Mamici din Cluj...partea a 3 a!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Ruscus,cu cine ai nascut la Stanca?

Dana,18s si 5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Romana, sa-ti traiasca bebe! Cu constipatia nu poti face mare lucru pe langa ceea ce faci deja. Eu am folosit multa vreme supozitoarele de glicerina. Si, intr-adevar e din cauza laptelui praf. Nu stiu cum e cel care i-l dai tu, dar nu are varianta cu fier mai putin? Ca de acolo vine hiba. Eu i-am dat la al meu Similac cu fier redus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Multumesc Laura de raspuns.Laptele e de vina, dar Matei s-a obisniut cu el, iar acum am terminat cu constipatia. Ma bucur tare mult ca si-a revenit, de fapt s-a obisnuit organismul lui cu laptele.Acum face kk de doua ori pe zi si foarte bine! Va pupi si va mai tin la curent!

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ma bucur si eu ca ai scapat pt ca la noi a fost un chin care a durat vreo trei ani si am incercat de toate, sunt o adevarata enciclopedie in materia asta.

Pupici! (Eu sunt de origine din Sibiu, da'm-am gandit ca nu dati cu pietre in mine daca ma bag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Draga dpintilie,
eu am nascut la Stanca cu un dr foarte foarte bun,este chiar sotul Florinei(ruscus).Il recomand cu mare placere,este minunat,noi ne cunoastem de inainte si vreau sa spun ca a avut multa rabdare sa stea langa mine tot timpul,nici macar moasa nu am avut pt ca nu era nevoie.
Apropo fetelor vreau sa va intreb ce internet aveti acasa?Adica....care e mai ieftin?Am auzit numai de internet cu un milion pe luna...dar eu nu-mi permit asa ceva
Dar cu intalnirile cum stati?Am tot citit mai demult ca va intalneati prin parc.Acum as putea sa ies si eu ca bb Andy are deja 5 luni si e mai cumintel.
Ce mai faci Florina?Nu am mai vb de mult la telefon,Cand vii din Bistrita da-mi un bip sa vb si sa iesim cu piticii la plimbare ca deja sunt marisori.Pupa-l pe Danny din partea mea .
Pupici la mamici si bb-ci.
Dana

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

daniela eu am nascut cu sotul meu, e medic rezident la ginecologie, dar tr sa nasc cu dr Diculescu numai ca bb a fost prea grabit si pana a ajuns dr eu am nascut deja.

dana cand o sa ajung in cluj tr musai sa ne intalnim.

ven daca vrei putem sa ne intalnim in b\ta nr meu de tel e 0740230167 daca poti suna-ma sau da-mi un bip.in ce zona a orasului stai?
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

romana , sunt in asentimentul tau referitor la dl dr Muresan.eu probabil ca n-as fi avut ingerasul asta de fetitza fara el.l-am invitat si a fost si la botez ceea ce ne-a facut o mare placere.
sa-ti traiasca bebeul si sa fie sanatos.
noi am implinit 8 saptamani!!!

vreau sa intreb ceva mamicile din Cluj cu bebei mari:n-aveti cumva de vanzare o "scoica" acel cosulet tip balansoar in care sta copilul in casa.ca eu nu gasesc ceva mai marisorsa-i fie bun si dupa 3 luni.

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

Mergi la inceput

Carrie, si noi l-am chema pe dr. Muresan la botez, desi parca mi-e rusine... Tu cum l-ai abordat? Si inca ceva... Am si eu scoica si scrie pe ea ca se foloseste la bb de la 0?! la 9 kg. asa ca nu stiu daca ii va fi buna pana la 3 luni, mai vezi tu!

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana76 spune:

Buna fetelor, dupa mult, mult timp iata-ne si pe noi din nou pe forum doar ca acum nu mai suntem Dana si Amalia. Suntem mama Dana si bebe Amalia.
Cris am citit mesajul de la tine di ti-am trimis si eu un scurt mesaj.
Pentru toate fetele care au trecut cu bine testul (nasterea)FELICITARIsi numai bine la -ei.
Sper sa apuc sa vin mai des pe forum ca acuma suntem mai maricele.
Cat despre discutiile despre DR. Muresan - cred ca-i unul dintre cei mai buni (nu m-am asteptat sa nasc atat de usor - iar complicatiile care le-am avut dupa nastere tot cu el le-am rezsolvat. Bravo lui e un dr. nemaipomenit)
Pusici la toate fetele si la toti bebei, Dana si Amalia

Mergi la inceput

A nascut CAARAA o fetita Diana! II dorim sa ii traiasca si sa-i cresca mare si cuminte! Sa ai noroc de ea Caaraa si felicitari!

romana

Mergi la inceput