Strumfi de iulie-august 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

quote:
Originally posted by karligutza

fianna eu nu-s din Japonia, dar vazand ce-ai intrebat ma intreb retoric daca chiar ai chef sa incerci iute? riscul ti-l asumi singura, indiferent ce iti spun fetele din Japonia despre wasabi, atata timp cat si singura stii ca iutele in alaptat nu e prea indicat.

karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

si pe deasupra si cu 'acte'-n regula din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...

E adevarat Fianna!Ideal ar fi sa te feresti de cond. puternice, de spicy,piperat,prea sarat..
asta mi-a zis medicul la externare,si eu sunt nebuna dupa tot ce e spicy, dar ma abtin!
Zilele astea am mancat sushi, dar fara wasabi, ci doar cu soy souce.

poze Kevinutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cum sa ii fac baie adelutei???... ma simt cam rau, sunt iar imbujorata, ma tine dupa gat si parca ma ia si o durere de cap proaspata proaspata! sper sa nu fac iar si febra! cred ca undeva gresesc cu iesitul pe-afara, vant, ploaie, frig, cald in casa, iar pe-afara, nu stiu de ce sunt asa sensibila acum! sper ca adeluta sa fie mai rezistenta ca doar papa laptic din tzitzic; mi-am luat preventiv un tubulet de oscilococcinum.

mami karligutza

www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!

13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm, deci perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ne-am intors de la medic. Nu mai am griji. Victor nu are nimic, nici rosu in gat, nici la plamani nimic. Of! Tare mi-a mai fost frica. Si culmea...acum nici nu mai stranuta asa des. Si nici nu mai tuseste. De harait nu a fost vorba. Ne-am cantarit si masurat. Avem 5.900. Asta inseamna 1.400 in ultima luna si 2.900 de toate de cand ne-am externat. E f bine. Asistentei nu-i venea sa creada ca e alaptat exclusiv la san. Si m-a felicitat, draga de ea. De parca ar fi meritul meu.
Nikole, tu ai fost azi la medic sau sa te mariti? Sa ne spui cum a fpst.

Gata. A trecut pauza.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBPuck spune:

Fetele mele dragi, am intrat doar sa va spun de o chestie pe care am primit-o ieri, un fel de centura care calmeaza colicii. Este asta de aici: http://www.happitummi.com/HTummiProduct.html (hai, ca nu e reclama, ca la noi nu se gaseste)
Este super utila, Matei se calmeaza in cinci minute si adoarme in al saselea minut:).
Am primit si un wrap, dar inca ma bobinez in el, copilul a vomitat cand l-am pus, deci nu pot sa zic nici ca e bun, nici ca nu e. Intai sa ma lamuresc cum se poarta si va spun. Dar centura aia, zau de nu merita. Eu am luat-o printr-o prietena din State, costa in jur de 20 USD, dar face de zece ori pe atat. Gata, ma duc sa ma culc langa sarbatorit. Sa-mi traiasca flacaul si sa traiasca toti bebeii! Karli, "La multi ani" pentru Adeluta!

Pupici tuturor.

Mergi la inceput

Multumesc BBPuck!
La multi ani si tie pt.Matei... tot frumos a ramas? tot frumos! imi amintesc ca in maternitate avea niste gene lungi... acum le are si mai lungi, asa-i? Da-mi te rog intr-un PM nr.tau de telefon si cand vin la Bucuresti sa ne intalnim si noi ca niste mamici de strumfisori ce suntem. Sa mai vb.si noi una alta, poate le e dor si lor, unul de ochii celuilalt, Matei de Adeluta sau invers, ce zici?

pup de noapte buna toate fetele si toti strumfii!

zzzzzzzzzzzzz

mami karligutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Samadhi, multumesc de urari !
Sunt in febra pregatirilor pt botezul minunii mele. Va pot spune deacuma ca la biserica voi plange sigur, iar cand se intra la restaurant se intra pe melodia radu mamii Radule, la care imi dau lacrimile de fiecare data.
Referitor la suzeta, eu sunt pro! Si la primul copil, am folosit suzeta pe care o caram peste tot cu noi. PE la 1 an si ceva si-a pierdut-o singura in casa si a plans o zi dupa ea. Si culmea la 2 ani si un pic a gasit-o in ceva cutie de jucarii si a exclamat singura Suzi asa cu drag in glas dar nu i-a mai trebuit.
Avem si la Raducu suzeta dar o accepta doar cand are chef. Cand adoarme o scuipa, iar cand are colicii poate fi si suzeta cu cristale Swarovski ca nu ii trebuie.
Dar eu sunt pro suzeta, avand in vedere ca treburile casei nu mie la face nimeni, si mai am un copil care chiar daca e mare neceista extrem de multa atentie. Plus incepem clasa a Va, si iar lectii, drumurile la antrenament. Sotul e la servici si nu poate pleca deci pt scurt timp las copilul cu mama (are 74 de ani) cand am de mers cu fata mare undeva (pe langa bucatareasa, menajera sunt si soferul casei ca vorba aceea sofer de lux cu studii superioare-2 facultati si un master, intr-un cuvant om bun la toate sunt in casa!)astfel incat uneori suzeta ma salveaza.
Nopate buna va doresc, nu stiu daca pana luni o sa mai am vreme dat fiind evenimentul important - BOTEZUL MINUNII MELE -
Meleoane de si o ploaie de la toate fetele si bebeii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Am uitat doua lucruri:
- ne-a iesit rezultatul la scretia din gat, nas si ochi, sterile toate deci bebe e ok. Sper sa se rezolve cu ochiul insa care curge, curge si iar curge.
- in 24 ore am topit 1 pachet tampoane si am patat 3 pantaloni, dezastru cat curge din mine.
Paticut ? ce faci ?
Pupici !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jeni71

Am uitat doua lucruri:
- ne-a iesit rezultatul la scretia din gat, nas si ochi, sterile toate deci bebe e ok. Sper sa se rezolve cu ochiul insa care curge, curge si iar curge.
- in 24 ore am topit 1 pachet tampoane si am patat 3 pantaloni, dezastru cat curge din mine.
Paticut ? ce faci ?
Pupici !

Jeni si Radu 29.07.2007

Jeni, nasol; de ce nu folosesti tot tampoane ca dupa nastere? cele de la Mothercare sunt ffff.bune si nici prea barosane daca vorbim de un ciclu atat de abundent!... 12 ron pachetul de 10 sau 12 bucati... am testat dupa nastere: fff.bune!

bv cu analizele, bafta cu ochisorul... sa treaca cat mai repede... adeluta avea si ea secretia asta galbioara si lipicioasa la ochiul drept... i-am facut 10 zile trat.cu netacin si nu-i trecuse... apoi am zis stop, i-am sters doar cu ser si in cateva zile ochiul se curatase; e important cum faci stergerea... din coltul exterior spre coltul interior (langa nasuc)... succes si poate trece cat de curand!

mami karligutza

Mergi la inceput

eu abia acum ma culc pt ca acum a adormit si adeluta mea... uffff
zzzzzzzz

mami karligutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by liadorian

Ca veni vorba de nasuc: Miruna e innebunita sa-i fie curatat nasucul. Daca vrei sa vezi un zambet laaarg de tot de fatzuca ei, da-i cateva fasuri cu apa de mare si apoi joaca-te cu pompitza prin narile ei si gata: ai in brate un copil fericit!

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Eu una astept sa cheme vecinii protectia copilului ca maltratez pruncu`!

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput