*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(11)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna dimineata!

Multumesc frumos pt raspunsuri. Vad ca Maria si-a mai revenit; de aseara pana acum, la ora pranzului, nu a mai facut deloc kk. Tind sa cred ca a fost din cauza mea, ca am mancat ceva ce nu i-a priit. Si singurul aliment la care ma pot gandi ar fi scoicile. ( stiuca, salata verde si orez am mai mancat in nenumarate randuri si nu au fost probleme pana acum) .Culmea e ca nici nu am mancat prea multe pt ca era cam maraita printesa si sculandu-ma de n-spe ori de la masa , la un moment dat se racisera si m-am lasat la mana mea.

Nu i-am dat nici apa de orez, nici altceva, in schimb am ascultat de sfaturile voastre si i-am dat sa suga non stop (la un moment dat chiar eram pe post de suzeta). Dar decat sa se deshidrateze....

Elteka drum bun si abia astept sa ne reauzim. Sa ajungi cu bine si sa imi povestesti cum s-a comportat Dolo pe avion. Eu tot in cautari sunt, nici in ziua de azi nu am gasit bilete de avion rezonabile ( si cand spun rezonabile, nu ma gandesc la vreun chilipir ceva, ci vreau doar un pret de bun simt!! 4000 de euro pt un bilet la economy e mult al naibii!!)

Apropo de diversificare: si noua ni s-a spus ca cel mai bine e sa o incepem in jurul varstei de 5 luni. Aici am inteles ca se fac niste sedinte de counseling , la primarie, pt mamicile care sunt nedumirite si habar nu au cu ce sa inceapa diversificarea. Eu vreau ca pana in decembrie sa-i dau deja suculete, supite , caci daca vin in Ro , Maria o sa stea cu mama in Iasi si eu o sa fiu cam 80% din timp in Bucuresti.

Androix la ce facultate esti?( ce profil?) La voi se noteaza absentele, se platesc? La mine la facultate am vazut ca lumea chiuleste in mare de la cursuri, dar e full la seminarii. Plus ca, fiecare merge mai mult la orele care-l intereseaza ( in cazul meu, prefer sa ma duc la orele de japoneza - chit ca sunt a anilor mai mari- decat sa tai frunza la cursurile de istoria artelor, sau latina).

Carrie felicitari pt noul job si abia astept sa ne povestesti impresiile din prima zi.

Vas sa stii ca nici noi nu avem nici un vaccin facut pana la ora asta. Aici se incep de pe la 3-4 luni vaccinurile si nimeni nu se ingramadeste mai devreme. Eu sunt in dubii ca as vrea sa fac si BGC-ul ( ca asta se face pana la 6 luni) si polio ( ca se face doar in lunile de iarna :oct-nov) . Chiar o sa sun mai tarziu sa imi fac o programare la pediatru si sa vad ce zice si el. Si apropo de vaccinuri: am remarcat o chestie: aici daca faci vaccinurile in perioada obligatorie, conform schemei lor, atunci sunt gratis. (asta ca imi adusesem aminte ca fetele din Ro ziceau ca dau 2 mil pe un vaccin)

Voiam sa mai scriu , dar se foieste don`shoara! Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor!io m-am trezit la 6 , beau cafea si ma gandesc la cat am de alergat si azi!
am emotii ca mergem si la vaccin!

Mica , Pepsi si eu ma tot gandesc sa aman diversificarea, cum ziceam inca mi se pare ca e sensibila la burtica si nu vreau sa-i dau peste cap sistemul digestiv.sunt fericita ca in ciuda oscilatiilor inca am lapte, noapte suge numai iar ziua cam la doua mese primeste completare...noua ne-a zis pediatra sa incepem cel mult cu umpic de suc de morcov, atat pina la 5 luni, da-l aman si ala o saptamana.

Raluca, 4000E biletul de avion????waw, nasol!tinem pumnii sa gasesti ceva mai rezonabil, se pare ca amandoua in decembrie va trebui sa ne desprindem umpic de bebei

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mica, la paket, adik s-o iau cu mine? Cred ca glumesti Deci eu ma duc pe bune la cursuri, dureaza intre 4 si 6 ore de cand plec de-acasa pana ma intorc. Urc scari, stau in banca, iau notite. Unde se presupune ca o tin pe pitica, in brate? Nu am cum, adik vorbesc prostii as avea cum, dar cum ramane cu gangurerile ei, cum ramane cu alaptatul daca o apuca foamea in mijlocul cursului, ce fac ies pe hol si-i dau sa suga? Nu mai are 1 luna sa manance si sa doarma. Vrea atentie, sta treaza, se joaca. Apropo de jucat: ia uitati si voi cum se joaca Georgia mea
Offf, chiar nu stiu cum o sa fac. De azi incep opertiunea "lingurita".
Pepsi, stau bine cu fumatul. Adica tot asa mai putin si nu inainte de a alapta. Ce este cateterul de care mi-ai zis? Un furtunas?
Ralucami, de chiulit pot sa chiulesc ca nu ma trage nimeni la raspundere. Problema este dupa ce invat? Manuale nu exista la noi, fiecare profesor ne invata cum il taie capul. Si am niste tute de colegi care dupa ce ca iau notite cu picioarele se mai si feresc sa le imprumute Sunt la limbi straine engleza/italiana.
Mai sunt mamici studente care alapteaza? Cum o sa va descurcati?

Am facut si noi vaccinul de 4 luni ieri. E bine nu a facut febra, a fost chiar ok, doar a plans putin cand a intepat-o.

Va las ca Filip urla pe langa mine sa-l las la calculator

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi dr initial mi-a zis ca sa nu incepem ca ii merge f bine doar pe lapte, apoi mi-a zis sa ii dau doar suc de piersici/morcov sau mere. Dar max 50ml/zi, sa nu inlocuiasca o masa.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor.cu greu reusesc sa scriu.Sunt la fereastra,cu piticul in brate.Ziua e destul de cuminte,dar seara parca e altul.Incepe cu tipete,plans pana adoarme.Fug ca a inceput deja sa planga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Hello, hello!!!!
Androix, sa stii ca si fata mea e mai mult cu piciorusele decat cum manutele! De und ai jucarioara? In ce an esti??? Te cred ca ti-e tare greu. Si eu am facut limbi straine, engleza-spaniola, si voi mai incepe niste meditatii, dar mi-e asa lene, dupa ce am stat 9 luni in pat si acum ma lalai cu bebe, parca mi s-a "stricat" capu'. Si mai sunt si la master si nu am chef sa ma duc la scoala...
Numai_eu andreiut!
Palfo, super dulcica puiuta!!!
Carriemamarutzele!
Paflo, super dulcica si frumoasas Soso!
pepsi, frumoase pozele de botez. Dupa ce iti citesc postarile, simt mereu nevoia sa te felicit pentru rezistenta si efort, nu te superi, da?
Mica, cum poti lua fata dupa tine? Ce lucrezi? Maya!

Noi ne pregatim de botez si ne luptam in continuare cu sucul de morcovi! Ieri am pus fata in marsupiul de la chicco pozitia 3. Isi tine capul perfect si a fost incantata!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salut toate mamicile si toti bebei. Imi este tare dor de discutiile de pe forum, imi lipsesc enorm de mult.Noi suntem bine, Paul este un scumpic, este foarte cuminte, dorme noaptea.Am fost plecati in Italia 2 saptamani si nici nu am simtit ca am copil cu mine,asa de cuminte a fost.
Fetelor eu sun cu capsa pusa pe... Dr.Taropa(mai este cineva ca mine?)Inainte sa plec in Italia ,am rugat-o sa-mi dea si mie niste medicamente si niste indicatii, in caz ca raceste bebitul meu sa face febra, stiti ce mi-a spus????sa o sun pe a daca sunt probleme dar doar in prima saptamana ca isi ia si ea concediul, am inteles ca nu sunt asa de idioata, dar am vb Vineri cu ea sa vin sa ii fac vaccinul lui Paul de 4 luni, cu toate ca el are aproape4luni si jumatate, ea ma taraie de pe o zi pe alta.Azi am fost si mia spus sa vin joi ca acum totul se face cu programare, dar nu putea sa-mi spuna de vineri de cand am vb cu ea?Nu va mai spun ca si asistenta aia, o acritura de fata.Si vreau sa va spun ca am fost destul de generoasa cu ele.Intre timp am cosultat un alt medic pediatru de care sunt foarte multumita, dar nu pot sa ma mut decat dupa 6 luni.Copilul meu avea la 3 luni si cateva zile doar 5.320,si ea imi spunea sa ii dau numai lapte(apropo nu ii mai dau laptic de san de la 3 luni, l-am pierdut dintr-o data)Humana, care Paul il vomita in continuu, asa ca l-am trecut pe Milumil.Dr. care l-a vazut pe Paul, a zis ca este cam slabut cu toate ca mananca la o masa 170ml de lapte dar nu asimileaza(Dr.Taropa nu a remarcat lucrul asta)asa ca m-a bagat pe supica(morcov, telina, postarnac, 3 felii de ceapa, putin ulei de masline si putina sare)si chiar mananca.

Paula mami siPaul Cristian

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Chiqui, jucaria o am de la Filip si acum am imbunatatit-o cu inca una de plus, care are niste chestii cu arici si poti s-o atarni oriunde, asa ca eu am atarnat-o pe cealalta jucarie. Din ce am vazut inca se gaseste in carrefour, e ok in jur de vreo 60-70 de lei, fata de clovnul de la chicco si alte jucarii atarnatoare care sunt dublu si fac cam aelasi lucru.
Acum trec anul II. Si eu vreau pe langa scoala, casa si copii sa fac si niste traduceri ca sa fac experienta pana termin. Se castiga binisor si din asta dar trebuie investit ceva timp sa vedem de unde il mai scot. Pana una alta as accepta si voluntariate ca sa-mi fac mana.

Dideip, putina sare si putin ulei? In primul rand vreau sa stiti ca nu vreau sa starnesc alte polemici. Sunt una din mamele care au dat sare la copil inainte de un an, dar nu la 4 luni! Of, ma rog faceti cum vreti voi si cum va indruma medicii, dar nu va luati 100% dupa nimeni. Acuma depinde si ce inseamna putina sare: daca inseamna un varf de cutit la fiertul legumelor e altceva decat cat iei intre degete direct in biberon/castronel.

Si intrasem sa va zic ca am inregistrat un mare succes! Georgia a papat la biberon 110 ml din laptele meu. Deci cand a refuzat biberonul a refuzat de fapt laptele praf, cu al meu vad ca nu are greturi. E drept ca l-a baut in 3 reprize dar asta in decurs de o jumatate de ora ceea ce este acceptabil zic eu. Asa ca pot sa rasuflu usurata: jumatate din problema e rezolvata. Ramane sa gasesc cine sa stea cu ei si sa vad cum ma mulg, cand si unde mai ales. Si evident ramane sa vad de unde mai scot bani ca sa si platesc femeia respectiva asta e mai mult de jumatate de problema, e cam trei sferturi asa...

Si am uitat: azi printre gangureli s-a strecurat si MAaa Ma

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

androix, problema e ca eu nu stau in bucuresti, ca imediat as fi luat jucaria ca intr-adevar e muuult mai ieftina decat cele de la chicco si face cam acelasi lucru. Ce tanara esti, daca esti abia in anul II, sau ai facut-o mai tarziu? Felicitari pentru Maaa-ma!

Am uitat sa intreb: uleiul e ok in supa?
Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Androix, pun un varf de cutit in legumele pe care le fier, nu mai mult.Pentru mine era un soc cand ma intalneam cu mamici si imi spuneau ca bebei lor mananca de toate si al meu doar lapte, dar Dr.Taropa a zis pana la 5 luni nimic in afara de lapte, o fi zis doar la mine sau mai sunteti in situatia mea?

Paula mami siPaul Cristian
Mica, stiu ca tu esti la Dr.Taropa, esti multumita de ea?bebelul meu are 4 luni si jumatate dar nu a venit niciodata la mine acasa, ma chinui eu singura si vin la ea la cabinet.Dar astazi ma umplut de nervi si ea si asistenta, daca as fi venit fara sa vb cu doctora la tel,as fi zis, dar ea imi spune cand sa vin si vin ca fraiera sa plec dupa 5 min cu bebelul fara sa se uite la el, voi ce ati fi facut in situatia asta?

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput