***LA REDOUTE (49)***
Raspunsuri - Pagina 2
miki68 spune:
Nah, ca am primit si eu raspuns dupa o mie de ani si restu' ore:
Bonjour Mme Cristina D,
Hi,
I apologize for taking so long for a reply. You met difficulties to connect you on our website : www.laredoute.com I apologize for all the inconveniences. I am pleased to inform ou that you can connect you again and place orders.
Best regards.
Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
alinamoro spune:
Azi a facut sotul meu refuz de plata (e pe numele lui contul, la ING) si nu au fost probleme deloc, i-a dat imediat formularul tip sa-l completeze si sa mai semneze inca 3 formulare, au zis ca ei fac actele si le trimit la banca cu care lucreaza LR.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
BRIGHT spune:
Pentru cele carora li s-a refuzat cardul la comanda,e posibil ca banca sa nu fi dat voie LR--ului sa traga bani,ma gandesc din cauza cererilor de refuz de plata
Zic si eu 
miki68 spune:
quote:
Originally posted by BRIGHT
Pentru cele carora li s-a refuzat cardul la comanda,e posibil ca banca sa nu fi dat voie LR--ului sa traga bani,ma gandesc din cauza cererilor de refuz de plata
Zic si eu
Plauzibil.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
claujro spune:
Da, saddie, e de bine. Si asta da vina tot pe problemele tehnice pe care le-au avut si io-te cum se remediara ele cu ajutorul nostru...Bine macar si atat! Bine ca anunta fiecare persoana ca s-au reluat livrarile. Bine ca i-am tras un pic de urechi sa-si revizuiasa atitudinea. Eu una ma declar satisfacuta de raspuns si de ce reusiram toate sa realizam. 

Eforie-august
tania-z spune:
Hop si eu am primit raspuns la mailul in care ii anuntam ca nu vreau sa incasez CEC-ul si ca eu am in curs procedura de chargeback:
Hi,
We already sent a refund cheque of 259,40 EUR on August 23th. If you took the legal procedures with your bank for the charge back, we do not owe you this amount and you will receive probably next a mail from accounts claiming the refund. In this case send back it with this mail to regularize your file. I apologize for all the inconveniences you have and for difficulites to conncet you online. At present you can. Thank you for your trust.
Best regards.
Cordialement.
Sabine,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
tania, interesant! Insemna ca Lr va motiva bancilor noastre ca noi am primit cecuri si de aia nu aproba chargebackul...O fi asta legal? ![]()
Caz in care avem 3 solutii: ori le trimitem inapoi ori comandam cu ele ori le incasam (caz in care pierdem comisionul). Nu e corect!!! Ce cumpar acum cu 50 de euro- fortata fiind- ???? La reduceri luam 20 de articole si acum iau 2... Nu e corect!!!!
Oricum pierdem, fie chiar si taxele postale. Urat din partea lor!
Edit: si iar incepe circul. Cum s-o dau sa gasesc produse de exact 33.44 euro cat e comanda?????????? Daca trec de suma nu s epoate, daca e sub suma pierd eu... Ce rahat (ma scuzati)
Eforie-august
claujro spune:
Fetele care se pricep la ebay, la pretul de cumparare (sa presupunem ca voi castiga licitatia) se adauga taxa de transport si se mai aduga ceva???? Sau doar alea 2 sume. Multumesc!
Eforie-august
tania-z spune:
Clau, daca nu te-ai inregistrat cu cardul, iti vine codul prin posta, cam intr-o saptamana.
Tania
36+ &
bebe Anna
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
claujro spune:
Tania, multumesc! Gata, s-a rezolvat, m-am prins cum e cu inregistrarea. M-am logat. Vreau sa licitez, am pus intrebarea mai sus, ma poti ajuta, te rooooog?
Eforie-august