***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns horel2003 spune:

Imi poate spune cineva .. codurile acelea sunt doar pt femei ? ma refer la haine.. si asa nu`mi trebuie vase.

ma refer la codurile pe care le introduci si primesti cadou una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Clau, daca nu te-ai inregistrat cu cardul, iti vine codul prin posta, cam intr-o saptamana.

ce cod???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

horel sunt si pentru barbati codurile alea . Trebuie doar sa vezi carei colectii/produse se potrivesc.

Jasmine, la ebay.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by horel2003

Imi poate spune cineva .. codurile acelea sunt doar pt femei ? ma refer la haine.. si asa nu`mi trebuie vase.

ma refer la codurile pe care le introduci si primesti cadou una alta.

codurile alea nu sunt numai pt femei,sunt pentru toate produsele de pe site.Dar fiecare cod merge numai in anumite conditii:la unele trebuie sa comanzi cel putin un produs dintr-o anumita colectie,la altele trebuie sa comanzi in valoare de minim X euro,etc

In alta ordine de idei,am primit si eu mail de la Sabine.Ii scrisesem acum 2 saptamani si ii reprosam ca am primit catalogul si o tona de mailuri cu oferte promotionale.Si ea imi raspunde senina :

"Hi,

I apologize for taking so long for a reply. You are looking forward to the reimbursements we announced by e-mail. I reassure you, we have sent the cheques of reimbursement. I suppose you have receive them in the meantime. You can join them to your next order form. Indeed, the problem is at present solved and you can place orders again. If you wish another way of reimbursement, please call us to 33 892 350 355.
Thank you for your trust.
Best regards.
Cordialement.
Sabine"

O mai las cateva zile si pe urma trebuie sa o mai intreb de subiectul meu favorit : coletul Osaka.
Ideea e ca in perioada asta n-as vrea sa mai trimit mailuri la ei deloc.

Mergi la inceput

Jasmine, i-ai trimis si un scan dupa chitanta de la posta? Cum te ramburseaza?

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Back in business again! Vad ca vreti sa vedeti niste linkuri, hai ca incep eu prima, ca am deja 2 comenzi.

Prima comanda, facuta de control atunci cand s-au delocat conturile si nu stiam inca ca au reluat livrarile:
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-crepe-anne-weyburn.aspx?productid=324088223&documentid=381307&categoryid=31522160&single=&hasnext=1&hasprev=1 – fusta
Am folosit cu tupeu si codul 68675 care mi-a redus 15E din fusta si cadou un sacou matlasat bej masura 46/48

A doua comanda facuta azi:

http://www.laredoute.fr/vente-pull-2-en-1-laura-clement.aspx?productid=324113855&documentid=207607&categoryid=22897253&single=&hasnext=1&hasprev=0 – pullover Laura Clement, pe alb
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-taillissime.aspx?productid=324123486&documentid=222307&categoryid=31522160&single=&hasnext=1&hasprev=1 – fusta
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-unie-anne-weyburn.aspx?productid=324072522&documentid=381007&categoryid=31522160&single=&hasnext=1&hasprev=1 – fusta pe marine, o aveam pe negru si imi place cum se aseaza
http://www.laredoute.fr/vente-veste-spencer-anne-weyburn.aspx?categoryid=8423042&productid=324113867&documentid=381007 – sacou, sper sa se asorteze cu fusta de mai sus
Pentru comanda asta am folosit codul 70297 adica -15E din fusta Taillisime si cadou un parka negru masura 50/52

Acum sper sa si vina, mai ales prima comanda unde v-am zis ca mi-am scris gresit adresa. Astept si eu linkuri pentru inspiratie, please...

Croco

Mergi la inceput

POt sa fiu paranoica ? Daca ne citeste functionarul furacios de la posta si stie ce colet sa-si insuseasca?

Eu va pun linkuri dupa ce-mi vine comanda, mai ales ca ma pregatesc sa-i iau si lui barbata-miu, in sfarsit niste incaltari si sunt si foarte scumpe . Nu-mi ramane decat sa ma rog sa ajunga coletul!

Eforie-august

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Alina imi poti spune si mie cum a facut sotul tau refuz de plata ? Am si eu o comanda la care nu am primit cecul( si nici nu mai trag nadejde ). Dar n-am primit emailul de sictir. Cum ati procedat ? De ce a avut nevoie la banca ?
Alexxia

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Fetelor, am uitat sa va sun ca pentru cele doua coduri folosite e si fdp0.

Croco

Mergi la inceput