Mamici din Cluj...partea a 3 a!
Raspunsuri - Pagina 8
carrie spune:
FELICITARI AURA(caaraa)!sa-ti traiasca micutza si sa va bucurati de ea.
Dana, ma bucur ca esti bine , sa-ti traiasca Amalia, abia asteptam sa o cunoastem.noi am implinit pe 30 doua luni.
Romana, noi l-am invitat pur si simplu si a fost f bucuros si dupa cum spuneam a venit si a fost ff dragutz.asa ca linistita invita-l daca simti asta.
noi suntem marisoare si dulci desi ma confrunt cu pb mancarii.Thea mananca destul de slab si cu scandal desi a luat bine in greutate(700 de grame in luna doua)fiecare masa e un festival, a trebuit sa-i completez cu lapte praf si acu imi scade drastic laptele.aveti pb din astea?
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
tuchi spune:
Salut fetelor! noilor mamici, multa sanatate si sanatosi!
V-am tot citit dar datorita faptului ca eu sint destul de tacuta nu prea imi vine sa scriu . Acum insa am nitica nevoie de ajutorul vostru. Nu reusesc sa ma hotarasc de unde si ce fel de scaun de masina sa iau pentru Dragos (4 luni).
Ce spune experienta voastra? ce firma? ce model? citi bani?
Multumesc si
carrie spune:
ce faceti fetelor?sunteti in concedii, ce va pasa...mai dati cate un semn de viata, sa mai stim una e alta.
va pupam
cristiana si bb Theodora Alexia
romana_74 spune:
Salutare fetelor! Noi facem bine, crestem, avem 5 500 kg la 5 saptamani si tare ne mandrim!Facem progrese si ne minunam si noi ce descoperiri mai facem. In rest, bine, ne uitam la altii cum pleaca in concedii, da las ca mergem si noi la anu cand mai crestem si poate umblam pe atunci! VA PUPI PE TOATE SI SA MAI DATI UN SEMN!
ROMANA&BB MATEI
gabitza spune:
Buna fetelor,
Si eu sunt din cluj .
Am un baietel de 3 ani si jumatate si un bb in burtica -sapt. 12.
As vrea sa va intreb despre acest dr. Munteanu , este la Stanca?
are cumva si cabinet privat?daca da unde?
Eu am fost la Zolog cu prima sarcina , tot la el am fost si pana acum in control dar nu stiu parca s-a schimbat.E tot pe fuga.Parca nu ma multumeste.Sau oi fi devenit prea pretentioasa.
Oricum as vrea sa ma vada si un alt dr.
Stiti cumva de un eco tridimensional la cluj?
Gabi.
Dana_ spune:
Buna fetelor,
Sta careva dintre voi in Manastur?Am putea sa iesim la plimbare cu bb-ii pe aici. Am citit cu ceva timp in urma ca va intalneati prin parcul mare insa eu ajung cam greu pana acolo cu troleul...eventual cu sotul..
Pt fetele care au internet acasa: cat platiti?,cum e mai convenabil?As vrea si eu ca sa nu merg toata ziua prin net cafe.
Dana&bb Andy
Dana
romana_74 spune:
Dr Muresan are cabinet pe str. Mehedinti, nr 1/3, ap. 2 la Centrul Medical Medstar cu program luni si miercuri de la ora 15.00 pana seara cu programare. Nr de telefon 571184. DANA eu stau in Manastur, am putea sa ne intalnim!
ROMANA&BB MATEI
romana_74 spune:
A, era sa uit... Aparatul Doppler sau ecograful tridimensional este la Gine 1 sau la cabinet la dr. Muresan, daca l-a primit ca urma sa-l primeasca .
ROMANA&BB MATEI
ungureaa spune:
Buna,
Ma bag si eu in discutie cu toate ca nu sint din Cluj...dar o prietena de acolo mi-a trimis mai demult un inel cu un model f. frumos, si caut si cercei cu acelasi model, asadar daca vreti imi puteti trimite mail si va trimit poza cu inelul, poate vedeti si cercei similari cu ocazia unei plimbari !
Va pup,
Adina si bebe Gabriel