***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 4
aissa spune:
De dimineata tot cu asta m-am ocupat, am verificat ce aveam in cele 2 comenzi anulate si din pacate doar un set de tricouri pt Ale au ramas la acelasi pret, celelalte apar ca indisponibile, le-am gasit partial dar cu alte preturi...
Oricum, am pus una-alta in cos, sunt asa fericita ca pot sa ii rasfoiesc iar de nu pot scrie...numai ca am emotii pana mi se confirma ca vin colete si/sau oi primi si eu mail din ala cu anuntul ca putem comanda....
Nu comand deocamdata nimic, doar ma uit, sper insa ca saptamana viitoare sa arunc si eu o comanda...
catutza spune:
Buna!
Vai ce veste buna! Nu-mi vine sa cred, au reluat livrarile in Ro!!!
Eu mai stau putin pana comand, vreau intai sa recuperez banii pe primele 2 comenzi. Apropo, voi a-ti primit cec toate? Eu trebuia sa primesc 2 cecuri, dar doar unul a ajuns, al 2 lea....nu stiu ce e cu el. Inca mai sper sa ajunga.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
danyce spune:
Salut, fetelor,
Sper sa va fie trimise comenzile la timp celor care s-au reapucat de comandat. Sper sa coopereze si posta romana cum trebuie si sa nu fie probleme.
Acum doua seri am navigat si eu pe site din curiozitate mai mult, sa vad daca produsele trimise de firma la care lucrez sunt toate pe site (ma refer la jocuri si jucarii superbe, unele in lb franceza pe care, desi le vad mai nou in fiecare zi in depozit...nu le pot lua de la noi
si e musai sa le comand din alta parte, acolo trimitandu-le tot noi
). Enfin, asa am ajuns si eu sa navighez pe site-ul celor de la Redoute si pana la urma mi-am facut si account si am plasat si o comanda, desi nu gasisem exact ce cautam
.
Spuneati ca nu mai sunt reduceri. Pai cum nu mai sunt, am vazut destul de multe inca. Ia aruncati un ochisorwww.laredoute.fr/achat-rentree-des-classes-enfant.aspx?categoryid=33598642&opeco=hp:zsa:rentre:enfant" target="_blank">aici, de ex.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
vl-ad spune:
danyce - pe sit sunt reduceri tot timpul insa nu sunt acele reduceri care au fost cand ei au decis sa sisteze livrarile.Atunci luam de exemplu un tricou sau o fusta si cu 2-3 E.
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
catutza spune:
Reiau si eu intrebarea cine asteapta cec pentru mai multe comenzi, au venit toate? Eu nu am primit decat unul, iar in cazul in care banca nu rezolva nimic la cererea mea de refuz de plata nu stiu ce sa fac cu a doua comanda.
La multi ani, Mariilor !!!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
felicia74 spune:
Ok, cum zicea profa mea de franceza: "revenons a nos moutons" (sper ca am scris bine): ce ziceti de geanta aceasta:
www.laredoute.fr/vente-petit-sac-en-cuir-souple-soft-grey.aspx?productid=324112636&documentid=473907&categoryid=23109729&single=&hasnext=1&hasprev=1" target="_blank">Petit sac en cuir souple SOFT GREY
Ma refer la design nu la pret. E PIELE! As vrea s-o iau ptr birou.
PS: La multi ani, Mariilor!
lavi02 spune:
Vreun cod cu FDP=0??? ![]()
Cel primit pe mail cu uscatorul de par nu-mi merge, da cadoul dar nu da FDP = 0 si in plus mai si urca o parte din preturi 
croco21 spune:
Cata, eu am primit 3 cecuri pentru toate cele 6 comenzi ale mele (au cumulat mai multe comenzi pe unul din cecuri).
Ref. la coduri pt fdp0 merge in continuare codul colis.
Daca comanzi un produs de la A. Weyburn poti folosi unul din codurile 70270, 70289, 70297 sau 70300 in functie de ce marime vrei sa fie cadoul (un sacou matlasat masura 42/44, 46/48, 50/52 si 54/56, in ordinea in care am scris codurile)
Alte coduri cu fdp0 vezi aici: http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showtopic=29134.
Eu am facut deja doua comenzi, la prima mi-am gresit adresa si am observat abia azi cand am facut a doua comanda. Credeti ca mai ajunge coletul la mine daca am gresit numarul strazii, in loc de 2 am scris 8 10? In rest toate informatiile sunt corecte, strada este micuta, nici nu cred sa existe numarul 8.
Croco
lavi02 spune:
croco multumesc! 
Folosesc COLIS de data asta.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu postasul, sa-i explici situatiunea.
ella_74 spune:
nushu,
am pus ochii pe multe chestii, in general nereduse, dar cu astea mai astept pana ma intorc de la barcelona, ca plecam sambata care vine; si daca nu-mi gasesc acolo ce vreau, atunci comand pe LR .
Am pus in cos si ceva chilipiruri si astea cred ca le comand fiindca sigur nu gasesc atat de ieftin in magazin, de oriunde ar fi el.
trimit si link- uri...
, mamica de David (24.04.2007)
poze David