Cine va fi ales Patriarh ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

quote:
Originally posted by buli

eu vreau tare de tot sa iasa Daniel.
e destept rau si deschis la minte.

Si iaca,noul Patriarh este Daniel! Tocmai au anuntat pe pro tv,cu 95 de voturi daca am inteles bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

minunat, uite ca ni s-au ascultat rugaciunile pana la urma! Doamne, ajuta-l sa Te urmeze in toate si sa aiba grija de Biserica asa cum se cuvine.

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as întoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dumnezeu sa-i ajute (si lui si credinciosilor)

si sunt fericita ca nu s-a dat apa la moara previziunilor de dupa colturi

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

nu am dubii ca o sa fie ales si in turul doi, de-aia ma bucur de pe-acum. :-))

Rugati-va pentru Diana, Sonia si Darius * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

quote:
Originally posted by conchita

nu am dubii ca o sa fie ales si in turul doi, de-aia ma bucur de pe-acum. :-))

... care turul II ????!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

au fost deja ambele tururi se pare

http://www.hotnews.ro/articol_83798-Trei-candidati-pentru-functia-de-patriarh-printre-care-si-o-mare-surpriza.htm

Esential

Vot pentru noul patriarh al BOR
IPS Daniel este noul Patriarh al Romaniei

IPS Daniel, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, este noul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane. Colegiul Electoral Bisericesc l-a ales cu 95 de voturi pe IPS Daniel sa fie noului patriarh ortodox al Romaniei. IPS Bartolomeu Anania a primit doar 66 de voturi. In primul tur de scrutin mitropolitul Daniel obtinuse 80 de voturi, mitropolitul Bartolomeu - 62, iar episcopul Ioan doar 18, un vot fiind anulat. Primii doi au intrat astfel in turul doi. Sfantul Sinod i-a desemnat pe cei trei drept candidati pentru functia de patriarh al BOR dupa ce mitropolitul Olteniei, Teofan Savu, s-a retras din cursa pentru candidatura in al doilea tur de scrutin.

CV-urile oficiale ale celor trei candidati

Cine este Ioan, episcopul Covasnei

Cine este IPS Daniel

Cine este Bartolomeu Anania
HotNews.ro va tine la curent cu desfasurarea evenimentelor

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by women13
... care turul II ????!!!!

nasha pungasha

hahaha, ala din capul meu. :-)) am inteles gresit, se pare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Dragele mele, stiti de ce ma bucur ca a iesit Daniel ??!! Raspunsul meu este simplu, dar mai concret de atat, in tara noastra nu se poate: intr-adevar Daniel a revendicat f.f.f. multe terenuri , pe care de altfel le-a si obtinut pe marea majoritate... intr-un periplu pe la manastiri in Moldova din aceasta vara am constatat ca pe aceste pamanturi nu sunt numai manastiri, chilii, fabrici sau diverse interese economince... am descoperit camine pentru batrani, construite in zone f.f.f. linistite, maicute, care de profesie erau medici, ... : camine pentru copii orfani si pentru femei, sotii, mame si copii acestora maltratati... toate acestea cu suport moral si financiar din partea Mitropoliei Moldovei.
Mai mult au cantine, au medici si asistente, au profesori pentru caminele penru copii parasiti...
Cine ajunge in zona Neamtului , comuna Poiana-Teiului, sat Petru-Voda, sa caute zona in care se afla Manastirea Petru-Voda, intr-o zona superba , ca mediu inconjurator, numai munti si iarba verde, ... iar aici se pot vedea 3 cladiri si anexele acestora, cu destinatiile mai sus mentionate.
Acesta este un argument personal in al lauda pe Patriarhul Daniel pentru ce a facut pe vremea cat a fost mitropolit... or mai fi si neajunsuri, compromisuri, ca e OM... si sincer e poate , zic eu, mult mai putin col. sau sec. cum vreti voi decat, Anania.
Eu ma rog pentru noi toti de pe pamant sa fim mai buni , mai iubitori, ingaduitori... eu de cand sunt asa, cel putin ma stradui sa nu fac rele, ma simt excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Nasha...e superb la Petru-Voda! O liniste si o aura spirituala cum nu am vazut pe nicaieri! Si daca tu spui ca e meritul lui Daniel...atunci a facut un lucru bun.

Si eu ma bucur ca noul Patriarh e Daniel...Paote asta va face religia un pik mai putin rigida ca pina acum.

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Asta da veste buna !

Nu am indraznit sa sper ca-l va putea cineva invinge pe Anania...

Sa speram ca acest moment de cotitura va aduce un suflu nou,benefic,intregii Biserici Ortodoxe.

Sa-i dea Dumnezeu gindul cel bun noului Patriarh, sa-l binecuvinteze cu multa sanatate,bunatate sufleteasca,intelepciune,intelegere si compasiune pt. enoriasi si putere sa duca misiunea sfinta care i-a fost incredintata cu demnitate,in dragoste si adevar,pina la capat !

Sa fie intr-un ceas bun !

Aprilie

Mergi la inceput