Comori de nov-dec 04 (155)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
CICI la multi ani! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta.... sunteti toate 3 niste frumoase (tu chiar ca arati de 18 ani)
a aparut ionela roxana te asteptam cu vesti despre tine si cucuiete...nici noi nu te-am uitat...
miha, cand intri in prenatal?
onitza, cum a fost la consfatuirile metodice?
noi suntem ok, cu exceptia unui deget prins aseara in usa glissanta de la balcon(care mai e si metalica) DD a avut iar grija de noi si si-a luat doar pielea de pe el ca la cat de tare a tras usa putea sa-si reteze degetul(Doamne fereste) acum face pe victima...dupa ce ca la unele lucruri pe care o puneam sa le faca singurica zicea"nu pot...am mainile mici" acum le are si mici si bolnave
va pup pe toate si pe copilashi


monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ooo pupici lui Ruxi si la degetelul jupuit!ufff saracuta!sa treaca repede repede si sa se refaca pielea.

Ionela bine ai revenit!

Cici felicitari pt cei 18 anisori!suntem forever young asa-i?oricum LA MULTI ANI!sanatate multa si fericire alaturi de ai tai!


mey nu stiu cum se face dar in ultima vreme in jurul meu aud numai de cancer uterin asa ca m-am dus si mi-am facut testul.anul trecut cand eram gravi l-am facut dar cica nu e asa de relevant pe perioada sarcinii asa ca acum stau cu sufletul la gura pana sapt viit cand am rezultatul.ufffff!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!! BITS, sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai numai bucurii alaturi de toti baietii tai.

Va pupam fetelor si va multumim de aprecieri....as mai vrea eu sa am 18 anisori....dar lasa ca daca ne simtim asa atunci tot e bine

pupilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani, Cecilico, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fete! Tare frumoase sunteti toate.

Monica, pe Ruxi si pe Mihnea ar trebui sa-i petim reciproc, iti dai seama ce pereche de atomici ar face. Ar fi din aia iubitori de sporturi extreme, toata ziua pe motoare, cu parapanta si restul! Pupam degetelul sa se faca bine.

Bits, si eu tocmai ce am incheiat investigatiile. am facut un PAP , o eco si a fost nevoie si de colposcopie. Din fericire totul e cat se poate de bine, am scapat de griji!
(Spre rusinea mea, mamografie n-am facut ever, si mi-e cam tarseala sa merg, nu stiu de ce...)Intr-adevar, auzi in jur numai de nenorociri, si din pacate la varste din ce in ce mai mici.

Ionela, welcome back! Pai doar asa scurta interventia? Mai zi-ne despre voi, mai arata-ne niste pozici. Cred ca ai ditamai domnisoarele de acum!

Eu am din nou zi destul de linistita pe aici, asa ca mai bantui prin zona.


Roxana&Co


POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Roserb

Acum am sun si eu in Ro sa aflu rezultatul de la testul PAP si al secretiei pe care mi le-am facut cand am fost azi vara...si e totul perfect, asa ca rasuflu si eu usurata...am intrebat sa-mi spuna ce grad am la testul PAP ca doar asa era pana acuma 2 ani cand mi-am facut ultimul, in Ro vorbesc, ( data trecuta am avut 2 si m-am impacientat un pic ca eu aveam tot 1) grade la de 1 la 5 parca si mi-a zis ca acum nu mai e pe grade, ca e altfel...asa o fi...asa stiti si voi?????

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Da, si mie mi-a dat rezultatul " fara grade" , sub forma de polologhie. Oricum , iti dai seama din text daca e de bine au ba. Iaca, deci ai scapat si tu de stres, brava!


Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

va multumesc pentru re-primire
adineauri scrisesem un ditamai mesajul, dar din lipsa de desteritate la pc am sters tot, si m-am enervat cumplit; se vede ca de cand n-am mai scris am uitat si ce nu stiam in privinta pc-ului

as vrea sa pun poze, defapt am albumul facut, dar nu stiu cum sa-l fac public; cine ma poate ajuta cu o mica idee, oare unde nu pricep eu???: il am la photbucket; cine ma poate lamuri???

pozele cucuietelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LA MULTI ANI, fetelor pentru zilele de nastere!!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de copilasi!

Si noi avem julituri dupa orele de "petrecere" de la gradi. Ieri si-a rupt unghia de pe 2/3 din deget. Mi s-a facut rau cand am vazut-o! Nici nu stiam cum s-o spal pe maini si ce sa-i fac. Era numai o rana tot degetul.
Noroc ca s-a inchis acuma!

De mancat, mananca doar daca ii da educatoarea in gura si sta de ea. Si m-a atentionat ca ea nu poate tot timpul sa faca asta.
Acuma, nu zic ca nu i-o fi greu ca si mie imi este si stiu ce zice. Dar pentru aproape 7 mil pe luna pentru 5 ore si 6 copii in grupa, eu zic ca ar trebui sa taca. Dar eram obosita si n-aveam chef de discutii.

Si ieri si astazi era uda fleasca pentru ca fuge la baie si da drumul la apa, iar educatoarea o lasa ca stie ca se "joaca frumos" acolo.

In fine, chestii deastea, iar eu am obosit sa am discutii cu barbatul meu pe tema gradinitei, asa ca, astept sa inceapa cele de stat si poate imi gasesc o pila sa vorbesc s-o mut.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Octavia si Cici, multi, multi, multi ani fericiti alaturi de cei dragi voua; oricat a-ti implini, tot frumoase ramane-ti!!!
Cicilica ti-am admirat domnisoarele; ai cu ce sa te mandresti; vrei ajutor???; ma ofer, asa printre picaturi ma strecor; la ora noastra(ora jap. 23.30) eu spal, iar in timp ce masina isi face meseria, mai arunc un ochi pe-aici, mai mananc cate o lingurita de inghetata, dar sa stii ca ma ofer totusi sa te ajut!!!am pornit
Octaviaai niste flacai frumosi foc; vei avea coada de admiratoare la usa; oare care din ei va avea mai multe admiratoare???

pozele cucuietelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIRIA depinde mult de conducerea gradinitei; cand lucram eu la gradi particulara, aveam cam 15 copii la grupa mica si la masa veneau 3 educatoare sa ii cuprindem pe toti, sa le dam sa manance...si insistam si la cei care nu prea voiau.....si eu as muta-o daca as fi in locul tau..

IONELA ce mai fac cucuietele???

FELIS ce e cu statusul de pe mess?

PAXELA, la multi ani Deliei pentru cele 6 lunishoare!!! la mai multe inainte, sa fie sanatoasa si iubita mult mult mult!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput