper sa nu te superi ca ti-am zis. si eu il alaptez exclusiv ideal pina la 6 luni, acuma vom vedea cind si cum e pregatit dar nu mai repede de 6 luni, asa ne-a zis pediatrul!si pe primul la fel a fost si a fost ff bine. aici nici prin cap sa vina la tine acasa medicul, esti fericit daca reusesti sa ai un medic, e mare lipsa....si fac 70 km cu masina dus intors sa ajung la medic si il mai am si pe dominic de 3 ani dupa mine!ce conteaza e sa fie un medic bun

androix, acuma am vazut pai bravo!cind am vrut sa-l las la gradi si nu imi placea mie sa ma mulg la nebunie, am amestecat lapte praf cu jumate de suc portocale(dar avea 1 an jumate) si asa numa a acceptat laptele praf, o mamica m-a sfatuit, si in 2 saptamini am scapat de suc si era doar lapte praf, ca tot scazi cantitatea de suc pina o elimini.

liviana, multa sanatate.ma regasesc in cuvintele tale, si eu sint muult mai relaxata acuma, si la mine primul tot plingea si nu dormea.felicitari ptr apartament sa fie intr-un ceas bun!

moberi, si mie mi s-a intimplat odata, a supt prea cu pofta ca a dormit mult si s-a innecat, s-a facut tot rosu spre vinat, si cum tot incerca el sa respire am vazut pe nas ca ia iesit putin lapte. la ei inca nu este bine delimitata calea intre gura si lapte si ia mers pe nas, si nu mai putea respira, am luat pompa de mucisori si am scos ce am reusit, si de atunci noaptea nu-l mai alapteaz culcat, ci il tin cu capul puin mai sus ca sa nu mai intre laptele pe alta cale.poate la tine a fost la fel, il alaptai in pat?oricum eu, am facut cind eram gravida cu david un curs de prim ajutor, ca eram tare stresata si cu piscina ce-o avem sa nu cada dominic in ea, si cu inghitirea obiectelor mici, ca dominic are o droaie, si imi era frica sa nu-i bage ceva pe git la asta mic!vei mai vedea ca atunci cind au muci si sug, isi tin respiratia si se trag de la sin sa respire apoi iar se baga, si suptul le desfunda nasul.si la cursul ala de prim ajutor cind un copil inainte de 1 an se inneaca il pui la tine pe antebrat ii iei falcile in mina cu care il tii il apleci putin in jos(atentie sa nu-l scapi) si cu cealalta mina ii dai usor intre omoplati 3 batai, apoi il ridici si apoi tot repeti, dar ne-a invatat metoda asta daca au ceva in git cum ar fi o bucata de mincare ceva.

petit_ange, nu ai cum sa-ti dai seama la copil asa mic decit daca medicul se uita, daca e rosie. am fost tare bolnava 1 saptamina jumate si bebe mic nu a luat nimic, traiasca alaptatul!eu foloseam citeva precautii, de ex dupa ce stranutam ma stergeam la nas, fuga la baie si ma spalam bine, apoi ma dezinfectam, stranutam numa in servetele de hirtie ce le aruncam,nu suflam pe copil, nu l=am pupat citeva zile mi-a fost atit de greu.....si ca remediu am folosit tinctura de echinaceea si propolis si paracetamol ptr febra si dureri. echinaceea nu a fost testata la femei gravide si care alapteaza, dar eu am luat ca-mi face bine si oricum am luat 2 zile.sanatate multa sa ai si pitica sa nu ia. multumim de aprecieri, preotul nu este prieten deloc cu noi, in afara de botezurile la ambii copii nu l-am vazut,mai mergeam de paste, si la slujbe ca tare frumos vorbeste. nu stiu poate la catolici e altfel, oricum am remarcat ca nu sint asa stricti ca si la ortodocsi.....atmosfera e tare relaxata, l-a si tinut pe david in brate si l-a pupat!

poohy, imi pare tare rau, dominic a avut intr-un an 6 otite! asa ca stiu ce este, dar el le-a facut cind am terminat cu alaptatul deci pe la 18 luni. de cind am intrerupt biberonul sa bat in lemn inca nu mi-a mai facut niciuna(din martie anul asta)cica copii alergici sint predispusi. tu ii dai biberonul fiind culcata?cu lucrusoarele din lina atentie la alergii, nu cred ca daca le captusesti rezolvi problema. eu, tot imi mentin parerea ca are fond atopic Manu, nu te supara pe mine te rog, dar tu stii cit am tras-o cu dominic, si nu-mi plac deloc bubitele ei. te rog eu cauta sa-i faci ceva teste.daca e ceva se pot lua masuri din timp. bubitele, otita......sanatate multa si nu te supara sper din suflet sa nu fie nimic, dar totusi iti zic ptr ca eu stiu ce am tras si cit de periculoase sint alergiile si cum iti schimba viata!

va las, ca ma duc sa fac o prajitura cu piersici pina dorm piticii, ca ieri am facut varza cu carne azi am facut macaroane la cuptor cu sos bechamel si carne tocata miel si legume rase......de cind poate si dominic sa manince lapte......fac de toate ptr el!

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

FETELOR, care e cea mai ieftina modalitate de a primi un pachet din alt oras?prin posta sau prin serviciile de curierat rapid. Stie cineva ce tarife au?
trebuie sa primesc un pachet de vreo 15 kg.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chiqui, da sunt tanara ca o caprioara ranita si cu okii umezi Nu, e scoala facuta la batranete, la anul fac 30 de ani
Pacat ca nu poti sa cumperi jucaria, nu ai pe nimeni care face vreun drum incoace? sau macar in vreun oras unde exista carrefour mai aproape de tine.
Uleiul e OK in supa, dar si eu am o pediatra cam ca a Paulei, ii lispeste doar renumele, asa ca diversificarea am facut-o cum m-am priceput si eu mai bine, am citit, m-am documentat si incet incet cu precautie dar si cu incredere in mine am razbit. Ulei i-am pus dupa un timp dupa ce am inceput. Mai intai am mers cu suc de fructe si cu supa de legume. Vreo luna doua, apoi am inceput sa adaug si ulei sau unt, dar in scurta vreme n-a mai fost nevoie ca in alte cateva saptamani am inceput cu piept de pui in supa.

Paula, de-asta am zis eu sa faceti cum credeti si sa nu va luati suta la suta dupa nimeni. Ce daca ceilalti copii cu care te intalneai mananca de toate, nu prea au cum sa manance de toate la varsta asta. Dar avand in vedere faptul ca erati pe lapte praf cam asta e varsta la care se diversifica, 4-5 luni.

Carstea, uite o sa dau jos jucaria de plus in seara asta si ii fac poza singura celei din carrefour, ca sa vedeti mai bine despre ce e vorba. Acum nu stiu ce sa zic, cat de curand am mai vazut-o ca nu prea m-am mai uitat la raionul de jucarii in ultima vreme, ca noi mergem in formatie completa la cumparaturi si Filip face ca toate cele cand ajungem la jucarii, dar sa zic ca acum cateva luni bune era, si chiar m-am mirat ca avea acelasi pret. O poti gasi si la raionul de jucarii si la cel cu articole de sugaci. Bine, asta are doar jucarii zornaitoare, n-are lumini, nu canta. Dar pentru varsta lor acum eu una am zis ca e numai buna.

Liviana, inteleg atat de bine ce spui cu cei doi copilasi ai tai. Si eu simt la fel acum: ma bucur din plin de fiecare cuvintel al lui Filip iar cu Georgia sunt si mai relaxata.
Felicitari si pentru decizia de a va cumpara un ap. in complex rezidential. unde anume va cumparati, daca vrei sa spui? Si noi facem planuri sa ne mutam la 4 camere sau sa ne construim casa.

Pepsi, multumesc de link. Da, ar fi ideal un device d-asta dar la noi nu am vazut. O sa fac ceva sapaturi pe net. Oricum azi mi-a mancat din bibe laptele meu, tot ce sper este sa nu dea in cealalta extrema si sa nu mai vrea sanul, dar acum o singura masa pe zi sper sa n-o faca sa se razgandeasca.
Inca nu am inceput cu nici un suc nimic, cat am lapte vreau s-o alaptez cat de mult. Poate pana la 6 luni chiar, sa vedem cum va fi si cu scoala, daca e chinul prea mare poate incep sa-i bag ceva suc dar nu inainte de 5 luni.
Traduceri din engleza in ro ca de altfel si ceilalti cateva sute de mii de traducatori autorizati sau nu care fac din asta un job sau o kestie de castigat un ban in plus. Invers inca nu ma simt pregatita, e mai greu sa traduci intr-o limba in care nu esti nativ, asa ca pentru inceput doar intr-un sens e ok. Dar trebuie sa sap adanc sa vad pe unde gasesc. De fapt trebuie sa ma pun pe trimis cv-uri. Problema mea este ca e o chestie noua pentru mine si neavand experienta risc sa nu ma angajeze nimeni, mai sunt si studenta inca. Sa vedem, cu vointa nimic nu e imposibil. La fel si cu fumatul mi-am propus sa ma las dar mai intai vreau sa slabesc un pic, nu de alta dar trebuie sa asigur un necesar de 5 kile pentru cand ma las, ca am mai facut-o de doua ori si atat am pus pe mine.

Raluca, ce as sta si eu acasa pana in decembrie Problema este ca la noi nu examenele de sesiune sunt cele mai dificile ci paradoxal partialele sunt mai grele. Iar partialele se dau in ianuarie si se da din materia predata in primul semestru evident.

Gata hai ca impletesc la mesajul asta de mai bine de o ora. Trebuie sa fac baie la pice, ca la capcaun am facut cand am intrat in casa ca era plin de nisip pana in dinti.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Teodora a facut ieri vaccinul de 4 luni, iar astazi mi-a facut febra 38.8. I-am dat Calpol la recomandarea medicului si i-am pus jumatate de supozitor Novocalmin. Acum e bine! Culmea e ca la 2 luni nu a avut asemenea reactii, iar acum ...

Carrie, multumesc!

Petit_Ange, si Teodora mea mananca foarte putin. Mi s-a spus sa-i dau completare, insa de fapt ea mananca ori san ori formula, rar sau foarte putin le combina! Se satura foarte repede si apoi ma refuza si daca insist vomita!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello din Barcelona,

sunt rupta de oboseala, n'am mers atata in viata mea.

am reusit sa citesc din urma, nu prea ati fost ascultatoare, cele mai naughty sunt Pepsi si Androixcu mesaje lungi , dar am reusit sa le citesc, ca la ale lor nu trishez niciodata.

acum fug la somn ca maine avem in program din nou parcul Guel, ca ieri taman ce am ajuns si ni s'a ars aparatul, al doilea intr'o luna, asa ca ne'am cumparat altul, tot un Canon ca sa nu stau sa invat cum sa'l folosesc.

as fi vrut sa raspund catorva mamici de capsunici dar sper sa reusesc duminica, de acasa.

pupici la mamici si capsunici.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ella, la tine ma gindeam cind am scris mesajele si am vazut cit de lungi au iesit.....zic ooop ma va certa!da ce sa fac ca le scriu cind apuc, le incep dimineata cind imi beau cafeaua decaf si apuc sa scriu putin ca incepe hora, culcat/alaptat david, jucat /mincat spalat dominic, facut mincare.....etc si uite asa printre picaturi mai scriu ceva ce-mi amintesc, si cind termin e ditamai cirnatul!(am ris la faza cu trisatul) distractie sa aveti in Barcelona, si abia astept poze!(ps, tare m-am bucurat cind am vazut ca ai scris)

androix, ca tot avem dezlegare de la ella sa vorbim, eu, traduceam din franceza-romana si invers. aveam la clienti de abia mai faceam fata. dar o faceam in timpul liber ca lucram la o firma si dupa masa dadeam ore de franceza ptr cine vroia sa emigreze in canada si faceam traduceri. ieseau bani frumosi. am inceput cu un simplu anunt in ziar si dupa 2 ani veneau din alte orase la mine la ore ai sa vezi ca va fi putin greu la inceput, dar apoi.....vezi daca ai cunostinte la un birou de notari, sau la o editura de carti ti-ar putea ajuta. pe urma mai sint traducatori care mai au mult de lucru si pot sa mai dea. asa e cu fumatul, si eu m-am ingrasat, da pa vremea aia eram tinara si slaba. ar fi bine sa te lasi de tot, cum spuneam fumatul pasiv la copii stii si tu cit e de periculos. ma bucur ca reusesti cu biberonul, daca nu furtunas dinala steril gasesti pe la perfuzii din cite imi aduc eu aminte in farmacie erau furtunare mici care se vindeau. cu sucurile banuiam eu ca nu ai introdus inca nimic. sigur vei avea lapte s-o alaptezi,mai greu va fi cu scoala. citi ani mai ai?nu stiu in ce oras stai dar in timisoara era un ziar de mici anunturi si acolo am gasit traducatori cu care sa colaborez, aveau volum mare, si imi dadeau mie ce le era lor mai greu de facut.bafta mare

gata ma opresc, noapte buna

a, inca ceva scurt
lavini, ca-ti vorbeam de apa de hamamelis, uite ca si la voi se gaseste, ai reusit sa intrebi in farmacie?
http://www.elmiplant.ro/Principii-Active_RO/el_Extract-De-Hamamelis_62.html (stiu ca tre sa pun paranteze da nu mai stiu unde se pune url-ul....

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna mamici de capsuici!Voi v-ati confruntat cu problema caderii parului?Io nu stiu ce sa mai fac!Imi cade ingrozitor si am inceput sa mai iau vitaminele pe care le luam in sarcina unde nu mi-a cazut nici un fir de par!!!!!!!!!!!Voi ce a-ti fcut pentru a oprii caderea parului?Imi spunea cineva sa-l las ca se regenereaza dupa sarcina si isi revine.

In alta ordine de idei capsunicile voaste fac cojite in cap?Stefanel are desi io zic ca-l limpezesc destul de bine.Aveti idee cum sa scapam de ele?V-am pupat si va doresc o zi usoara!

http://community.webshots.com/user/ioanaserghi

Mergi la inceput