*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 7
Androix spune:
Cine ma asalteaza si pe mine cu sfaturi depsre alaptat acum? Din ce in ce mai des avem zile proaste in care laptele vine cu greu si este putin. Nu se pune problema sa n-o pun la san de cate ori imi cere pentru ca nu am incotro pentru ca biberon nu vrea cu nici un chip. Ma duc sa-mi fac un ceai AM zis acum o saptamana doua ca o cantaresc si tin socoteala: avea 5800 la cateva zile dupa avea 5650. O iau razna incet incet
Andreea, mama de Filip si Georgia
Motannel spune:
In sfarsit .... si eu pe aici! Am avut iarasi probleme cu calculatorul, apoi cu netul, apoi cu recuperatul paginilor scrise de voi ...
Raspund si eu catorva idei ...
Teodora Ana, mie mi-au spus sa depun dosarul de cic imediat. Adica sa nu se inregistreze nicio pauza intre maternitate si cic, caci asa se pierde acest drept.
Ionice, multumesc pentru raspuns ... am mai auzit de dr Spanu. Vad eu la care merg! In ultima vrme vad ca e mai binisor. Pap san si in completare cate vreom 50-60ml Humana ...uneori mai mult uneori mai putin!
Carrie, Vas, nici eu nu am prmit inca nimic ... de fapt am primit mailul de inregistrare a comenzii.
Ella, in legatura cu plansul bebelusilor... David plangea isteric? Teodora asa plange si nu o pot lasa mai mult de 2-3 minute. Am senzatia ca lesina .... si uite asa o tin in brate cam toata ziua!
Androix, multumesc si eu pentru carticica diversificarii!
Mica, nu am gasit-o pe Maya s-o pot vota!
Monytza, scumpica ta seaman foarte bine cu tati, nu? Cred ca esti tare bucuroasa caci imi amintesc ca tu iti dorai asta! Sa-ti traiasca!
Msemcu, fetele tale sunt grozave! Sa-ti traiasca! Nici nu vreau sa ma gandesc cum te descurci cand plang toate trei! Dar am inteles ca sunt fetite cuminti si intelegatoare! Bravo lor! La botez cum a fost? Fiecare fetita avea alti nasi?
Hei, se pare ca ati avut vreme buna la intalnirea din parc. Ce frumos!!! Mi-ar fi placut sa fiu cu voi! Iar copiii sunt absolut deliciosi ... pai cum altfel puteau fi capshunicile de mai-iunie, nu?
Carstea, Mihamora, pentru urari!
LA MULTI ANI, SOSONICA!
Teodora mea draga
Rares de Carstea
Anais de Corap
Teodora de Sadicutza
Calin Silviu Gabriel de Arcadia
Livia de Chiquitita
La multi ani tuturor bebeilor sarbatoriti! Si mamicutelor lor!
La multi ani tuturor celr care se numesc Maria!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
[red]Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Madi spune:
Am gasit pe babycenter niste sfaturi legate de refuzul biberonului. Le copiez in engleza:
It's not uncommon for a baby to refuse a bottle after being breastfed exclusively for the first months. Here are some tips to help your baby make the transition:
Don't be the one to try it first. The shift may prove easier if someone else, such as your partner, introduces the bottle. Your baby can smell your milk from at least 20 feet away, so it may be best to remove the temptation, even by having you leave the house.
Entice your baby with the bottle nipple. Try warming the nipple a bit with warm water and even putting a little breast milk on it. Allow your baby to play with or chew on the nipple to get used to it. It may also help to choose a nipple that's similar to your baby's pacifier, if he has one.
Offer lots of love. Provide as much affection and physical attention when you give the bottle as you would when breastfeeding.
Try different times or positions. Bottle feeding may go more easily if you feed slightly later than you normally would, when your baby is really hungry. Holding your baby more upright than when he's nursing may also help break the expectation of breast milk.
Offer a cup. If your baby continues to reject a bottle, try a cup instead. This is a messy and not always productive task with a 4-month-old, so it's best for just occasional feedings. Hold your baby upright and tilt the cup slowly and carefully. Some moms continue breastfeeding (without expressing or supplementing with formula) until their babies can manage a cup well, around 6 to 8 months.
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Motannel spune:
Madi, dar niste sfaturi privind refuzul suzetei?
Ca uneori tare i-ar mai trebui Teodorei mele cand e nervoshica! Cred ca o trec direct pe tigari!
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Madi spune:
quote:
Originally posted by Motannel
Madi, dar niste sfaturi privind refuzul suzetei?
Ca uneori tare i-ar mai trebui Teodorei mele cand e nervoshica! Cred ca o trec direct pe tigari!
Motannel si Teodora Elena (07.05.07)
Motannel Din pacate, nu. Ca nici Ana mea nu mai vrea suzeta, decat foarte rar. Si i-am luat vreo trei suzete, sa am , lant de suzeta, cutiuta
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Arthurana spune:
Dragele mele,
Multumesc mult de sfaturi si raspunsuri.
Androix iti intele disperarea. Si Jacob are in jur de 6 kg la 4 luni jumate...si de 2 sapt poarta din nou hainutele pt 3 luni..Biberonul il uraste.,..urla numai cand il vede.asa ca ii dau cu lingurita si saracul el tot vrea san iar eu am o productie mica..
Arthurana spune:
Gina o sa razi de mine dar habar nu am cum sa pun poze, si sunt mereu pe fuga dar incerc sa pun niste poze recenta si o poza cu mine.
Chris pupici multi.
Pentru toate fetele, va rog iertati-ma ca nu sunt in stare sa raspund la fiecare asa cum mi-as dori..pentru moment sunt extenuata. ALERG NON-STOP..SI PARCA TREABA NU SE TERMINA...STITI VOI CUM ESTE...fara ajutor e cam greu. Pupici multi
michigan spune:
reusim si noi dupa multa vreme sa citim ce s-a mai scris
si ca de obicei dupa o absenta lunga nu stii cu ce sa incepi
dar sper sa recuperam
bebe Octav este bine, l-am invatat cam plimbaret , a fost pe la iarba verde, pe la manastiri prin jurul orasului, si colac peste pupaza saptamana trecuta a ajuns si la o nunta la miercurea ciuc...
dupa vaccinul de 2 luni am inceput sa simt si eu ce inseamna sa ai un copil pt ca pana atunci copiluyl meu nu stiu daca a plans de 2-3 ori
acum insa a invatat sa tipe, si cand "vorbeste" el tot tipa...
in rest e ok, doarme bine a luat bine in greutate
despre diversificare eram curioasa sa mai citesc cate ceva, al meu papa doar san si ceai cand are chef, si daca totul e bine si ia in greutate parca nu as vrea sa-i complic viata prea repede cu diversificarea asta, mai vedem...ne hotaram noi...
pupici pt toate mamicile si pt toti capsuneii si capsunicile
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)
michigan spune:
nu rezist sa nu trimit cate un pupic pt minunile lui mari
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)
chiquitita spune:
celor care isi serbeaza azi ziua!
LA MULTI ANI CALIN!
LA MULTI ANI LIVIUTA! Sa cresti mare si frumoasa si sa ne aduci numai bucurii!
Multumesc celor care nea-u urat la multi ani!
Monytza, eu ti-am citit mesajele. Antonia e o frumoasa!!!
Numai_eu imi pare bine ca maia ud ceva de tine. Fata mea e invatata cu toata lumea, cred ca ar sta si cu vecinii!!!
Ne pregatim si noi de botez, azi am facut niste invitatii dulcele foc.
Chiqui + Livia (08.06.2007)