***LA REDOUTE (49)***

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Claudia, platesti doar pretul la care castigi produsul(ala include si TVA) si taxa de transport. Eu nu am platit si altceva.

In legatura cu licitatia, exista un mic schepsis:
Pretul afisat in dreptul produsului nu e cel mai mare pret licitat si este pretul imediat urmator lui + 1 euro, asa ca niciodata nu se stie care e valoare maxima oferita de cineva. E complicat sa explica asa, dar sa incerc pe un exemplu.

Sa zicem ca ai o rochie de cumparat, pretul afisat e de 5 euro. Buuun. Sa zicem ca apar 3 ofertanti:
- Of1 - a licitat 1 euro
- Of2 - a licitat 4 euro
- Of3 - a licitat X euro, nu stie nimeni cat, DAR apare cu pretul Of2+1 euro, adiva 5 euro. Sa zicem ca acest ofertant a licitat, de fapt, 8 euro.

Daca tu licitezi acum si pui 6 euro, ti se va spune ca oferta ta este sub nivelul ofertat. Dar tot se intampla ceva, in loc de 5 Euro, acum va aparea 6 euro, ca tu ai crescut valoarea produsului licitand cu suma aia. Acum sa zicem ca vrei cu orice pret rochia aia. Poti sa pui in licitatie 50 de euro, sa fii sigura ca esti mult deasupra celorlalte oferte. Daca nu mai liciteaza nimeni, vei lua rochia cu urmatorul pret sub tine+1 euro, adik cu 9 euro. daca insa intre timp mai intra cineva si, sa zicem liciteaza 14 euro, atunci urmatorul pret de sub tine este 14+1, adik vei lua produsul cu `15 euro.

Ti-am facut capul patrat?

Tania 36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am inteles, cred. Multumesc frumos pt lamuriri.

EDit: stiu ca nu am nici o sansa sa cumpar produsul ala asa ieftin dar fac exercitii iar daca am noroc, cu atat mai bine.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Saluatre!!!
Noi maine nasim!!!! mi-e groaza ca inghet in sandale si bretele. noroc ca mi-am gasit sal pt. rochita.

raman la mama la Alba o sapt. asa ca mi-am adus cardul si CEC-ul cu mine. ma tenteaza sa merg la BRD aici si sa intreb de refuzul plati. aici am timp ca are cuine sta cu piticul. sau sa-l folosesc pt. o viitoare comanda si sa returnez eu banii prietenei mele. sa vedem cum fac...

Clau eu la alta agentie nu am mai ajuns, stiu ca mi-ai mai zis ca se face refuz la BRD. mersi oricum.

eu am pastrat doar catalogul lor si foile pt. comanda le-am aruncat. avem nevoie de ele daca vrem sa comandam pe baza CEC-ului?

va , mai intru eu pe luni sa va citesc cu calm.
weekend placut.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova, distractie placuta! Sa fii o nasa frumoasa si vesela! Sa va traiasca finii ! (nu mai stiu cununati sau botezati?! )

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am scris de 2 zile pe site, pe ambele conturi si pe nici unul nu am primit raspuns.
Nu-i bai ca si daca o sa comand o sa o fac pe alt cont (desi cred ca imi va trebui si alt card ca deja sunt folosite cele avute...).
Dar asa ca chestie, as fi vrut sa am si eu un astfel de mail....

Maine vreau sa vad ce produse din cele comandate si nevenite or mai fi dispo si la ce preturi...poate totusi imi mai comand ceva din ele. Cand oi avea si cu ce ca din pacate nu avem cum sa dam de cecurile noastre (eu si Andreap).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Mada, mai ai catalogul? As trece duminica sau luni sa-l iau, ca maine n-am cum. Sau poate e vreo fata din Crangasi care nu are nevoie de el.

Imi raspunse si mie Christine ieri la un email pe l-am trimis cand se deblocasera temporar conturile. Ii intrebam daca noi, clientii din RO, mai putem comanda sau riscam sa ne trezim cu banii luati si coemnzile anulate. Si acum tipa raspunde ca putem comanda din nou.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

fetelor,
io am luat-o razna, redoutez la greu, adica umblu creanga pe site si pun in cos ca inecata.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mda, banuiala mea cea groaznica s-a confirmat, sotzu mi-a dat atacul la card....

am mai scos un produs si am dat cmd fara probleme, am primit si confirmare pe mail.
aku ma pun pe asteptat.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Neata!!!

ella, redouteaza, redouteaza...dar nu prea mai e ce la preturile astea maricele..

addya, sa fie intr-un ceas bun si sa vina comanda in 8 zile! Ce-am ajuns sa va urez...

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ella zii repede si sincer ce iei??stii ca tu ma inspiri cel mai multsi ma gandesc ca maine sa ma delectez si eu cu o comanda

LA MULTI ANI MARIILOR!!!

Mergi la inceput