***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Baga, ELLA, ce dor imi era de linkuri....!!!

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by felicia74

Ok, cum zicea profa mea de franceza: "revenons a nos moutons" (sper ca am scris bine): ce ziceti de geanta aceasta:
www.laredoute.fr/vente-petit-sac-en-cuir-souple-soft-grey.aspx?productid=324112636&documentid=473907&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Petit sac en cuir souple SOFT GREY

Ma refer la design nu la pret. E PIELE! As vrea s-o iau ptr birou.

PS: La multi ani, Mariilor!

Feli, geanta e foarte frumoasa. Am vrut sa mi-o cumpar la reduceri (era vreo 10 euro), da' n-am apucat.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si mie mi-a placut geanta asta si stiu ca la reduceri o ochisem dar pe urma am observat culoarea (bleu nuit paiellete) si am renuntat la ea ca nu aveam la ce sa o asortesc vorba aia. In schimb uite ce am ochit eu: http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5722985&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Mai sunt si niste cizmulite de fete belea, si niste...joggers, ca niste adidasi dar din piele intoarsa maro cu roz....insa nu-s dispo, cica peste nu stiu cate saptamani, adica dupa ce trece iarna probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Croco ,multumesc pentru raspuns mai astept poate vine, daca nu ma apuc de scris lui Sabine sa vad ce pot face in situatia asta (daca banca nu rezolva nimic cu refuzul de plata)

Voi ce ati facut cu cecurile? Le incasati?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hi, h, nu-i asa ca e misto geanta? Iar ptr piele si pretul asta e ok.
aissa eu am vazut la fetele astea "mai tinere" ca nu se mai poarta asortatul gentii. Nu, nene, de obicei geanta nu are nicio legatura.

Papucii aia Puma sunt beton!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Eu nu le am ca le-as fi incasat sincer. Desi....candva, v-am mai zis, cand mi-a trimis Sabine un cec am rezolvat cu ea altfel, am pus produse in cos, am printat cosul, am dat pe fax comanda (printul respectiv) impreuna cu o "adresa" in care le spunema sa foloseasca in plata comenzii respective cecul emis pt comanda nesosita. Dar asta a mers atunci cand vorbeam cu Sabine de cateva ori pe zi si cand ea m-a pus sa fac asa, acel cec zace si acum in vreun colt din casa, nu stiu pe unde, nu l-am trimis inapoi, probabil l-au anulat ei.
Azi am trecut pe langa fostul bloc al Andreeip si ma gandeam la un moment dat sa dau o spargere la cutia ei postala sa vad daca sunt cecurile acolo dar mi-a fost jena....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Aissa , pai atunci tu ce faci acum daca nu ai cecuri, cum recuperezi banii? Poate merge si acum jmecheria cu faxul

Am bagat acum un ochi la suivi si apare "EN COURS DE PREPARATION " oare sa sper la un colet zelele astea?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Papucii Puma sunt f misto! Din pacate nu au 37 si mi-e teama sa iau 38. Am luat 38 balerinii aia crosetati (la sfatul lui nushu ) si imi sunt largi, nu neaprat la lungime dar degetele imi inoata in papuc si mi-e ca se si labarteaza macrameul ala... Ma rog, la pantofi nu ma mai bag la alt numar.

E adevarat, geanta nu mai trebuie asortata dar mie nu prea imi vine...sunt baba deh, pe vremea mea, maicaaaaaa!!!

Eu am haine pe care nu le-am imbracat nici macar o data (le-am luat prin februarie) si acum descopar ca imi sunt mari......am mai slabit .

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V@lly spune:

Salutare tuturor.urmaresc de ceva timp acest topic si in cele din urma am decis sa ma inregistrez :D

M-am inscris si eu pe lr si cand sa dau prima comanda s-au sistat livrarile.am fost bulversata de ce vi s-a intamplat voua,dar in acelasi timp ma bucuram ca nu am reusit sa dau comanda.

Acum ca au reluat livrarile as vrea sa comand ceva.Nu prea inteleg chestia cu codurile.Cand introduc codul ar trebui sa mi se scada automat din suma?sau ramane la fel si scad ei cand preiau comanda?

Am primit pe mail codul asta:27022.mai e valabil?si se ia in consideratie numai de la o anumita suma sau nu conteaza?

Mergi la inceput

Catutza nu stiu, sper sa dea Andreap de cel ce a cumparat de la ei casa si sa putem sa ne recuperam amandoua cecurile. Aia cu faxul a mers dar cum spuneam pe vremuri, acum scriu degeaba si pe site si direct ca vad ca sunt la ignore....
Papucii aia, daca raman in cos, ii iau 38 ca am mai luat de la ei niste balerini 38 si ma cam omoara, adica sunt cam ca 37 la noi...sper ca si la astia se brodeste. Dar repet, nu stiu daca raman in cos, depinde de ce fonduri dispun. Deocamdata am in cos lucruri de peste 100 euro si cardul gol . Partial o sa ma acopar cu returul de la Quelle (m-am mobilizat la gandul redutitutului si am pus in sfarsit coletul la posta azi ca am luat teapa la masuri 24 mi-e bun, 25 mi-e mare si comandasem 1 costum 24 si 2 la 25), si alta parte trebe sa sutesc din buget sa vad cum... Il tot pisez pe al meu de dimineata dar se face ca ploua....

Mergi la inceput