Mamici din Cluj...partea a 3 a!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Dragi mamici din Cluj!

A intrebat cineva de Dr. Mihu, de la Stanca! Eu sunt pacienta lui (gravidutza in 11 sapt si 4 zile) dar despre fertilizare nu stiu in ce masura se pricepe, ca nu am avut probleme! Ca pacienta pot sa-ti spun ca este un medic extraordinar si un adevarat profesionist!

Va pup pe toate!
Corina, 11 sapt si 4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dragele mele,

cand va mai intalniti ca vrem si noi tare sa va cunoastem...

noi avem deja sapte saptamani, si ieri am botezat-o pe Thea la o manastire langa Cluj la Floresti Tauti slujba a durat o ora si a fost superba iar asta mica, in ciuda baitei in care au scufundat-o complet n-a scos nici un sunet, maica stareta(pe care o chema tot Teodora) zicandu-ne ca e al doilea caz de copil asa cuminte.
apoi am chefuit la o cabana langa Cluj(25 de invitati) si a fost perfect (desi noi eram rupti, nici eu nici Mihai n-am dormit noaptea dinainte de emotii).
In rest e o super fetitza, a crescut si e f frumusica.

Mai avem probleme cu mancatul, dar am renuntzat s-o cantaresc non stop

mai avem de furca si noptile in care se trezeste la 1 s-o giugiulim si la 4, 6, 7 dimineata sa pape cate doi picuri.dar cand se uita la tine si rade cu gura pina la urechi iti trece toata oboseala.(sau aproape avand in vedere ca ma sperii cateodata cand ma vad in oglinda).asadar noi suntem obositi, cateodata mai ales seara parca nici nu mai pot vorbi de oboseala , dar fericiti si multumim Domnului ptr acest copil ultra dulce.

nu stiu daca plange mult sau putin, cateodata e mai maraita dar atunci are colici
nu reusesc sa pun pozutzele pe pagina DC,mi le incarca partial.

va pupam

cristiana si bb Theodora Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ce mai stiti de Dana, e bine ea si Amalia?

cristiana si bb Theodora Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si eu patesc asa cu pozele, dar mai incerc, sa nu va suparati! CARRA daca intri pe net da si tu un semn de viata draga sa stim daca ai nascut sau nu si cum stai cu moralul! SUCCES daca nu ai nascut , iti tin pumnii!

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Carrie, Dana si Amalia sunt f. bine! dana este colega de servici cu mine! Amalia este o scumpica si o cumintica foc!

va transmite salutari la toate! Nu are de unde sa va scrie: acasa nu are Internet!

-ici pe burtici!

Corina, 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc pentru raspuns CORYYDO si eu consider ca dr.Mihu e extraordinar :abia astpt si eu sa ma mut pe partea asta de forum.Va doresc la tote mamicile sanatate si bebici frumosi.
pupici
ASI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Pentru viitoarele mamici din Cluj care inca nu si-au gasit un doctor il recomand cu caldura pe d-l dr. Muresan care este un om extraordinar in primul rand si nu in ultimul rand un doctor exceptional. Pe mine m-a ajutat foarte mult si a fost foarte atent din toate punctele de vedere. II MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CE A FACUT PENTRU NOI!Si mamici si burici ma scuzati ca nu pot sa incarc poza lui bb Matei ca e prea mare si nu stiu cum sa o fac mai mica! Mai incerc!

romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Romana, exista programe care-ti permit sa micsorezi fotografiile, cauta pe net. Daca nu reusesti trimite-mi fotografia pe mail si ti-o micsorez eu.

Raluca si Ilinca (1 an si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

romona, cam tarziu, dar....

vreau sa te felicit si eu, ba iti creasca mare si sanatos bb iar voi sa va bucurati de el

si eu am nascut la stanca in martie, pt bb nu am dus decat scutece si hainele cu care l\am scos din spital, el tot timpul a stat infasat ca pe vremea bunicii....
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruscus spune:

pt ven, eu sunt din b-ta dar stau la cluj, imi pare rau dar abea acum am vazut mesajul tau, eu am deja un bb de 4 luni,

acum sunt in b-ta si stau pana marti poate reusim sa ne intalnim

numai bine

Mergi la inceput