***LA REDOUTE (50)***
Raspunsuri - Pagina 18
claujro spune:
Am trecut doar sa va salut! Am inceput gradinita si scoala si suntem prinsi in diverse activitati. Am sa intru in masura in care timpul imi permite.
Nu am inca aviz pt 7.09.
Eforie-august
nushulica spune:
alina daca te referi la cei 20 de euroi chiar nu m-am gandit
sunt asa de multi ca nu stiu ce sa iau
probabil o sa mai pun o diferenta sa iau ceva vad eu....deocamdata sa primesc restul de comenzi facute si mai vedem
jasmine eu cred ca sabine se refera sa dai seria cardului pentru o posibila achitare suplimentara...in caz de va fi ...eu stiu poate depaseste cu taxa de transport sau altceva![]()
eu stau in asteptare cu cosul plin sa-mi raspunda beatrice sa vad cum procedez cu comanda dar parca vad ca ma pune sa trimit tot pe fax
si tre sa ma duc la posta ca din alta parte n-am de unde sa trimit![]()
a mai primit cineva comenzi??![]()
mamica gen spune:
Metrajul Scenario are largeur (latime) 140 cm. Lungimea o treci la cantitate in cm, se specifica in paranteza. Daca vrei 5 m, treci 500 (cm),si vezi la cos cum ti se calculeaza.
Si cum spune si Jasmine, acolo scrie pt draperii, desi pur bumbac, posibil sa mearga si de lenjerii (desi la latimea asta...). Sau poti comanda eventual pt niste fete de perna, si daca e ok, mai iei...Numa' sa nu se schimbe pretul sau sa se epuizeze...
Addya, codul pt cadou in catalog, e 17795, dar, desi se precizeaza ca poate fi uzitat si la comenzile pe site, (pe langa telefon, sau completand formularul din catalog - posibil plata la comanda cu refund check), pe site, mie si altor fete, din cate imi amintesc, apare: inutilizabil pe internet.
Gen, mami de Robert 2.11.2001 si Lexi 14.08.2006
felicia74 spune:
Buna!
pitzinuca nici eu n-am luat metraj. Sorry, nu te pot ajuta.
Fetelor in octombrie ma duc la o nunta. Presupun ca in restaurant va fi destul de cald asa ca oscilez intre mai multe rochii. Ce parere aveti despre ele?
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324115928&DocumentID=346107&IntRef=0001&SecIntRef=00002
sau
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324115242&DocumentID=346107&IntRef=0002&SecIntRef=00002
sau
http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=324116133&DocumentID=346107&IntRef=0001&SecIntRef=00002
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Feli, mie imi place mult prima. Si ca model, plus ca e satin, da bine si se poarta. La celelalte mi-e cam frica sa nu fie supraelastic din cel agatacios (a doua mai ales...)
Acum vad ca ar mai fi si www.laredoute.fr/vente-la-robe.aspx?productid=324087877&documentid=346107&categoryid=32665599&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">asta, tot satin si tot pe negru...
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Feli, mie imi place mult prima. Si ca model, plus ca e satin, da bine si se poarta. La celelalte mi-e cam frica sa nu fie supraelastic din cel agatacios (a doua mai ales...)
Acum vad ca ar mai fi si www.laredoute.fr/vente-la-robe.aspx?productid=324087877&documentid=346107&categoryid=32665599&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">asta, tot satin si tot pe negru...
Mersic! la material agatacios nu m-am gandit
Si rochia indicata de tine e super, dar marimile sunt de la 40 in sus.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
gabitaco spune:
mai Feli.... nu stiu ce sa zic. Eu, personal, nu mi-as lua rochie pt nunta pe nv. Rochiile sunt dragute.... dar stii sigur ce primesti??/ chiar nu poti sa iti cauti ceva prin magazine? Sau la o croitoreasa... ceva??? 

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
alinabojuc spune:
Buna dimineata.
Am primit mesaj de la ei cu scuzele de rigoare pentru problema tehnica si cu cod pentru un cadou surpriza, zice ca e cod personalizat. Codul e 16942. Incercati si voi poate cineva il fenteaza.
alina
nushulica spune:
quote:
Originally posted by alinabojuc
Buna dimineata.Am primit mesaj de la ei cu scuzele de rigoare pentru problema tehnica si cu cod pentru un cadou surpriza, zice ca e cod personalizat. Codul e 16942. Incercati si voi poate cineva il fenteaza.
alina
neata! codul asta l-am primit si eu ieri deci merge la toate sigur
felicia nici eu nu mi-as lua rokie de ocazie de pe net ca eu una si prin magazine cand ma duc probez 100 si tot nu-mi place cum se aseaza ba la sani ba la fund

poate primim azi coletele din 6
vlada spune:
Am primit si io oferta pe mail cu scuze si un cod de cadou. Aveti idee despre ce cadou e vorba ? apare blanc si atat.....in cos cand am incercat
Andreea si Vlad
Iubirea mea