MONTIGNAC: ce am mancat azi (89)
Raspunsuri - Pagina 14
sanse spune:
Buna seara fetelor!
Andanii
sper ca esti ingrijorata doar din cauza regimului.Si au am luato pe aratura si mi-e tare greu sa-mi revin
.Trebuie sa reusim
Lili_B ea era sigur.
(in varianta blonda
)E greu de intretinut parutzul ei?Daca-i dai cu ceva pe par (spuma,gel,apa)se increteste?Sper ca ca intelegi ca eu scriu cu drag ,mi se pare ceva deosebit
Aida voi ce faceti?Pupici la pisoi
tzutzu_1984 felicitari!Asa se vor vedea rezultatele cel mai repede si-ti va fi din ce in ce mai usor sa te abtii si chiar sa nu mai poftesti deloc.Dupa fiecare abatere o iei de la capat cu 'greul',exact ca atunci cand vrei sa te lasi de fumat si te mai amagesti cu un fum .Si cum am mai discutat noi cele batrine aici:LA PRIMA TURA E CEL MAI USOR! Continuati cu faza a-2-a si va fi un super mod de viata.
Va pup pe toate 
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
Lili_B spune:
Sanse, esti dragutza
Sa stii ca nu i-am pus spuma, gel sau altceva pe par, dar nu cred ca i s-ar incretii. Nu-ti spun ca am fost in Romania in Iunie si ne minunam de ce putea lumea sa ne intrebe. Ex: daca i-am pus peruca
, daca am vrut sa-i facem permanent si i-am ars parul
, daca am vopsit-o, daca am facut-o cu un negru
...
sanse spune:
Ar crapa Loredana Groza de invidie...cat sa chinuit eu sa-si faca parul asa,a stat nu stiu cate ore la coafor
quote:
daca am facut-o cu un negru...

Cu un negru suedez,poate
MIRELA
mami de doua zuze ANA MARIA
si ANDREEA
POZICI
CatXO spune:
Intrebare de baraj: puiul la ceaun cu mujdei de usturoi e ok? Ca am citit la bucatarie si mi s-a facut o pofta...
andanii spune:
sanse grasimea
e motivul pentru depresia mea actuala ... imi vine sa mor cand ma uit in oglindaaa .... am depasit si 80, sub care tanjeam anul trecut sa scad, cu muuuullllltttttt, am deja 87.7
nu stiu cum sa fac sa ma mobilizez, la atatea cure de slabire deja nu mai pottttt , e asa aiurea sa tot slabesti sa te ingrasi la loc, dinou sa slabesti si iar sa te ingrasi .............. prima oara cand ma gandesc cat am slabit cu monti nu-mi vine sa cred .. 20 de kg intr-un timp relativ scurt .... asta e , hai ca nu va mai ametesc cu neputiinta mea
va pup , sa fiti cuminti macar voi
ANDANII 

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
valentinag spune:
Neata!
Ieri am dat-o in bara!Am mancat ciuperci cu mamaliga si vreo 3 fursecuri
Eu stiu ca o mai dau in bara din cand in cand,da de ce nu slabeeeesc?![]()
CAtXo poti manca linistita,e monti puiul cu mujdei!![]()
Azi:
suc de portocale
pui cu castraveciori murati
diseara nu stiu....
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Androix spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Eu stiu ca o mai dau in bara din cand in cand,da de ce nu slabeeeesc?
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Pentru ca nu vrei sa te treci in tabel
Lasa ca o sa slabesti. Incearca numai o saptamana sa nu calci stramb si iti dau in scris ca o sa slabesti.Mie mi-a venit in sfarsit ciclul si am revenit la aproape
De saptamana viitoare vrea sa ma pun serios cu curu pe bicicleta!
Andreea, mama de Filip si Georgia
tzutzu_1984 spune:
Buna seara fetele mele...am revenit, dupa o zi groaznica la birou, si cu un ultim efort, va scriu..
azi am mancat dimineata 9.00 - 1 strugure
13.00 - pulpa de pui pe gratar cu salata de varza, 21.00- fructe
Am reusit din nou sa ma controlez la ispitele de la birou, (a fost ziua unei colege si s-a lasat cu tort, fursecuri, placinte, cola...si multe altele) si va da-ti seama ca m-am inarmat cu un pahar cu apa, si am asistat cu un nod in gat la lume:)))
dar ma tine in frau numai cand ma uit la "fundul" meu si vad ca pe zi ce trece e tot mai mare!!!! si NU ma aproprii de NIMIC...
Va poop pe toate
TZUTZU
acusor spune:
Salutare fetele!
Va mai dau si eu un semn de viata.
De la 3 septembrie am inceput serviciul. Taaaare grea acomodarea dupa 2 ani de pauza.
Inca nu m-am obisnuit cu ritmul, prin urmare Monti-ul meu s-a dus cucului!
Dimineata nu mai apuc sa mananc, pentru ca la 7.45 trebuie sa fiu la cresa. Pana la munca fac o ora asa ca alerg, sa ajung la 9 sa pot pleca la 5.30 sa-mi recuperez copilul de la cresa. Noroc cu maica-mea care il mai ia la 4.30 sa mai prinda si el vreo 2 ore de joaca pe afara.
La munca mananc repede la pranz, sa nu depasesc juma' de ora de pauza. Seara cand ajung nu prea mananc mare lucru. La pranz mananc Monti dar nu se vede. Prin urmare am cu 2 kg mai mult decat in tabel.
Nu stiu cum sa ma linistesc sa mananc si eu ca omu' normal. Dati-mi un sfat. Cel mai tare ma doare ca nu mai apuc sa mananc cum trebuie dimineata. Eu mancam pe la 9. Imi faceam linistita o clatita din fulgi de ovaz cu gem. Acum nu mai am timp
.
Deci, Andanii, pune-ma in lista de pauza pentru moment, ca am cam in fiecare zi abateri. Nu pot sa spun ca tin Monti curat. Sper sa ma linistesc cumva.
Va pup!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
ariel_7000 spune:
dragele mele drage!
.iata ca mai arunc si eu un ochi pe aici:)). ce sa mai raportez....mai bine nu! sau ca sa fiu cinstita....am 67 kg!
, dar dr mea zice ca cele 3 kg luate pana acum nu sunt slaninute, ci doar apa.ca sunt plina cu apa de la saraturile si acriturile pe care le bag in mine si de la utrogestanul (progesteron) pe care mi l-a dat sa-l iau pana la 13 sapt, ca am avut o pacatoasa de sangerare.ufffff. si pe deasupra sunt si balonata si consti. balonarea am reusit sa o rezolv cu tratament homeopat, insa de consti nu am vb inca cu dr homeo....
eu mananc numai fructe si legume, recunosc ca am scapat si la banane si la cartofi (macar am avut bun simt si i-am mancat natur si nu prajiti), branza, cat mai multa si cat mai sarata (mai ales parmezan si cedar)si orice e acru sau sarat. in schimb urasc dulciurile! am trait sa o zic si p-asta!!!! sotul meu, care s-a "ingravidit" si el, mananca zilnic 2-3 inghetate si cioco (amaruie e adevarat), iar eu de 3 luni nu m-am atins nici cu varful limbii...o singura data am luat 2 linguri de crema de fructoza arsa:))), asta dupa ce am batut-o pe mama la cap timp de 2 sapt sa-mi faca. si cand s-a executat saraca, i-am zis ca nu vreau, ca e dulce:)))!
cam atat si va pupic.
alexutza 4 ani si
12
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!