Comori de nov-dec 04 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Mihaela, o scumpa Diana in poza, ce ajutor de nadejde. Asa imi place cum povesteti ce ati mai facut intre timp, se vede ca esti educatoare. Cand esti nascuta, m-ai facut curioasa in legatura cu zodia ta.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana


In primul rand va salut!
Otilia, sunt nascuta pe 27.02.'76, deci pesti

Mersi, pt urari si pupici...Aseara printre picatele, in timp ce-mi bateam capul cu programele scolare care inca nu-s gata, ma uitam la poze.Pai Miki, juniorul tau parca ar avea vreo doua luni asa mare pare in poze Am admirat si fetele Ionelei si pot spune ca-s foarte frumoase, m-au innebunit cu frumusetea lor.
Ioana, pupam pe Paulica sa treaca repede. Mey cand Diana avea 9 luni jumate si incepuse sa mearga singura a cazut la cumnata-mea, ca deh, a vrut sa fuga dupa Bianca si-a dat cu nasul direct unde se termina carpeta. Pe loc i s-a umflat. N-a sangerat, i-a curs doar o picatura si asta m-a cam pus pe ganduri...arata ca un boxer, ziceai ca si-a rupt nasul.Ne-am dus la ORL si ne-a spus ca-i bine, doar o contuzie de piramida nazala. Vai, ca nu dormisem toata noaptea imi era teama sa n-o porneasca sangele pe nas, dar in cateva zile i-a trecut. Moama, dar cum arata si lumea curioasa ma stresa "Vai, dar ce-a patit mititica?...Saraca!!!"
Am crezut atunci ca nu va mai merge singurica, ca s-o fii speriat dar, vezi sa nu copila mea atomica a plecat din nou cand s-a linistit din plans. Lor le trece repede si uita si mai repede.


Ioana sa vezi ce ne-om mai lauda noi cu performantele la clasa ca deh suntem egale acu' si cum ti-am spus, ma bucur ca asa pot sa-ti trimit multe "la cald".

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Ca tot veni vorba de "multumesc" si "iarta-ma"... la capitolul "multumesc" stam grozav de bine, nu avem probleme doar ca spune tot "multumim" asa cum spuneam eu in locul ei, cand era prea mica dar, la iarta-ma, vai de noi era.Pai nu si-ar fi cerut iertare pt nimic in lume, mai bine prefera s-o trimit in camera ei, decat sa-si ceara iertare dar, de un timp isi cere iertare mereu, pt ca a vazut ca-i mai convenabil, asa nu mai este trimisa in camera si nu i se mai taie "ratzia" de desene sau altele.Dar, cred ca nu-i bine nici asa, ca tot trebuie umblat pe la "ratzie" ca asa face prosti si cu un "iarta-ma" si promisiuni nu tine.
Gata... ma duc sa mai fac cate ceva la planificare si apoi somn.
Am uitat...azi, am fost la Artima si cand am ajuns in drept cu pampersurile mi-a spus: "Mai cumpaiam si mie pampes sa mai fac pishu pe mine", auzi la ea, abia am scapat de cateva luni de ele si noaptea si ea vrea din nou...dar, i-a trecut imediat cand i-am spus ca nu vom mai iesi cu bicicleta ca-i bebe din nou...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Si-am mai uitat ceva...Ioana, ochi Dianei sunt un fel de verde amestecat cu caprui. A vrut sa ne impace pe amandoi.Aluat mult verde de la mine si-o pensula de caprui de la ta-su
Va dorim o duminica frumoasa!!!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata si micul dejun in fata pc-ului
ai mei inca sforaie

Dana si Mihaelava ,ultumesc muuuult

si noi am scapat de pempers, abia luna trecuta, fara sa o stresez nici pe ea si nici pe mine insusi, ea a spus ca vrea sa faca pipi la wc, pe colacelul de la olita, si ca vrea chiloteii cu ursuleti si iepurasi, pe care ii cumparasem eu mai demult; efectiv m-a luat pe nepregatite, ptr. ca dintr-o data a facut la wc si pipi si kk, in comparatie cu sorusa(gandesc mereu ca tine Roxana), care a evoluat in trepte(a inceput sa faca pipi la wc, dar m-a chinuit cu kk), dar tot in comparatie cu sorusa, Emily la lasarea pempersu-lui jos a intarziat cu 6 luni(asta poate ptr. ca eram insarcinata pe timpul ala si am grabit afacerea ), dar nui bai, nu ma prea ma panichez deloc, o las pe ea sa decida; oricum noaptea inca ii mai pun, ptr. ca uneori face, alteori nu, si nu vreau sa o gasesc dimineata fleasca si plus de asta si rece sa mai si raceasca, ptr. ca nu ma pot trezi noapte de noapte s-o duc la wc, si plus de asta daca ai trezit-o din somn reactioneaza taaare urat, nu este chip sa cooperezi cu ea; ei dar accidente mai sunt si ziua, ori uita sa spuna danduse dupa joaca, ori efectiv vrea sa experimenteze sa vada cum este sa fii ud la popou, dar nu-i bai, nu ma agit, si o i-au cu frumosul mereu; sau mai scapa pe ea la somnul de pranz, daca trece de maxim 2 ore de somn si nu se trezeste, sigur face pe ea, ptr. ca iar se duce in somnul profund si uita; ieri de dimineata facu-se pipi si kk la wc, si pe urma a spus ca se duce pe balcon sa se joace cu creta(ii place la nebunie), si la un moment dat vine la mine si-mi spune ca face iar kk, bineanteles ca am luat-o frumusel de manuta si directia wc, si cand i-am dat pantalonii jos, m-am speriat groznic, ptr. ca au inceput sa cada niste bolovani, care de fapt era kk, era un picut constipata; ea a crezut ca o cert, si a inceput sa ma intrebe dacda sunt suparata si sa ma mangaie pe fata, va dati seama ca mi-a trecut imediat si am inceput sa-i explic ca trebui sa ceara mai repede la wc; imi amintesc cand i-am pus prima oara chilotei si i-am spus ca daca vrea la wc sa faca pipi sa-mi spuna, si-am plecat la magazin cu totii; in masina am intrebat-o de o mie de ori daca face pipi, ba chiar am oprit de cateva ori la margine de drum, si nu a facut, si in fine am ajuns la magazin, toti eram fff. ocupati, la care la un moment dat vine Emily la mine si-mi spune ca face pipi, si-ncepe sa-si stoarca pantalonii, iar vanzatoarele se holbau la mine de numa, iar eu f. calma, am sters in locul cu pricina cu servetelul, mi-am cerut scuze si am plecat cu copilul in masina unde aveam schimburi; ei dar la noi acum este tamtam mare, mai ales dimineata cand toata lumea vrea la wc, la voi cum este?
aaaa, si cu vorbitul tot lacum o luna jumate a inceput sa vorbeasca fluent, ca pana atunci doar 2-3 cuvinte daca scotea, de credeam ca o am muta, si iata acum ca nu-i mai tace gurita, si canta si vorbeste de-ti face capul aerian.

Dana ce mai face Iris papusica?; mai continuati cu lectiile de calarie?
si Emily este fan cai, doamne ce-i mai plac, de fapt este inebunita depa animale, orice, dar in special caii, cum spune ea "POCO, POCO", dar poate spune si cal, chiar si in romana; aaa, si mai este inebunita dupa orice poveste ce are in contest lupul, si o atrage muuuuult si povestea fetitei din Alpi(Haidi), defapt orice poveste care are animale; ii place sa se uite la dvd, sau sa colorese, dar sa fie ceva animale, caci altfel nu prea o atrage; o compar iarasi cu sorusa si sunt f. uimita ce diferenta poate fi, ptr. ca sorusa nici acum nu este atrasa prea mult de animale( da, se uita la ele, "vai ce frumoase sunt", dar daca de cu nasul de miros mai ciudat renunta definitiv, sau daca trebui sa aiba grija de ele se strica prietenia, animalele in imaginatia ei ar trebui sa fie ca niste papusi???)

Oti distracie placuta lui Ana, care cred ca este in al noulea cer de fericire ca are cu cine se juca.

Emily inca nu pot spune ca este inebunita dupa copii(poate ptr. ca o are pe Arisa?); ia nu cere niciodata la copii, se joaca singurica sau daca ma joc eu cu ea este si mai fericita; in parc daca mergem inca sta stinghera in spatele meu, nu trage de nimeni sa se joace cu ea(cum facea sorausa la varsta ei, de-mi era rusine sa mai ies in parc), nu ia jucariile la nimeni, dar de dat le da daca ii spun ca este ok, efectiv sta si studiaza tot ce se petrece in jurul ei cu maaare atentie, acomadanduse fff. greu cu situatia, adica ei ii trebui c-am 30-40 min. de acomodare dupa ce ajungem in parc, dar eu nu ma prea agit si o las pe ea sa decida, nu o imping cu forta nicicum, ptr ca de ce sa nu recunosc imi place asa, ptr. ca la Arisa fiecare minut cand ieseam in parc era o agitatie, un stres infiorator( daca statea langa mine trebuia sa faca pe cineva sa planga, daca nu statea langa mine imi era teama sa nu dea vre-o masina peste ea), ei dar acum Arisa s-a schimbat total(cred ca daca inca continua la fel o luam razna);

hai ca iar m-am intins o gramada;
si un sfarsit de saptamana cat mai linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

avem filmulet nou cu cei 2 pipticei www.onetruemedia.com/shared?p=3a88bd2fcef40a31cc1e30&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, frumos filmuletzul cu cele doua comori, imi place ca ati pus poze cu toate mutrisoarele lor.
A fost asa de frumos ca am uitat de laptele pus la incalzit si acum pute toata casa .

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!
N-am apucat sa citesc tot ce ati scris de cand am intrat ultima data pentru ca fii-mea e bolnavioara.
nu poate respira mai deloc pe nas, are niste muci cat casa galbeni si febra nu-i trece cu nimic doar putin ii descreste.
Asta de vineri de cand am luat-o de la gradi. Am inteles de la alte mamici ca i-au scos pe copii afara fara sa le dea hainute pe ei.

Mai, fetelor, care ziceati de mancarica si de dat in gurita..
Damiana mananca singurica foarte frumos, dar numai ce-i place si pana se plictiseste.
Eu nu-s asa emancipata ca sa astept de la un copil de 2 ani si 8 luni sa pape ca unul de 4-5 ani. Cand dau 7 mil pe luna si ei sunt 6-7 in grupa nu-l lasi pe copil sa se scoale flamand de la masa.
Ca deasta dau banii astia si n-o duc la stat.
Si am pretentia de-a o supraveghea, ca nu poate fi extraordinar de greu. Grupele sunt mici si educatoare sunt destule.
Daca nu insista cu mancarea se va obisnui sa nu mai manance acolo pentru ca stie ca mami sau tati vor veni la pranz sa o ia si va manca acasa.
Ea sta prea putin acolo ca sa i se faca foame si sa manance la gramada cu toti copiii. Iar acas de obosita intai adoarme si apoi mananca, adica sculata de la 8 mai mananca la 4-5 dupa-amiaza.
Tot programul de masa i se da peste cap in felul asta.

Iar copilul meu nu-i "special", ci doar un copil normal de varsta lui.

Sunt suparata!
Renunt la gradinita chiar daca vroiam sa o tin pana o transferam la una de stat. DAr nu pot s-o tin numai pe medicamente.
De 2 saptamani de cand am dat-o am terminat Panadolul si Nurofenul.
Ieri noapte statea treaza ca nu putea sa respire si nu se relaxa.

Gata! Hai ca ma opresc sa va citesc din urma!




Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ce bine-i sa doarma ambii piticei !
Ma desfat si eu cu poze de gospodina Diana si fetisoare de pui Paxelati.
As vrea si eu ajutor la buca si cred ca l-as primi daca as fi mai increzatoare, dar mi-e frica ca orice i-as lasa pe mana lui Alexandros va distruge/murdari/strica.La pranz am bagat un chec la cuptor si era terminat ca nu-l las sa vada cum invarte robotul.
De programul strumfului nu vorbesc ca am devenit superstiioasa de la Alex.Cand ziceam ca are un super program si-l schimba in rau rau asa ca tac deocamdata.Oricum...sunt odihnita, nu ma mai doare, doar am o jena, asa ca incep sa simt fericirea de mamica de 2.Plus ca m-am inteles foarte bine cu Alex azi, am ramas singurei(adica noi 3) si nu ne-am certat deloc.M-a ascultat in parc.Spre deosebire de Emily, Alex al meu trage toti copiii de maneca sa se joace cu ei, inventeaza jocuri, povestesc.Azi se ascunsesera in tuburile de la topogan si ziceau ca-i casa lor.Iar Alex, desi cel mai mic, era cu indicatiile(el e si cel mai tzatza dintre toti, il auzi de oriunde)...cine era mama, tata, unde era camera fiecaruia.Imi place asa ca n-am grija lui.

Onitza speram sa treaca mai repede si fara semne si urmari.

Oti dar tu ai prins ceva din limba aia imposibila?

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pup pe toate si pe prichindei
nu-sh ce-are ca mie nu mi se deschide montajul paxelei...mai incerc


monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Am incercat sa citesc cam tot ce s-a scris,da' foarte harnice sunteti in we.
Noi sambata ne-am vazut putin cu Roserb.Putin ptr.ca piticii nostri au mereu alt program.Mihnea arata mult peste varsta lui.Bianca e domnisoara tunsa modern,iar Roxana e super.Imi pare rau ca nu am apucat sa vb mai mult..asta e,poate alta data.
ieri am fost la un botez la tara,la Moara Vlasiei,Mariuca a alergat prin curte,a dansat(dar la un moment dat a spus' ma duc in camela,ca ma doale capu,muzica asta nu mai tace').S-au facut si poze,sper sa le primesc sa va mai arat si eu copilu'.
Pupici si o saptamana buna

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput