*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)
Raspunsuri - Pagina 13
carstea spune:
DIDEIP,nu ne arati noua capsunica ta?Parca n-am vazut poze...
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
lavini spune:
Dideip, io sunt oarecum in situatia ta.Adica noi la 3 luni aveam 67 cm si 6 kg, sa zic ca e ok.Am intrebat de diversificare si mi-a zis tot de la 5 luni, ca de la 4 sa-i dau doar cereale si atat.Dupa vaccinul de 2 l;uni, cand am intrebat ce ar tb sa am in casa in caz de febra mi-a raspuns in 2 peri si nu mi-a placut.De lalait am patit-o si noi, asa ca acum nu o mai chem acasa ca nu prea am succes, ci imi fac programare la CMU.De dat nu i-am dat nimic, ca doar platesc abonament la CMU.
Ce m-a enervat pe mine, e ca a tb sa imi zica altcineva ca bb are sternul infundat si ca ar avea un pic de rahitism.Dupa ce i-am atras atentia, a zis ca avem dreptate si ca sa ii dau Vigantol ca e mai bun decat PediaVit(asta i-am dat la inceput si mi-a zis ca e f. ok);brusc nu mai era bun si sa incerc cu Vigantol ca asta e testat si celalalt e nou aparut.Pai nu putea sa spuna de la inceput?M-am gandit si io sa mai cer si alte pareri, pt orice eventualitate.Si la ultimuil ctrl era grabita ca se termina programul si abia mi-a raspuns la intrebari...Deci nu esti singura...
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
carstea spune:
Androix ,ai vazut de curand jucaria in Carrfour?Vreau si eu!Seamana cu centrele de activitate de la chicco,nu?dar alea au niste preturi....
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
ralucami spune:
Salut pe seara!
Dideip ai voie sa ii pui ulei de masline? Nu e prea repede? Aici in Jp se recomanda sa se inceapa diversificarea de la 5 luni; pana atunci se papa laptic. Eu am de gand sa merg pe mana lor, caci pana acum nu prea am avut ce sa le reprosez dr de aici.
Androix nasol ca ai colegi asa de... turbati! Si eu tot profil filologie sunt, dar la grupa mea nu se pune problema sa nu se dea cursurile. MAREA problema e ca lumea nu prea vine pe la scoala ( ba lucreaza, ba mai fac o facultate) si ajunsesem sa ne intrebam unii pe altii si nimeni nu stia mai mult decat celalalt. Eu pana in decembrie nici nu ma gandesc sa ma duc la scoala. Cam pe-atunci o sa poata si Maria sa stea cu mama fara probleme .
Azi am fost la clinica si am vb cu dr despre vaccinurile Mariei. A facut un plan de bataie si , ca sa nu pierdem vremea, am inceput de azi cu DTP-ul. Mi-a fost atat de mila cand a intepat-o si mi-a plans piticuta.:((( Dar vad ca nu o doare nimic, sper sa nu aiba nici un efect secundar.
Ma duc sa vad ce face copilutza ca e singurica in patut si gangureste.
lbelciug spune:
Buna fetele,
in sfarsit reusesc sa va scriu si eu un mesaj.
Noi, adica eu si copiii am fost un pic bolnaviori. Initial am crezut ca de la un lapte Zuzu avem probl cu digestia, dar doctorita a concluzionat ca a fost o viroza care m-a atins intai pe mine, apoi pe Matei si la urma pe Bogdanel. Eu mi-am revenit repede, insa Matei a avut vreo 3 zile de diaree iar Bogdanel voma tot lapticul pe care il manca. Slava Domnului insa, dupa tratament, suntem toti bine acum.
Vroiam sa va zic cateva vorbe si despre puii mei. Matei e un vorbaret fara pereche, as zice chiar ca e f avansat la capitolul asta. Proununta cuvintele f corect in proportie de 99%. Spune R foarte frumos si nu se incurca nici la cuvinte lungi gen "hidrocentrala". Intelege multe si repeta ce i se explica, intreaba, observa, face rationamente proprii din care rezulta f des explicatii si expresii haioase, in stil propriu. E un dulce si-mi lumineaza viata cu veselia lui!
Bogdanel e ingerasul meu - un copil cuminte, iubitor de afectivitate, cu ochisori mari si gene intoarse care ma topesc atunci cand ma privesc. Ma simt tare implinita, acum gust sentimentul de maternitate din plin (la Matei a fost cam chinuitor caci el plangea mult si nu dormea) si ma simt fericita la maxim. Am momente cand simt ca ies din mine stelute din artificiile numite FERICIRE. Sunt muuult mai relaxata acum, cu Bogdanel. Ca sa intelegeti mai bine, duminica am iesit in parc toti 4 si de relaxati ce eram, am uitat sa luam caruciorul lui Bogdanel. Asta n-a fost insa o problema, m-am obisnuit sa-l tin mult in brate, ca si cum inca face parte din trupul meu. E frumos, e sublim, il iubesc la nebunie. Pe Matei de asemeni il iubesc mult, insa e altfel de iubire, mai matura parca.
Mai sunt fericita si pt ca ne-am hotarat sa ne cumparam un apartament intr-un complex rezidential nou. Sunt de-a dreptul incantata de perspective.
Dideip, imi pare rau ca te-a nemultumit dr Taropa. Eu sunt FOARTE multumita de ea. Toate sfaturile ei au fost pertinente si prompte. Nu i-am dus nici o atentie pana acum (dar o voi face in curand chiar daca am abonament la CMU). Nu a venit decat o sing data la mine acasa, dar nici n-am pretentia sa vina.
Mica, eu nu am incredere deloc in piersicile din piata. Mi se pare tare fade (am facut comparatia cu cele din gradina parintilor mei). Eu voi folosi mai mult sucul de mere si morcov. N-am inceput inca cu sucuri, i-am dat doar de cateva ori dar nu zilnic. Nu stiu de ce, dar simt ca e bine sa-l mai las o vreme exclusiv pe laptele de mama. M-am bucurat cele scrise de Elteka, ca venind din partea doctorilor japonezi...
Ella, asteptam poze!
De Poohy mai stiti ceva?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
Madi spune:
Buna mamici si capsunici!
Androix e scumpa foc Giorgia ta, cum se joaca...mai ales cu piciorusele.
Paflo ce frumoasa si bine dezvoltata e Sofia!!
Mamici, am si eu intrebare pentru cele care dau mar la bebei. Eu i-am dat Anei o saptamana suc de mere. Doctorita mi-a spus ca dupa 3 zile de suc pot sa ii dau si pulpa marului, asa dat prin razatoarea de stica. Eu am lungit-o cu suculetul o saptamana si ieri am incercat sa incep cu pulpa. Ideea e ca mi se pare mult prea mare pulpa rezultata in urma razuirii. Oricum Ana nu a inghitit nimic din pulpa aia si m-am lasat pagubasa. Intrebarea mea este, voi cum le dati pulpa: mixata in altceva, asa data prin razatoare?! Nu ca as tine neaparat sa ii dau si pulpa, dar intreb...Se pot da mere coapte si mixate la varsta asta?!
Chiqui si mie mi-a spus doctorita sa ii pun in supa de legume un varf de sare (la fiert) si o lingura de ulei, dar eu am hotarat sa nu ii pun nici una nici alta atunci cand voi ajunge la supita. Sincer, eu nu pun ulei nici in supa noastra.
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
moberi spune:
Salutare mamicute!
Am si eu puiul mai mare bolnav si am mari emotii sa nu ia si cel mic raceala.Sunt foarte speriata de o astfel de perspectiva, imi este tare frica de boli la copii atat de mici.
Pepsi,ma adresez intai tie dar daca au si alte mamici sfaturi cu atat mai bine.Azi-noapte am patit o chestie tare nasoala cu bebele.Pe la sfarsitul alaptarii, deci nu la inceput cand debitul e mare la lapte a tras nu stiu cum din tata si s-a inecat foarte rau.Pana aici poate parea o chestie banala, dar vreau sa zic ca vreo cateva minute a facut foarte urat, parca nu avea aer , parca nu putea respira.L-am tinut sus , l-am batut pe spate dar a facut tare urat.Cred ca cele cinci minute am imbatranit cinci ani de spaima ca mi se parea ca se sufoca si nu stiam ce sa fac.Cum ar trebui sa reactionez in astfel de situatii daca se repeta(sper sa nu doamne fereste!)Ce pot sa fac ca sa ma asigur ca nu se intamola nimic rau.Repet cred ca au fost cele mai lungi cinci minute din viata mea....
poze botez http://community.webshots.com/album/560260116qedpaA
Mama Alexandrei si a lui Matei (21.05.2007)
lbelciug spune:
Moberi, pediatra mea m-a sfatuit ca daca se inneaca bebe sa-l tin cu capul in jos de picioare (ca pe iepuri) si sa-l bat pe spate. in felul asta se elimina lapticul care il inneaca. Sanatate pupiului cel mare!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
petit_ange spune:
Multumesc mult pt raspunsuri in legatura cu faptul ca gombotzul meu mananca asa putin. O sa incerc sa nu ma mai stresez daca ziceti ca si puiutii vostrii au trecut prin asta si sper ca greva asta a sugarului sa treaca repede. Dar e greu sa nu ma stresez.
Si in plus, mai rau e faptul ca de ieri seara ma doare gatul rau, am inceput sa iau tonsilotren.sper sa nu ii dau si la Isa. Pepsi, Livianavoi ati fost racite de curand,cum v-ati descurcat cu bebelusii? ce tratament ati facut? cum imi dau seama daca are si ea rosu in gat?Sper ca nuuuu.
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
petit_ange spune:
Pepsi super pozele de la botez, baietii tai sunt tare dragutzi si se vede in poze ce mandrii erau si mama si tata de flacaii lor Mi-a placut ca si preotul a facut poze cu voi. asa se obisnuieste acolo? sau era prieten cu voi?
Raluca ma bucur ca si-a revenit Maria!
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!