*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

Fetelor, luni l-am dus pe vladutelu la soacra-mea pentru ca noi plecam diseara in concediu 3 saptamani. Nu va spun ca inainte m-am dus cu el la control la pediatru si la orl (ca era fornait) ca sa plec linistita ca totul e in regula cu baiatu lu mama. Insa nu reusesc sa ma linistesc deloc….Am impresia ca lui nu ii poate fi bine decat cu mine langa el. Luni seara nu am rezistat si m-am dus sa dorm la soacra-mea si am stat si ieri toata ziua acolo cu ei, acum i-am sunat deja sa-i verific. Mi-e tare tare greu fara el, abia astept sa vin inapoi si sa-l iau acasa. Mi-e foarte clar – bona e solutia pentru noi! Deja m-am contrat cu soacra-mea ca mi-a spus ca s-a trezit noaptea si i-a dat ceai. Copilu meu nu se trezea noaptea de la 2 luni, cum pisici s-a trezit din prima noapte cand a dormit cu ea?? Si de ce i-a dat ceai?

Pepsi, doamne ce elegant a fost David la botez!! Cu papion – ce sa mai, baiat mare! Ne-ai scris ca dominic de la 3-4 luni a avut balute si isi rodea manutele. Patesc exact acelasi lucru cu vladut – ii curge din gura, isi roade pumnul cu totul, tot timpul cauta sa bage ceva in gurita si dupa-masa si seara e tare marait. Si nu e marait de la burtica, ca nu se contorsioneaza sau nu da din picioare cum facea cand avea colici acum o luna-doua. I-am dat cu calgel pe gingii, parka il mai lasa durerile vreo ora dupa care o ia de la capat. Tu cum ai procedat cu dominic? Cum apare cand ii dau dintisorii – se umfla gingiile?

Poohy, of, chiar ma intrebam pe unde esti, de nu ai mai scris de atata timp. Imi pare tare rau ca manu a patit-o iar cu iritatia! Ati ajuns la cortizon? Fir-ar sa fie… ultima oara am fost cu el duminica in parculetul de langa Glinka, dar am vazut ca se lucra acolo, adica scoteau bordurile. De luni asta mic se plimba cu soacra-mea prin parcul moghioros…Poate vin si eu azi la sala, pe la 10 – 10:30.

Androix, am ras cu lacrimi – caprioara ranita cu ochii umezi! Esti mortala! Nu te poate ajuta cineva din familie ? Banuiesc ca te-ai gandit si la varianta asta.

Legat de bone, nici nu stiu ce sa zic – asa cum imi zicea si duda, nimic parka nu e bun pentru copilu tau. In plus nu am de unde sa aleg, nu am vazut decat 3 doamne – oare nimeni nu mai vrea sa fie bona in zilele noastre? Am tot sunat la agentii, am pus anunturi pe site-uri ( apropos pe un site cunoscut de job-uri am avut 3 aplicatii dintre care una era a unui tip care lucra la o ambasada si acolo intocmea facturi!), am intrebat in stanga si in dreapta…. Una din doamne parea ok, insa acum multi ani a lucrat la centru de copii pinochio si mi-e teama sa nu se fi deprins acolo sa trateze mai dur copilasii – deja ma imaginam ca o iau pe ea si o sa instalez camere video prin casa, sa o urmaresc. reiau cautarile cand ma intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neata la capsunici si mamici

pepsi, am vazut pozele de la botez, mortal david! sa-ti traiasca... duda tu nu ne pui poze s-o vedem si pe anastasia la botez?

sobi of, vezi ce greu e cu bonele? alei mele i-a iesit prost radiografia la plamani, are ceva probleme... nu ma risc sa-mi las buburuza cu ea. si iar incepem cautarile. uneori cred ca o sa caut atat de mult pana sa gasesc ca o sa dau direct pitica la gradinita concediu placut!

dideip- chiar ma gandeam la tine zilele trecute. marturisesc ca de cate ori ma duc la farmacie (cam 1 data/ luna si de obicei cu buburuza) ma uit peste umar doar-doar te-oi vedea prin curte cu piticul paulica.

doxinu daaaaaaaa, mie de vreo 2 saptamani imi cade parul ingrozitor de tare. cel mai rau ma supar ca mereu gasesc in patutul si pe masa de infasat ale buburuzei fire de par. am devenit isterica, trebuie sa fac ceva ca asa nu mai tine.

liviana m-a impresionat tare-tare mesajul tau. si imi doresc din ce in ce mai tare bb2, in ciuda tuturor celor care imi spun "la ce iti mai trebuie inca unul?" , de parca as vrea sa repet vreo nebunie, nu as face un lucru firesc.

poohy pentru manu, sper sa scapati repede de probleme.

fetelor, sa va povestesc... mai nou ma incearca o noua depresie data de cei din jur. mai frate, de cate ori ies cu pitica afara - si ies si dimineata si seara- nu exista data sa nu vina la mine macar 1 batrana care sa-mi spuna ca e prea subtire/gros imbracata, ca de ce are/ n-are caciula, ca de ce o tin in port-bebe ca ii stric coloana, ca n-am voie sa-i dau aia/ ailalta... pai chiar asa? le-a cerut cineva sfatul??? cred ca in curand o sa ma vedeti la stiri, ca am batut vreun om pe strada

am vazut ca se discuta iar despre diversificare. eu am mai spus ca sunt blocata pe asta, mi-e extrem de frica sa nu declansez vreo alergie sau sa nu gresesc cumva cu cine stie ce. pepsi, ma bazez pe tine cand va veni momentul diversificarii

stie cineva ceva de lulu? am vazut ca nu a mai scris de multicel. si ancamari a lipsit in ultima saptamana, oare a plecat pe undeva sau nu ii da urlatorul cel pitic voie sa se apropie de computadore? si de pauly mi-e dor. moko, tu pe unde esti?

gata, pupam dulce toate mamicile si capsunicile si plecam la lucru (am de predat maine niste rapoarte).

edit ca am uitat ceva important. pitica si-a revenit cu mesele si desi mananca mai putin decat scrie pe cutiile de lapte praf a luat ft bine in greutate in ultimile 2 saptamani (190, repsectiv 200 gr). asa ca petit_ange tu parca iti faceai probleme... stai linistita, daca ia in greutate totul e ok. in fond nici noi nu mancam toti aceleasi cantitati de mancare, nu?

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata capsunici

Ieri ingerasul meu mic a implinit 4 luni!!!!
Avem 6,800 kg si inca nu l-am masurat,poate azi.Sunt f multumita de el si desi sta ca marca de scrisoare adica numai in bratele mele ma conformez
Am citit mesajul Livianei si ma regaseam pe mine.
Imi iubesc copii la nebunie si sunt implinita cu ei.
Asa cum spune Iris "Dumezeu i-a trimis la mine"
Azi facem vacinul.Mi-e un pic teama fiindca Iris are mucisor de la gradinita.Ieri si azi a stat acasa,nu face febra insa.Incer sa-l feresc pe bebe cat pot.
Diversificarea nu am inceput-o,cred ca dupa 5 luni jumate ca si la Iris.In schimb i-am dat sa puna pe limbuta mar si piersica pe care le sugea cu pofta
In rest tot fara bona si inca cu probleme financiare,noi sa fim sanatosi sa le putem ridica.
De femeie pentru menaj nu stie nimeni?!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Multumesc pentru raspunsuri.Pepsi, liviana am zis ca o sa exersez metodele voastre ca sa imbunatatesc puterea de reactie.

Pepsi super albumele tale de poze, iar cel de la botez reflecta foarte bine ceea ce scria si liviana despre dragoste, maternitate si multumirea de a te simti implinita ca femeie.Si eu m-am regasit foarte bine in ceea ce a scris liviana, ma bucur ca a scris ea acele cuvinte in locul si pentru noi.Mie uneori mi-era frica de faptul ca devin patetica de-atata iubire, dar daca asta simt ....ce pot sa fac!Cel de-al doilea copil m-a schimbat foarte mult, in bine zic eu, ce zic altii nu conteaza.

Doxinu si mie imi cade foarte rau parul, toata lumea zice ca e normal si ca se va regenera.Sper din tot sufletul ca va fi asa , altfel voi mamica cheala...fericita , da' cheala!Singurul remediu a fost ca mi-am taiat parul scurt, cel putin evit frecarea de haine si firele sunt mai scurte nu se vad in toata casa....

Ella_74 te asteptam acasa si cu impresii proaspete din Barcelona!

poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

buna dimineata si de la noi!!am trecut printr-o perioada absolut ingrozitoare, in care nu am avut timp nici sa respir...cu botez duminica, organizat mai mult de una singura( ca sotul fix in zilele astea a trebuit sa munceasca chiar si 48 de ore legate), restante de dat vineri, sambata si duminica, cu copilul dupa mine la facultate( lasat cu mama in usa examenului)....in fine, inca mai am cosmaruri noaptea cum ca am uitat sa cumpar cine stie ce pentru botez..
dupa botez ne-am ales cu ceva mucisori de care acum incercam sa scapam...a mai dat cineva bebelusilor oscilococcinum? eu am incercat cu cate jumatate de doza dizolvata in 3-4 lingurite de apa si se pare ca a dat rezultate...tot incerc sa dau de un pediaru bun, ca al nostru e vai.. a fost cineva la Adrian Stanciu?
fug, s-a trezit piciul!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut(26.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau capsunici.
Vroiam multe sa raspund dar le-am cam uitat, ca a adormit tare greu
printesa mea.
Avem si noi in sfarit programare la vaccin. Chiar aveti dreptate unele din voi, medicii astia par tare indiferenti la intrebarile noastre. Ii spun ca Eliza incepe sa fornaie iar, si el imi spune ca ii dau dintii. Ce sa mai cred? Il las in pace si fac ce cred eu de cuviinta, dar inainte de vaccin daca nu ii face un control ca lumea nu-l las sa-i faca vaccinul.
Am si eu o intrebare: Dimineata Eliza se trezeste cu ochii umflati.Saracuta de abia ii deschide .Cam in 10 minute isi revine dar e normal? M-am gandit ca poate fi din cauza faptului ca doarme pe burtica si sta cu fata apasata in saltea, dar......oare o avea vreo lagatura?
Doxinu, eu cu parul cred ca o sa rezolv problema cu foarfeca. Eu chiar nu mai suport sa fie toata casa plina de par. In baie, in chiuveta, cada de baie se infunda imediat daca o mai tin asa, covorul cand il perii zici ca-i facut din par si asa mai departe. Nu mai zic ca Eliza tot timpul are cate un fir pe maini.
Si-asa mi-am adorit de mult sa ma tund scurt si nu aveam motiv asa ca rezolv acum. Adevarul e ca atunci cand imi doresc sa-l tin lung atunci e necesara taierea, dar creste el , Noi sa fim sanatosi(vorba reclamei).
Cojite avem si noi si pana acum am tot dat cu ulei dar fara prea mari rezultate. Din cate am inteles trec de la sine, asa ca nu ma mai stresez, iar pe medic nu -l mai intreb ca nu am nevoie de vreun raspuns tembel. Sincer uneori imi sunt mai utile sfaturile voastre decat ale lui.
va pup, mai revin. Sper

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andrada,unde esti?Mi-e dor de postarile tale!Sper ca nu ne lasi pt greci!Pupici pt Antonio!
Noi suntem bine:vomitam mai rar si mai putin.Deja pot sa spun ca regurgiteaza.N-am facut PH-metria ca nu era doctorul care trebuia acolo asa ca a scapat momentan.Daca nu mai vomita n-o maifacem .Bineinteles tre sa ia in greutate.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

sobi cat mai cer bonele??? Chiar nu am habar.

moko eu am inceput de saptamana trecuta sa ii dau oscillo. Cate 1 pe saptamana pentru cresterea imunitatii.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

poohy pentru manu, sa se faca repede bine.

ella distractie placuta la Barcelona.

doxinu si mie imi cade parul de nu stiu ce sa mai fac. Ce ma enerveaza cel mai tare e ca tre sa bag aspiratorul la 2 zile si ca il gasesc mereu prin maine pe la Maya.

sobi concediu placut. Unde mergeti?

pitica pentru capsunelele tale .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Am fost luni la vaccinul de 4 luni, juniorul nu a plans deloc cand i l-a facut, in schimb a plans dupa, era cam obosit si vroia sa doarma.
Raportam la 4 luni si 2 zile 7 kg si 64 cm si nici o reactie dupa vaccin.

Din cate am citit, sunt mai multe mamici nemultumite de dr pediatri. Ma inscriu si eu in club
I-am spus dr ca am incercat sa-i dau suc de morcov, piersica, mar si ca l-a durut burtica si ca nu cred ca e pregatit inca pt diversificare, dar ea nu si nu, ca sa insist, ca stie ea cazuri de copii la care s-a inceput tarziu diversificarea si au ajuns copii la un an sa nu poata manca cu lingurita, bla, bla...
Am zis ca nu ma mai enervez, o las sa vorbeasca si fac cum stiu eu, adica mai aman diversificarea pana spre 5 luni. Eu cred ca pana acum s-a dezvoltat foarte bine.
Mi-a mai spus ca pot sa-i dau linistita citrice, ca nu crede ea ca e risc de alergie si sa-i pun in piureul de fructe zahar

Noi am fost in weekend la munte, juniorul a fost foarte agitat si a plans cat n-a facut-o in 4 luni! Toata lumea era obisnuita cu un copil cuminte, acum ne-a aratat cat poate sa tipe! Si daca in weekend m-am chinuit sa-l fac sa manance 50-70 de ml de lapte la 4-5 ore, ieri a mancat 150-200 de ml la 3-4 ore! Nu ma mai stresez cu cantitatea de lapte pe care o mananca, ca nici eu nu mananc zilnic aceeasi cantitate de mancare, atata timp cat e sanatos sunt multumita.

Si mie imi cade f rau parul, am inceput un tratament de la foltene care sper sa dea rezultate. O sa incep sa iau si fier, ma simt cam slabita. Deocamdata nu vreau sa ma tund, mai astept, poaet isi revine

Vroiam sa va intreb ceva. Mi-a spus o prietena sa-i lipesc urechile juniorului cu leucoplast, sa nu se indoaie... Ati auzit de asa ceva, credeti ca e nevoie? Cand doarme, juniorul meu mai doarme pe urechiusa indoita, dar nu cred ca se poate sa-i ramana asa indoita.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput