MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 15
sanse spune:
Buna fetelor!
Andanii nici eu nu stiu ce am...nu ma pot tine deloc de treaba
Tin toata ziua Monti si seara ma apuca pofta de alune,floricele
Daca nici de maine ca este 1 oct. nu ma linistesc inseamna ca sint o vitzica si va las sa ma biciuiti
tzutzu_1984 vad ca tu esti pe val.Bravo tie!
Ariel ,sarcina usoara si tie si la cit mai putine kg.
Va pup si mai intrati si voi cele cu rezultate bune sa ne mobilizati si pe noi repetentele
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
Larra spune:
Buna fetelor!
Ma intorc spasita si eu printre voi.
Andanii te rog mult sa ma "reactivezi" si pe mine. Un lucru macar e bun , nu am depasit greutatea la care reusisem sa ajung desi reusisem sa slabesc mai mult. Eu te inteleg perfect , sunt in depresie ca si tine si la fel de greu de mobilizat 
Astea sunt datele mele:
.-----------1.65 01/10/07 _84.50 31.06 65.00 23.89 84.50 31.06 0% 00.0_ 00.0
Va pup
Lili_B spune:
Fetelor, eu de citeva zile mi-am facut de cap: baclavale, caramele Poiana, placinta cu mar si...sa va mai zic?
Dar de miine, asa ca de inceput de luna ma apuc serios de treaba. Promit si daca nu ma tin de cuvint 
Meniul pe miine, ca sa fiu sigura ca nu ma abat:
D: ou fiert si rosie
P: pui la rotisor cu legume
C: iaurt
O saptamina buna tuturor si spor la slabit.
Androix spune:
Sunt prima la raport?
Atunci sa raportez: 89. De fapt cantarul a luat-o nitel in jos dar il astept sa faca suma rotunda ca nu mai umblu cu jumatati de kil. Asa ca ii dau inainte cu tupeu ![]()
Andreea
sanse spune:
Eu la fel ca si sapt. trecuta....64kg
.Greu....
Va pup!
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
mariana75 spune:
Buna dragelor,
dupa o saptamana cu mici abateri... raportez si eu: 77,2 kg :)
Pupici dragelor, multa vointa.
valentinag spune:
Helau!
Meniul de azi:
1 covrig
supa de rosii cu taitei
1 dovlecel umplut
salata de ton cu castraveti
Spor!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
andanii spune:
maine modific in tabel , azi nu prea am timp
va pup
si ma scuzati va roogg 
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
tzutzu_1984 spune:
Buna seara la toate ...:)
Nu cred ca am vesti noi la capitolul greutate, ma mentin la aceeasi greutate, poate si pt ca am dat repejor 5 kg si ceva in 3 sapt, si de aceea, insa ma mantin pe pozitii si nu vreau sa dau gres.
Sambata am fost si la o nunta si am avut grija sa refuz orice ispita, sarmalute, tort, inghetata, sampanie,cola, etc,
Am cerut frumos apa cu lamaie, si fresh de portocale, in rest azi ,
am mancat dimineata si dupa-amiaza numai fructe, iar pe seara cremwusti si o gulie, mi-era tare pofta, si ca sa nu ma infing in altceva am rontait la ea.
Ca sa recunosc ii e tare pofta de ceva bun, mai ales de ceva dulce, dar nu ma dau batuta sunt sigura ca o sa imi treaca.
Va poop, TZUTZU