Strumfi de iulie-august 2007 (4)
Raspunsuri - Pagina 10
claucia spune:
Buna seara, La multi ani si de la noi, chiar daca e trecut de 12, acum 2 luni in ziua asta frumoasa de 13 (tot la 13 am ramas ca sa scriu mesajul) se intamplau o gramada de anunturi organizate de nasteri, multe minuni au venit sa ne bucure pe 13. Ce zi frumoasa.
Multumim pentru La multi ani si va intoarcem urarile inzecit.
Pentru intalnire, cu mamici si carucioare cu bebici cummiiiiinti sunt prezenta la apel, numai ca cineva mai organizat ar trebui sa se apuce de treaba acum cat mai e soare si vreme buna.
Noi am fost sa vedem restaurantul pentru botez, m-am gandit ce schimbari si modificari sa mai fac prin sala pentru ca e cam rustic, o sa dau jos ceapa de pe pereti si o sapun baloane, iar stalpii imbracati in brad tocmai bine o sa primeasca flori intepate in brad, sper sa arate frumos.
Andreea, multumesc pentru info cu biserica, e f frumoasa, cred ca acolo o sa facem botezul, vedem. Multumesc si pentru urari si pentru ca ai scris asa frumos.
Eu raportez copil cuminte de care ma indragostesc in fiecare zi si mai mult, astazi de ziua ei a primit un hanorac de la tati (de fapt l-a primit de cateva zile dar pentru astazi), ne-a bucurat cu zambete pana la urechi astazi toata ziua, si azi-noapte a mancat la 11:30 si ne-am mai vazut dimineata la 6.
Pupam toate mamicile si toti puii.
Pupici si noapte buna
Clau si Alessia Maria
13 iulie 2007
Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia
Simo78 spune:
Dom`le eu ii dau suzy sa "ii astup gura"...imi cumpar si eu 5 min de liniste! Ca prea le fac corect si ca la carte pe toate (na, mai putin startul, ca am facut ceza...da treac de la noi
)....Si asa cum i-am dat-o am sa i-o si iau de indata ce isi coordoneaza mainile sa si le bage in gura...si dupa aia sa aleaga el, ca la noi e democratie, sa nu spuna baiatul ca nu le-a incercat pe toate.
Povesti de la Bucuresti maine, daca nu va obrazniciti iar!!!
Simo
de Matei Hisham 
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Samurai-lady spune:
SIMO-si noi cu suzi tot asa
,cazuri de prim-ajutor.
Ca eram numa cu tzatza-n guritza
.
La noi mai merge si infasatul ca sarmaua,si asa adoarme repede.
Dau io o cafea fara cofeina,desi stiu ca la cat suntem toate de zombie nu prea are efect.
Samurai-lady
Keita 29.07.2007
si Kenta 23.12.2002 
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash KENTA
POZE BB KEITA 29.07.2007 
lorinaoo1 spune:
Azi dau o cafea tare, tare ca sa jtreaca efectul zombie macar o perioada 
Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)
jadi spune:
Cafea, cafea, dar la care e pole-ul zile?
Multumesc de urari pentru examen dar ma duc ca sa fac act de prezenta ca invatat ciuciu! Azi ma uit asa sa vad cam care ar fi subiectele ca nu am cum sa trec prin toate! Dar nu e nimic, mai dau o data si in 2009!
Deni &
Vlad & Tudor
X-ray spune:
'neatza!
nici un subiect?nimic?
propun ceva?
la multi ani bb-lasi care ati avut ieri 2 luni!
nikole casa de piatra si beton armat!sa fie in cel mai norocos momemt!
cristina26 ultimile studii infirma riscul mortii subite la sugar din cauza dormitului pe burtica.pot fi milioane de alte cauze dar se pare ca nu asta e cea principala.se credea ca se intampla acest lucru din cauza faptului ca sugarul inspira aerul cald pe care tocmai la expirat,aer care este mai sarac in O2.dar se pare ca nu asta e cauza.dormitul pe burta poate fi chiar benefic.ajuta la scoaterea rapida a gazelor din stomac,fortifica muschii cefei la sugar,ajuta la cresterea armonioasa a oaselor bazinului si in aceasta pozitie contrar la tot ceea ce se crede copilul e cel mai in siguranta sa NU se inece.daca sta pe burtica si are reflux tot continutul se scurge pe salteluta,nu exista riscul de aspiratie,pe cand daca sta pe spate acest risc e ffff mare.cea mai sigura pozitie e cea pe lateral.in ungaria fata mea a fost la 2 sectii de nou-nascuti si acolo bb-ii stau numai pe burta.noapte elisuta mea doarme numai pe burta si e fff multumita.de multe ori am impresia ca a ragait destul si cand o pun pe burta mai baga o tura.
.eu nu as da pozitia asta pe nimic in lume.mi se pare doar ca a fost bagata in fata pt cauze necunoscute,asa ca sa existe totusi o explicatie pt ceva.dar e parerea mea discutata cu alti medici si mai ales am citit la greu desprea asta.
Mada deci mai vin serii…numai sa le cumpere si ai nostrii.![]()
Lavinia si elisa mea a avut limba alba si m-am dat cu capul de pereti sa o curat pana cand am renuntat pur si simplu si acum nu mai are nimic.eu o curatam cu glicerina+stamicin e un preparat gata facut de la farmacie.
doamna jadi multa bafta,fa-i praf!
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
brazuca25 spune:
Neatza la
!
Am incercat si eu azi noapte culcatul pe burta ca nu mai puteam de somn si ea dadea din picioare in disperare. Nici urma de chef sa doarma...asta pe la 3 si ceva noaptea. Am pus-o pe burtik si am batut-o usor cum fac de obicei sa o ragai si degeaba!! Nu suporta deloc pozitia asta desi a ragait si au iesit si niste parturi. E buna pt asta, dar nu pentru dormit. Asa ca a trebuit sa o tin iar cu tzatza in gura pana a adormit. Iar m-a pacalit si a dormit in pat cu noi. Si asa hotarata eram sa o "educ" sa doarma la ea in patutz! Dar e o smechera mare ca imediat ce incercam sa vorbesc pe un ton foarte serios si grav cu ea, si sa ii spun ca gata...trece la ea in pat, imi arunca un ranjet din ala asa cu toate gingiile ei de ma topea si ma pufnea rasul...deci...YOC educatie deocamdata.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
mychydutza spune:
PARACETAMOLUL SINUS este permis daca alaptez? de cateva zile am o durere de spate de nu mai pot. ma doare toata carnea de pe spate si nu stiu ce sa mai fac. am luat osciloccoccinum, mi-a facut sotzu frectie cu carmol si tot ma doare. probabil de la transpiratie si curent am patit-o!
la baitza voi cand spalati bebele pe cap?la inceput sau la sfarsit? mai trebuie si clatit cu apa curata? eu il spal pe cap cu Johnson dar parka nu-mi prea place cum arata paru. voi cu ce il spalati?
am vazut zilele trecute la TV o emisiune in care un dr ortoped vorbea printre altele si de imensa cantitate calciu si minerale pe care o pierde o femeie cand naste si cand alapteaza. zicea ca este primul pas spre osteoporoza de mai tarziu si sfatuia mamele sa faca analize pt calciu si endocrinologice. nu stiu ce au a face oasele cu endocrinologia da poate aflu de la voi. voi luati ceva vitamine? calciu? eu iau Elevit. sincer m-a cam speriat ce zicea nenea ala........
cat despre Suzy, io sunt pro, pt ca n-am avut incotro. dupa ce am citit ce zicea Anya de suzeta, am incercat ieri sa nu i=o dau , da dupa 2 ore de urlat am cedat!apropos stie cineva o solutie magica de adormit un bebe care urla de 2 ore???????
mihaela
X-ray spune:
deci uite ca au propus fetele printre randuri un subiectzel...dar nu este obligatoriu sa discutam numai desprea asta,Doamne fereste!
1 - baitza zilnica!cum,cand,cu ce...
2 - rautatea din partea casei(adica eu
)ati vazut ce genunchi are angelina jolie?mai frumosi ai mei mai clisosi
....
eu baitza ii fac zilnic,nu as concepe altfel,vorba lui deni atrage muste daca nu-i fac....ii fac in vanita ei(cu care m-am fript cand am cumparat-o;am luat vanitza cu suport integrat in ea ,e de tot rahatul
).si povesteati multe dintre voi ca plang bb-ii la baie.deci ce am facut eu ca sa nu-i fie frica in apa:tot timpul o tin in mana mea si la inceput o acopar peste corp si manutze in special cu un scutecel subtire .si o tot ud peste.mai intai o spal pe cap si fata,apoi dau scutecelul mai jos si o spal pe trunchi,gat,manute,o acopar din nou si ii spal fundutzul si piciorusele.stiu ca pare complicat dar am apelat la metoda asta pt ca la inceput a plans in apa si era tare speriata.acum se simte acoperita si chiar "povesteste"cu noi in timpul baitzei.
si folosesc ceva produse nemtesti .
inainte de fiecare baie facem gimnastica si masaj la piciore.dupa baie o dau cu lapte de corp,dar trebuie sa recunosc ca nu tot timpul,sa-mi fie rusine.
michy poti sa iei paracetamol in timp ce alaptezi si eu iau elevit.
alina si bulina Elisa
(20 iunie 2007)
lorinaoo1 spune:
Meiii, e pranyul si inca nu s-a venit cu un subiect de dicutie, ntz, ntz
Hai ca am exagerat un pic 
Uite ca mie imi sta gandul la un subiect fierbinte 
, frustrata de mine. Deci mai pe sleau, ma gandeam sa vorbim despre SEX
Cum a fost prima data dupa nastere? Ce zorzonele ati folosit? Si altele...
Eu sunt cam suparici ca sunt uscata, soro, ca o pastaie ![]()
Si ma tot intreaba sotul cand imi revin
. Presupun ca e hormonal, ca altfel, jucarica mea e intreaga, ca am facut ceza 
Na ca am comis-o pe ziua de azi, am propus un subiect mai uschit ![]()
Alina.a chiar azi nu i-am mai curatat limbuta fetii, si daca spui si tu ca merge asa, pai scap si eu de un stres
Deci multi 

si tie si Elisei.
Sa nu le uit pe Valen si pe Lia, ca si ele m-au sfatuit la fel 

Lavi -
fericita de
Lorina Maria (5 iulie 2007)