***LA REDOUTE (49)***

***LA REDOUTE (49)*** | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Asa am inceput: cap.1 cap.2 cap.3 cap.4 cap.5 cap.6 cap.7 cap.8 cap.9 cap.10 cap.11 cap.12 cap.13
cap.14 cap.15 cap.16 cap.17 cap.18 cap.19 cap.20 cap.21 cap.22 cap.23 cap.24 cap.25 cap.26 cap.27
cap.28 cap.29 cap.30 cap.31 cap.32 cap.33 cap.34 cap.35 cap.36 cap.37 cap.38 cap.39 cap.40 cap.42
cap.43 cap.44 cap.45 cap.47 cap.48

contul comun ptr poze "redoutiste" : redoutistele@yahoo.com

____________________________________________________________________________________________________________________________________

ghidul incepatorului ...by "redoutistele"

* Crearea de cont nou - campurile se completeaza fara niciun semn de punctuatie (ex str valea oltului 36)
NU E OBLIGATORIE COMPLETAREA NR DE TELEFON. Oricum nu va suna nimeni.
Daca vreti totusi sa va treceti mobilul, acesta va incepe cu 06, nu 07.

* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale.

* La lansarea comenzii trebuie sa ie banii pe card (chiar si e cel de credit)

* Cadourile: exista coduri care se baga inainte de lansarea comenzii pe pagina cosului, in casuta “j;appliqué mon offre”

* Codurile le puteti afla de pe prima pagina a acestui subiect sau de pe http://www.ma-reduc.com/ , http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showforum=15 , www.bureaumalin.com/promotion_bons_coupons/promo_bon_code_reduction_laredoute.php , www.clubpromos.fr/bons-codes-reduction.htm)

*Tot pe prima pagina gasiti si lista de culori.

* Comanda soseste la oficiul postal de care apartineti, intre 8 si 18 zile de la lansarea comenzii. La ridicarea coletului nu se mai plateste nimic in plus.Nu va bazati pe posta romana sa va aduca avizul de sosire al coletului. cand aveti un feeling ca acesta ar trebui sa soseasca, fuguta la OP, inarmate cu o dragalasenie deosebita pe care le-o veti oferi lucratoarelor

* Valoarea minima a comenzii trebuie sa fie de 10 euro.

Atentie:

1. au fost cazuri in care coletul nu a ajuns. In aceasta situatie, se poate depune o plangere pe site, care va fi luata in considerare la o luna de la efectuarea comenzii.
Pana cum, LR a inapoiat banii prin cec sau livrare in cont in valuta. La incasarea cecului se platesc comisioane de minim 10 euro. In plus, au existat amenintari conform carora in curand LR nu va mai livra in Romania, asa ca orice comanda se face pe riscul clientului.

2 Returul unui obiect este extrem de scump (minim 50 roni). Noi am preferat sa le vindem prin Mica publicitate sau la cunoscuti.

Componenta lenjeriilor de pat LR

Drap = cearceaf normal
Drap-housse - cearceaf cu elastic jos
housse de coquette - cearceaf de pilota (plic)
taie d'oreiller ou de traversin - fatza de perna sau de sul (din ala lung cum au ei pe pat)
Parure cuette - set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne)
Parure drap - set cu cearceaf ( 1 cearceaf si 1-2 perne)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

io ca ala cu fluierul....spuneti-mi si mie codul de la paturica aia cadou...care era in catalogul LR..plizzzzzzz!!!!!

www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor...ce-mi vad ochii??? S-au reluat colaborarile cu LR?? Se mai dau comenzi??? Cum s-a intamplat??? Am pierdut...ca nu am mai putut tine pasul...si acum zic...hai sa vad ce mai fac fetele...si cand colo...chiar ma gandeam zilele trecute ca va trebui sa colind magazine pt hainutele lui Stefan de toamna...si ma apuca groaza ca....nu prea sunt lucrusoare calumea....

Wow ce super...abia astept sa bag si eu o comanduca....

Dar codurile de pe prima pag, si toate linkurile....etc???

Eu zici ca sunt picata din luna....

Diana 5+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

codul de la paturica este 17795

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Mada, 17795

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumeeessscccc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

La mine nu merge codul

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

am incercat eu acum codul 17795 si imi zice " Vous avez saisi l'offre :17795
Cette offre ne peut être utilisée sur internet. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hai ca asta-i buna; va gasesc ca-n vremurile bune, intreband de coduri si altele.

Si eu care n-am mai intrat de vreo 2 zile ca mi-am spus ca a murit subiectul; tocmai asa era si ultimul meu post , ca ne minunam in jurul mortului sa vedem daca mai deschide ochii; si vad ca i-a deschis!

andreap,
ai facut comanda sub 10 eur si s-ar putea sa-ti anuleze comanda; de asta iti apare si plata la livrare; eu ei un bug, ceva, de soft si la comenzi sub 10 eur se intampla asa.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

am incercat eu acum codul 17795 si imi zice " Vous avez saisi l'offre :17795
Cette offre ne peut être utilisée sur internet. "

E clar! E numai pentru comanda prin posta, cu formularul de comanda din catalog.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Raspuns de la menejmentu' ala secret

Chère Madame,

Je reviens à notre sujet: la livraison en Roumanie (et d'autres pays eux-aussi concernés par ce problème)

Comme je vous l'ai dit nous avons rencontré des problèmes techniques et il n'était plus possible de servir les clientes de la manière attendue.
Depuis, nos équipes informatiques ont travaillé d'arrache-pied et nous sommes revenus à une situation normale.
Dès la remise en route du service, notre service clients a traité toutes les commandes non livrées en attente. Une lettre-chèque a été envoyée à chaque cliente dont le paiement avait été encaissé. Cela semble d'ailleurs être votre cas comme vous le pointez dans votre mail.

Comme je vous l'ai signalé, ce chèque peut être utilisé à titre d'avoir pour une prochaine commande ou encaissé. Mais il est évident que nos équipes sont aussi prêtes à rembourser sous une autre forme si une cliente le souhaite.

Je vous confirme par ailleurs que nos services sont remis en route sur le net: vous pouvez surfer, commander, accèder à votre compte etc...comme c'était le cas avec le problème qui nous a préoccupé. Nous avons d'ailleurs prévu d'envoyé un e-mail à chaque cliente de Roumanie pour prévenir de la remise en route du site.

En tout cas, je tiens à vous remercier pour votre intervention car cela nous a permis de mettre en place aussi chez nous des "alertes" , de nouvelles procédures si vous préférez ce terme, pour éviter qu'une telle situation ne se reproduise. Ou encore de traiter d'une autre manière si un tel problème se représentait, ce que personne ne souhaite !!!

Merci encore pour votre compréhension.

Mi-e lene sa traduc acu' acu' dar oricum, e de bine!

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput