Albinute & bondari de martie-aprilie '07(29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina.todor spune:

Neata fetele!
LA MULTI ANI SI LUNISOARE !- sarbatoritilor zilei!

gabdyd - am pus pe google.docs cartea dar a trebuit sa o "rup" in trei fisiere pt ca era prea mare. Sper sa va foloseasca carticica mie mi s-a parut interesanta.
Nu pot sa stau ca teroristu meu nu suporta sa se joace singur asa ca imi reiau rolul de clovn , dupa ce adoarme revin

va pup

Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulet Radu

Varsta lui Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabdyd spune:

Asadar, in ordinea citirii...
Riloasa , wow, cred ca detii recordul cu diversificarea tarzie. Si eu as fi vrut sa astept pana la 6 luni dar nu s-a putut. Noi am inceput la 4 luni jumate, direct cu supica, acum am ajuns la o masa intreaga de supica, si ii dau si suc de morcov la inca o masa. Din pacate s-a cam constipat, asa ca i-am scos morcovul din supica si i-l dau crud, si i-am bagat cartof.
Batista bebelusului ziceau fetele ca se poate folosi si fara aspirator, tragi tu cu gura. Eu nu am, noi ne-am descurcat cu pompita si picaturi Nazomer.
Si Rianna a racit , am racit toti in acelasi timp, am ajuns la antibiotic cu ea. Are un fel urat de a raci, se inflameaza toata partea stanga, amigdala, ganglioni, ochisor. Imi venea sa ma dau cu capul de pereti. Da' ea era tot vesela!

Mady , ai intrat in randul lumii, deci . Mai bine sa intrebam cui NU i-a cazut copilu' din pat, sa vedem cine se inscrie. Rianna inca nu mi-a cazut din pat dar am patit-o cu Julie, cand era mica.

Cria felicitari! Pune-te pe lucru ca poate faci o fetita . Si Rianna a zis Mamma acum vreo doua saptamani. Eu am facut legatura cu inceperea deversificarii, pt ca se spune ca ei zic mama, involuntar, din nevoia de a suge. Probabil pt ca i-am inlocuit o masa cu supica...

Lilidana felicitari pentru al doilea dintzisor!!!

Si noi vrem pe lista comozilor! Sta foarte relaxata, mai alex cand o giugiulesc putin, de te miri! Nu-i place pe burtica, nu vrea sa se intoarca decat pe o parte, Doamne-fereste sa nu ajunga pe burta.

Avem alta performanta. Isi suge degetele de la picioare! Cine se mai inscrie? In afara de Bianca?

Nici eu nu sterilizez foarte des. Dupa fiecare folosire numai cand trecem pe apa din fantana, ca nu-s sigura cat de buna e. Nici n-o bem. Da' dupa ce venim inapoi acasa o sa le sterlizez mai rar.

Fetele, eu am renuntat la ca nu-mi face decat palpitatii si foame, si am trecut pe ceai verde. Poate cate un capucino din cand in cand. Imi pare rau ca imi place gustul, dar asta e. Iar aia decofeinizata cred ca e tratata cu nu stiu ce chimicale. Are cineva idee?

Roxanici ce mai faceti voi? Eu i-am imlocuit o masa destul de repede. Azi 20 ml, numai cu lingurita, nu-i dau cu biberonul decat ceai, maine 40 ml (de supica, adica), poimanine o masa intreaga ca n-am ajuns la timp acasa si mama n-a vrut sa-i dea lapte praf. Si a ramas asa. Cred ca trebuia sa dureze mai mult dar e bine. Si ii place.
Acum ma dispera ca mananca mai rar ziua da' de doua-trei ori noaptea

Are o masa la 7, cam trasa de par, una la 12 (supica - aproape piureu), una pe la 4, alta la 7 si cele doua-trei de noapte .

Ghibuadina cred ca piersica ar trebui sa o ajute. Multe lichide, daca ii dai supica da-i-o mai lichida si scoate-i morcovul din ea. Pulpa de mar, banana si marul copt, si ele constipa. Am vazut in Mama si copilul ca spunea ceva de lactoza, pe care sa o iei de la farmacie. Nu am incercat.
Mai viu, acu tre' sa fug...

Iunita , da' melodia la cantecel cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

quote:
Originally posted by gabdyd

Avem alta performanta. Isi suge degetele de la picioare! Cine se mai inscrie? In afara de Bianca?

noi...dar de cand sta cu sosete se multumeste cu ele

Mihaela siStefania (19 martie 2007)

poze

Varsta Stefaniei

www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank"> Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

http://family.webshots.com/photo/2816676130096653195ZVpiZV

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Incercati aici.O sa mai pun poze mai multe...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Degetele de la picioare de mult se ppapa, acum papam cu tot cu sosete.
Am o intrebare cu ce ati scapat de cojite la bebe, ca ii trecusera si acu vad ca are iar.
Fug sa-i dau ceva sa pape.

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata!
ca am citit tot, dar de raspuns, mai greu. Am calculatorul alor mei la mine sa-l devirusez si reinstalez totul prin el si intre asta, pitica si casa, nu mi-a mai ramas timp liber. Dar de citit, tot nu m-am indurat sa nu citesc.

Asa ca felicit si eu toti bondarasii si albinutele care au mai implinit zilele astea o lunita draguta! Toate mamicile fericite in casnicie! Toate mamicile care au devenit cu un an mai intelepte! Sa fiti sanatoase si fericite!

Si mie-mi pare rau de ce s-a intamplat cu stelutele. De unde ma mai inspir eu acum, ca ma familiarizasem cu ele si imi era usor sa le mai citesc? Daca vreti, puneti pe mailul comun, oricare dintre ele, unde au plecat.

Thea face si ea parte din categoria "lenesel mititel". Adica nu se taraste, nu se ridica, nu stain fundulet singurica, nu se intoarce decat pe laterale si nu vorbeste, decat ha, ha. ihi, igh. A zis de doua ori clar "mama", dar cand se vaieta de foame, asa ca nu se pune. In schimb nu mai vrea decat sa o tin in fundulet, iar cu botezul asta cred ca s-a cam rasfatat si vrea in brate. Avem si noi nopti tare agitate, mai ales ca nu am putut iesi afara din cauza de vant puternic. Asa ca ne-am culcat, cel tarziu la 21.00 si ne mataim prin somn. Si papam si la 23 si la 6.00, asa ca somnul meu e pe duca. Si cand se culca mai tarziu, papa incaodata pe la 3.00. Am incercat cu ceai, l-a baut si peste o ora mi-a cerut iar si i-am dat lapte si a baut tot-tot, adica 210 ml.
Mie mi se pare ca mananca mult, asa ca ii scot cerealele. Ii mai dau doar dimineata, la piureul de fructe, pana ma hotarasc din ce ii fac branzica.

Am vazut poze si filmulete. M-am minunat de cat de avansati sunt piticii, dar inca nu-mi fac griji, ca are tot timpul.
Am citit despre una bucata soacra vegetariana si cu un intreg regiment depitici pe creier, m-am amuzat teribil.

Vreau sa intreb, voi cat timp ii tineti, pe cei cam de o varsta cu Thea, in fundulet? Adica in scaunelul de masa, in scoica sau tinuti de voi sau stau singurei. Cat timp?
Branzica din comert, ce as putea sa-i dau? Exista?
In loc de iaurt, i-as putea da chefir? Ca am mancat eu unul de la Prodlacta, care e scris KEFIR, o bunatate. Nu mi-a venit sa cred ce gust bun avea.

Merg la ea, ca s-a trezit! Revin, daca mai gasesc timp.

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by anaalina

Degetele de la picioare de mult se ppapa, acum papam cu tot cu sosete.
Am o intrebare cu ce ati scapat de cojite la bebe, ca ii trecusera si acu vad ca are iar.
Fug sa-i dau ceva sa pape.

Varsta Catalinei Teodora

eu i-am luat STELAKER de la MUSTELA
i-am dat doar de 2 ori si a scapat...si era plina....se da ziua si se tine asa cu ea in cap toata ziua pana seara la baie...si i-am luat si un sampon spuma pt cojite tot de la mustela si vad ca nu au mai aparut.

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Elpower branzica poti sa o faci din lapte normal sau formula cu pastille de calciu lactic sau picaturi de lamaie
LA 250ml lapte se pun 2 pastile....cand fierbe.....sau cand fierbe se pun picaturile de lamaie.

Nu stiu cea din comert cat de de ok...cel putzin asa pt inceput.....

Aliona parca zicea ceva de chefir...ca ea va incepe diversificarea cu chefir..asa ca ni vad de ce nu ar fi ok sa-i dai in loc de iaurt.....

Luna 7

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

quote:
Originally posted by karra80

Elpower branzica poti sa o faci din lapte normal sau formula cu pastille de calciu lactic sau picaturi de lamaie
LA 250ml lapte se pun 2 pastile....cand fierbe.....sau cand fierbe se pun picaturile de lamaie.

Nu stiu cea din comert cat de de ok...cel putzin asa pt inceput.....

Aliona parca zicea ceva de chefir...ca ea va incepe diversificarea cu chefir..asa ca ni vad de ce nu ar fi ok sa-i dai in loc de iaurt.....

Luna 7

DA!!! D-aia zic eu ca-mi lipseste tare Aliona!

pentru tot !

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput