Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)
Raspunsuri - Pagina 6
ioanaradu spune:
eu i-am dat branzica milli, dar se cam ineca. pe cea de casa o papa mai bine. iaurt ... am incercat: campina, milli, de casa ... dar se stramba de zici ca cine stie ce-i dau si nu prea-l papa. cred ca incerc si un kefir si daca nici de-asta nu papa, renunt o perioada.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
karra80 spune:
KMI aici e mortala TIMI.
iti vine sa o mananci.
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
karra80 spune:
Fetele am o propunere....am vaz asta la mamicile mai mari si zic ca e ok sa ne mai.inspiram una de la alta.
Hai sa scrie fiecare dimineatza meniul din ziua respectiva sau cu o zi inainte daca nu v-ati hotarat ce sa-i dat la bebe ca sa ne inspiram si celelalte....cel mai bine ar fa mamicile de albinutze si bondarei care au deja 2 mese diversificate......dimineatza si pranz
Ce ziceti?
E ok sau aberez eu aiurea?
Luna 7
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie
ioanaradu spune:
pai karra eu am mai lalait pe-aci ce-i dau lui matei sa pape.
azi am pus deja la fiert: dovlecel, morcov, cartof. o sa-i fac piure cu lapte (obligatoriu) si-i dau cu carnita de pui. asta azi.
maine ii fierb niste fasole verde ... mai vedem cu ce.
mie oricum, imi iese papa pt 2-3 zile si alternez.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
anaalina spune:
Nici mie nu-mi place branza care iese din Mili!!! e aspoasa. Eu am facut cu lapte de vaca de la tara si iese buna -buna.
Varsta Catalinei Teodora
riloasa spune:
Buna dimineata! Mihaita este mai bine, nu mai tuseste asa tare.Muci tot are si imi este groaza cand trebuie sa ii scot. Nu merge cu gura ca am incercat, nu am puterea aspiratorului. Chiar toate ati inceput diversificarea, ca vroiam sa intreb si eu pe cele care nu au inceput, cu ce incep. Eu o sa incep fix pe 1 octombrie.
Mihaia 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/
madybulancea spune:
Mai fetele care le adti papa solida la bevei de unde stiti in gramaj cat le dati???le cantariti produsul final de papa???
riloasa eu o sa incep peste vreo 2 sapt cu cereale la ultima masa de 10 poate reusesc sa ii scot asa masa de noapte si peste inca alte 2 sapt ii bag supa de legume si apoi fructele...
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
elpower spune:
quote:
Originally posted by madybulancea
Mai fetele care le adti papa solida la bevei de unde stiti in gramaj cat le dati???le cantariti produsul final de papa???
riloasa eu o sa incep peste vreo 2 sapt cu cereale la ultima masa de 10 poate reusesc sa ii scot asa masa de noapte si peste inca alte 2 sapt ii bag supa de legume si apoi fructele...
Poze Razvanelu
Mady cu bb Razvan Stefan 9.05.2007
Ei! Da' cine crezi ca le cantareste? Eu i-am dat azi un piure de nectarine cu cereale de la Humana si, de curiozitate, am masurat cati ml are canuta in care i-am pus. stiu ca nu e chiar relevant. Oricum, a papat soar jumate si nu i-am mai dat laptic. Vad ca acum se mataie. I-o fi foame?
pentru tot !
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
diana_jors spune:
Neatza,
riloasa: si noi incepem tot pe la 1 octombrie, cu cereale dimineata, si daca toate merg bine o sa ii dau apoi cereale seara in speranta ca nu se mai trezeste de 3 ori noaptea (cum a facut si noaptae asta de altfel...)
Vazut si eu poze, admiram Timi stand frumos in fundulet in scaunelul de masa si asteaptand cuminte... si Alexia la subsuoara uitandu-se cu ochisorii mari in aparat...
Chiar asa: pare bebeii care inca au ochii albastri o sa ramana cu ei asa? Eu inca sper... are 4 luni si 3 saptamani...
Alex a ras aseara la 11 (ca niciodata) 210 ml lapte... in seara asta cred ca ii fac 240, ca e posibil sa ii pape... dar de-aia tot s-a trezit si la 3, si la 5...
Va , revin mai incolo...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by karra80
Fetele am o propunere....am vaz asta la mamicile mai mari si zic ca e ok sa ne mai.inspiram una de la alta.
Hai sa scrie fiecare dimineatza meniul din ziua respectiva sau cu o zi inainte daca nu v-ati hotarat ce sa-i dat la bebe ca sa ne inspiram si celelalte....cel mai bine ar fa mamicile de albinutze si bondarei care au deja 2 mese diversificate......dimineatza si pranz
Ce ziceti?
E ok sau aberez eu aiurea?
Luna 7
E super ok si pentru mine...ca bine zici.Eu acum am inceput, asa ca imi foloseste. Pupe la zanoaca
Am vazut-o in scaunel , ce bine-i sade.Venim si noi din urma
Ama si Lucas 12 Martie 2007