***LA REDOUTE (50)***
Raspunsuri - Pagina 17
pitzinuca spune:
jasmine sau felicia, una dintre voi spuneati ca ati comandat metraje. va rog mult ziceti-mi si mie de ce arata acolo cand vrei sa comanzi in paranteza centimetri. uite, de exemplu:
http://www.laredoute.fr/vente-le-metrage-en-140-cm-scenario.aspx?productid=137090506&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1
ce e 140 cm: latime sau lungime?
multam de explicatii!
b
alinabojuc spune:
Offtopic.Tocmai am primit prin posta,din Franta, niste reviste mici promotionale,pentru mine dar si pentru sot.
Sunt pentru abonamente la diverse reviste si carti pentru copii. Voi ati primit asa ceva? Sunt de la Bayard Jeunesse.Habar nu am de unde au numele meu, adresa si de ce mi-au trimis asa ceva.![]()
alina
miki68 spune:
quote:
Originally posted by alinabojuc
Offtopic.Tocmai am primit prin posta,din Franta, niste reviste mici promotionale,pentru mine dar si pentru sot.Sunt pentru abonamente la diverse reviste si carti pentru copii. Voi ati primit asa ceva? Sunt de la Bayard Jeunesse.Habar nu am de unde au numele meu, adresa si de ce mi-au trimis asa ceva.
alina
Singura explicatie poate fi ca e o firma partenera a LR. Cand subscrii pt. newsletter poti bifa (sau nu, cum e cazul meu) sa primesti informatii si de la partenerii LR. Ma gandesc ca asta e.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
salutare
eu azi am primit prin posta scrisoare si cecul de 20 euroi...si inca o oferta pe mail cu scuze si un cod de cadou![]()
comanda din 6 nici urma de ea
alinabojuc spune:
Ai dreptate pitzinuca. Oare cum se comanda? Prima data nu am fost atenta, am vazut largeur 140cm. Acum m-am uitat mai bine si nu vad sa mai scrie ceva. Deci? Debusolare totala. o fi ceva gen 140*140? Asta numai fetele ce au cumparat pot sa-ti explice. Na` ca m-am bagat si eu ca musca-n sana.
alina
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by pitzinuca
jasmine sau felicia, una dintre voi spuneati ca ati comandat metraje. va rog mult ziceti-mi si mie de ce arata acolo cand vrei sa comanzi in paranteza centimetri. uite, de exemplu:
http://www.laredoute.fr/vente-le-metrage-en-140-cm-scenario.aspx?productid=137090506&documentid=207607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1
ce e 140 cm: latime sau lungime?
multam de explicatii!
b
eu n-am comandat metraje ci garnituri de pat gata facute.
ce intrebi tu sunt perdele cu latimea de 140 cm dar vad ca nu poti sa-ti alegi si lungimea.Nu prea inteleg,mai bine nu te bagi.
Am si eu o mare nelamurire : in iulie am facut o comanda de 92.8 euro de pe contul nou.Mi-au luat banii de pe card,comanda a fost anulata dar n-am primit cec.Acum Sabine imi scrie asa :
"Hi,
With reference to your e-mail, for parcel you have not received. We owe you 92,88 EUR. I am pleased to inform you that you can connect you again on our site and place orders. If you want to use this amount, place your order online, print your basket in order we see the reference items and their prices and cancell it. Fax your basket at fax n° 33 3 20 24 73 94, indicate on your basket : your client n°, to deduct the amount of 92,88 EUR we owe you, your credit card number with the 3 last digits back and expiry date for the possible balance."
Din moment ce mi-au luat banii,la ce-i mai trebuie acum datele cardului?Sa inteleg ca vrea sa stie de unde sa traga banii daca eu comand acum de o suma mai mare decat cei 92.8 euro pe care mi-i datoreaza?
Ati mai procedat asa?De unde stiu eu ca nu-mi trage banii inca o data de pe card,daca eu trimit pe fax cosul printat si datele cardului???
andre_ea spune:
Am primit si eu (vineri cred) cecul cu cei 20 euro. Intradevar mentionau in scrisorica ca am facut impreuna cu alti prieteni o plangere, si cam de aia ne dau banii astia.
As vrea sa comand si eu ceva de toti banii.
Jasmine, mie mi se pare ok cum zic ei. Doar daca-s ametiti sa-ti ia banii de 2 ori (ceea ce nu-i exclus
)
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'