Mamici din Cluj...partea a 3 a!
Raspunsuri - Pagina 7
Laura Takacs spune:
Romana, sa-ti traiasca bebe! Cu constipatia nu poti face mare lucru pe langa ceea ce faci deja. Eu am folosit multa vreme supozitoarele de glicerina. Si, intr-adevar e din cauza laptelui praf. Nu stiu cum e cel care i-l dai tu, dar nu are varianta cu fier mai putin? Ca de acolo vine hiba. Eu i-am dat la al meu Similac cu fier redus.
romana_74 spune:
Multumesc Laura de raspuns.Laptele e de vina, dar Matei s-a obisniut cu el, iar acum am terminat cu constipatia. Ma bucur tare mult ca si-a revenit, de fapt s-a obisnuit organismul lui cu laptele.Acum face kk de doua ori pe zi si foarte bine! Va pupi si va mai tin la curent!
romana
Laura Takacs spune:
Ma bucur si eu ca ai scapat pt ca la noi a fost un chin care a durat vreo trei ani si am incercat de toate, sunt o adevarata enciclopedie in materia asta.
Pupici! (Eu sunt de origine din Sibiu, da'm-am gandit ca nu dati cu pietre in mine daca ma bag)
Dana_ spune:
Draga dpintilie,
eu am nascut la Stanca cu un dr foarte foarte bun,este chiar sotul Florinei(ruscus).Il recomand cu mare placere,este minunat,noi ne cunoastem de inainte si vreau sa spun ca a avut multa rabdare sa stea langa mine tot timpul,nici macar moasa nu am avut pt ca nu era nevoie.
Apropo fetelor vreau sa va intreb ce internet aveti acasa?Adica....care e mai ieftin?Am auzit numai de internet cu un milion pe luna...dar eu nu-mi permit asa ceva
Dar cu intalnirile cum stati?Am tot citit mai demult ca va intalneati prin parc.Acum as putea sa ies si eu ca bb Andy are deja 5 luni si e mai cumintel.
Ce mai faci Florina?Nu am mai vb de mult la telefon,Cand vii din Bistrita da-mi un bip sa vb si sa iesim cu piticii la plimbare ca deja sunt marisori.Pupa-l pe Danny din partea mea .
Pupici la mamici si bb-ci.
Dana
Dana
ruscus spune:
daniela eu am nascut cu sotul meu, e medic rezident la ginecologie, dar tr sa nasc cu dr Diculescu numai ca bb a fost prea grabit si pana a ajuns dr eu am nascut deja.
dana cand o sa ajung in cluj tr musai sa ne intalnim.
ven daca vrei putem sa ne intalnim in b\ta nr meu de tel e 0740230167 daca poti suna-ma sau da-mi un bip.in ce zona a orasului stai?
numai bine
carrie spune:
romana , sunt in asentimentul tau referitor la dl dr Muresan.eu probabil ca n-as fi avut ingerasul asta de fetitza fara el.l-am invitat si a fost si la botez ceea ce ne-a facut o mare placere.
sa-ti traiasca bebeul si sa fie sanatos.
noi am implinit 8 saptamani!!!
vreau sa intreb ceva mamicile din Cluj cu bebei mari:n-aveti cumva de vanzare o "scoica" acel cosulet tip balansoar in care sta copilul in casa.ca eu nu gasesc ceva mai marisorsa-i fie bun si dupa 3 luni.
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
romana_74 spune:
Carrie, si noi l-am chema pe dr. Muresan la botez, desi parca mi-e rusine... Tu cum l-ai abordat? Si inca ceva... Am si eu scoica si scrie pe ea ca se foloseste la bb de la 0?! la 9 kg. asa ca nu stiu daca ii va fi buna pana la 3 luni, mai vezi tu!
romana
dana76 spune:
Buna fetelor, dupa mult, mult timp iata-ne si pe noi din nou pe forum doar ca acum nu mai suntem Dana si Amalia. Suntem mama Dana si bebe Amalia.
Cris am citit mesajul de la tine di ti-am trimis si eu un scurt mesaj.
Pentru toate fetele care au trecut cu bine testul (nasterea)FELICITARIsi numai bine la -ei.
Sper sa apuc sa vin mai des pe forum ca acuma suntem mai maricele.
Cat despre discutiile despre DR. Muresan - cred ca-i unul dintre cei mai buni (nu m-am asteptat sa nasc atat de usor - iar complicatiile care le-am avut dupa nastere tot cu el le-am rezsolvat. Bravo lui e un dr. nemaipomenit)
Pusici la toate fetele si la toti bebei, Dana si Amalia
romana_74 spune:
A nascut CAARAA o fetita Diana! II dorim sa ii traiasca si sa-i cresca mare si cuminte! Sa ai noroc de ea Caaraa si felicitari!
romana