Strumfi de iulie-august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
brazuca25 spune:
Hello si de la noi ca abia acum am reusit sa adorm terorista mica. Este asa de dulce ca pica de somn si trage de ochi sa nu adoarma numai ca sa ma pazeasca pe mine nu cumva sa ma duc undeva si sa o las pe ea singura. A avut ieri niste episoade de urlat numai si numai pentru ca nu eram eu acolo langa ea! Ca sa nu mai zic ce chin e cu baitza asta!!!!
Nu stiu cand o sa ii placa si ei macar putin ca acum mi se pare cea mai buna metoda sa o supar.
Suzeta recunosc ca am incercat-o tot la insistentele lui tati care nu mai suporta urlete fiica-sii. Dar gogoshik e prea fitzoasa pt suzeta si nu o ia mai deloc. Culmea e ca nu o vrea de la mine. Daca iese doar cu tati afara, ia suzeta de la el. Si de la mama mea mai ia suzeta cand o mai las cu ea. Ei..dar de la mine nici sa nu o vada. Cred ca stie ca eu am ceva mai bun de oferit si o pacalesc cu suzy!![]()
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
brazuca25 spune:
Si sa nu uit:
bebeilor ce implinesc azi 2 luni!
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by karligutza
Intrebare: unde au disparut Simo si Jadi... hai inteleg ca Simo s-a suparat un pic si nu ne-a mai dat nici cafea, dar Jadi? are de spalat inca vase de pe urma musafirilor nabadaiosi si mancaciosi de sarmale? sau i-o fi dus Simo pe Matei si a cocosat-o de tot pe Deni cu spalat, schimbat bebei etc ...
Astept raspuns la intrebare!
karligutza cea mai fericita mamica
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n reguladin 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
ia sa lamuresc eu curiozitatea mataluta. pai carevasazica, popeasca aprofundeaza neste studii in domeniul ala al ei f complicat, ca cica are un examen despre care n-am inteles decat ca de acolo va iesi cu multe titluri (ceva cu auditor, consultant fiscal, expert contabil...). nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris, ca nici eu n-am prea priceput.
iar simo a fost oaspetele nostru de onoare peste noapte, impreuna cu matei si cu tati. am avut cinstea sa ii fac si eu o baitza lui matei aseara, ca doar nu era deni mai cu mot. la mine nu s-au servit sarmale, pentru ca n-a avut cine sa le faca.
vine ea simo si va povesteste.
multumita?
a, sa nu uit. casa de piatra, nikole! nu ma indoiesc ca vei fi frumoasa ca de obicei si foarte fericita. iar kevin mandru sa participe la casatoria lui mami cu tati.
andreea c spune:
Alessia, Adela, Alex, Miruna, Mara,Matei,Mihnea.
Multumesc pentru intelegere fetelor. 
Nikole de epiziotomie uitasem
. Eu nu prea sunt multumita de cum s-a prins. Pe langa taietura am avut si o ruptura destul de urata si pe o anumita portiune mi-a ramas ca o gaurica. Doctorul zice ca s-a prins mai larg, dar nu sunt asa convinsa.
Eu am putut sa stau in fund dupa trei saptamani si consider ca a fost destul de repede avand in vedere ca zona era harcea parcea.
Maine facem si noi vaccinul. Sper sa fie ok.
Karligutza poti vedea poze cu Raducu la semnatura. 
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
lorinaoo1 spune:
Ei, mai Karli, coafura bat-o vina
si zau ca m-am fasticit
Multumim pt aprecieri 

. Partea cu fericirea e cum nu se poate mai adevarata, dar cred ca toate forumistele mamici de 1, 2 sau 3 puisori simt acelasi lucru, cu ceva nuante diferenta (functie de personalitate). Ei si daca spui ca faci complimente rar, atunci te cred si suntem onorate 
si intoarcem inzecit toate complimentele ca le meritati (nu asa degeaba, ca nici eu nu fac aprecieri gratuite, chiar daca uneori mai uit sa le mai si verbalizez
, ce zgarcita sunt ![]()
).
Da' ce ingenioasa sunteti dna Karli , eu tot ma chinuiam sa-mi dau seama ce chestie speciala de firma ai pus tu sub fata sa doarma asa pe burtica 

. Am sa incerc si eu sa vad de gusta si fata mea confortul printesei Adeluta ![]()
Lia imi aduc aminte ce spunea Valen si parca nu-mi venea sa cred. Ia sa ma fac si eu nesimtita sa vad ce iese ![]()
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
andreea c spune:
Anya foarte frumos ca v-ati intalnit. Sunt convinsa ca v-ati simtit f. bine si ati avut ce sa va povestiti. Eu ma consider norocoasa ca datorita forumului v-am cunoscut, iar pe unele am avut ocazia sa le si intalnesc. Tot de pe forum am aflat si de Claucia care imi este vecina. Ne intalnim si noi zilnic cu bebeii si tare bine ne intelegem. Cand e mai urat afara stam in casa la unii sau la altii si pe langa o clatita, o budinca ne distram pe seama bebelusilor si le facem poze. Mi-e tare dor si de o intalnire cum a fost cea de la Paticut
. Ar fi tare frumos sa ne vedem mai multe mamici cu bebei si tatici.
Andreea
de
www.flickr.com/photos/10297879@N05/sets/72157601099580345/" target="_blank">Radu Stefan (12.07.2007)
nunta noastra 2 iulie 2005
karligutza spune:
quote:
Originally posted by Anya20quote:
Originally posted by karligutza
Intrebare: unde au disparut Simo si Jadi... hai inteleg ca Simo s-a suparat un pic si nu ne-a mai dat nici cafea, dar Jadi? are de spalat inca vase de pe urma musafirilor nabadaiosi si mancaciosi de sarmale? sau i-o fi dus Simo pe Matei si a cocosat-o de tot pe Deni cu spalat, schimbat bebei etc ...
Astept raspuns la intrebare!
si
www.flickr.com/photos/12885744@N04/sets/" target="_blank">Adela Patricia cea mai frumoasa fetita!
si pe deasupra si cu 'acte'-n reguladin 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...
ia sa lamuresc eu curiozitatea mataluta. pai carevasazica, popeasca aprofundeaza neste studii in domeniul ala al ei f complicat, ca cica are un examen despre care n-am inteles decat ca de acolo va iesi cu multe titluri (ceva cu auditor, consultant fiscal, expert contabil...). nu stiu daca se intelege ceva din ce am scris, ca nici eu n-am prea priceput.
iar simo a fost oaspetele nostru de onoare peste noapte, impreuna cu matei si cu tati. am avut cinstea sa ii fac si eu o baitza lui matei aseara, ca doar nu era deni mai cu mot. la mine nu s-au servit sarmale, pentru ca n-a avut cine sa le faca.am bagat-o pe simo intr-o sedinta de curatat cartofi si asa m-am "scos" si le-am inchis gura cu niste cartofi prajiti. in rest...voie buna. acum ca au plecat parca s-a golit casa. anya ma zapaceste: mami, unde e bb matei? e la gara, mama!
vine ea simo si va povesteste.
multumita?
foarte
atunci BAFTA MULTA Deniss!!!!! parca ne-a spus si ea ceva, pt.sambata asta, dar ce crezi ca eu bag la cap toate titlurile de le mai ia omu'? daca cumva ma oftic si de asta?
doamne fereste, a nu ma intelege cineva gresit, cand am terminat facultatea am zis bogdaproste! deci nu mai vreau examene, vreau bani, avere, avioane... deci la munca cu mine! diplomele stau in sertare, ce daca au note de 10 pe ele... na, ca m-am si laudat, asa-i? si deci unde e SIMO? la gara? pai drum bun Simo!!! las ca vii tu acasa! te apropii incet incet, iar eu is dupa usa, adica pi la Botseni...
Multumesc Anya de raspunsuri... carevasazica asa! inca o distractie... si iar n-aveti poze, asa-i?
si
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula
fianna spune:
In afara subiectului am o mare intrebare pentru fetele din Japonia: stiti cumva daca wasabi-ul e ok de papat cand alaptezi? pana acum nu m-am dat in laturi de la nimic dar nici nu am mancat foarte iute, inca.
nikole, casa de piatra!!!
fianna
Matthew Peter
01.08.2007
A WORLD WONDER
lorinaoo1 spune:
Deni bafta la examen/ capatat de diploma. Noi iti tinem pumnii, da' dai o bere dupa aia
?
Lia am vazut si eu pozici cu Minunica ta. Poza aia admirata pe aici, aia cu caciulita poti s-o faci poster mare in centru, asa de frumoasa e bebelina ta
Si acum ma intrebam daca am vazut vreo fotografie cu tine, ca tot veni vorba de pozat ![]()
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
karligutza spune:
fianna eu nu-s din Japonia, dar vazand ce-ai intrebat ma intreb retoric daca chiar ai chef sa incerci iute? riscul ti-l asumi singura, indiferent ce iti spun fetele din Japonia despre wasabi, atata timp cat si singura stii ca iutele in alaptat nu e prea indicat.
si
si pe deasupra si cu 'acte'-n regula
din 13 iulie 2007, ora 19.00, Apgar 10, 3270g, 51 cm...