*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

La multi ani !!! tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui

Andrada - multumesc pentru poveste, mi-a placut foarte tare, imi imaginam ca sunt si eu cu voi

Chris27 - intotdeauna ma impresionezi cu mesajele tale, imi ajung la suflet

Ckristina - petrecere frumoasa si la multi ani!

La multi ani! pentru Rares si Teodora cu intarziere.

La multi ! pentru Calin si Livia

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Arthurana, fetitza mea cea mare la doua luni a fost suspecta de anorexie asa rau manca, refuza ta.se pareca vina a purtat-o refluxul gastric.la noi solutia a fost muulta insistenta si laptele Nan pe care in final la acceptat.

Pepsi, si pe Sofi parca o puneam pe foc in masina.solutia noastr pe moment a fost teatru de papusi facut de surioara ei care o tine atenta pina adoarme.

Chris, tare imi place de tine, cum scrii din suflet totul, ti-am mai spus cred ca esti o persoana deosebita chiar daca te vezi introverta si singuratica esti tare sufletista.deci e normal sa te simti deosebita pt ca esti deosebita!
va doresc multa fericire in noua casutza si sa revii repede, poate ajungi la cate un Internet Caffe si mai scrii!

Ankaa, La multi ani!!!!!!!

fetelor eu sunt tare emotionata, ieri am primit o propunere de job super tentanta pe care o asteptam cu sufletul la gura si acum ca a venit ma dor neuronii de ganduri.e un super job parte nasoala e ca ar trebui sa ma intorc din decembrie la munca si ma doare sufletul s-o las pe asta mica acasa, noroc cu bunicile....

legat de bebelina mea vreau sa va intreb ceva:pe ai vostrii ii mai doare burtica?ea mi se pare ca are tare multe crampe pt 4 luni fara ca eu sa schimb ceva in alimentatia mea...

va pup e o vreme horror la noi

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mi-au placut tare mult pozele de la intalnire, sunt suuper!

tincutza 30 de kile la 4,5 ani, pai a mea la aceeasi varsta bate 17 kile si a zis dr ca e in grafic...uau, inseamna ca e o slabanoaga!

Paflo si noi avem play Gym-ul de la Chicco e super!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

pepsi nu stiu ce sa zic cu masina, noi nu avem probleme, ne place tare, cum pleaca masina adormim. Mai si maraie uneori, dar se linisteste repede. Pana cand trebuie tinuti cu spatele? Ca ei deja isi tin capul.
Uite noi de aici am trimis invitatii de botez www.evite.com

ckristina LA MULTI ANI pentru tine si pentru Bianca.

La Multi Ani tuturor Mariilor si Marianilor si un pupic special pentru SOnia Maria.

LA MULTI ANI Livia si Calin

Maya a luat in 3 saptamani 370 gr. Vad luni cat are la 4 luni.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Arthurana, sa stii ca si fetita mea cea mare a avut o perioada in care a luat 30 grame intr-o luna, de s-a ingrozit doctorita. Ne-a trecut imediat pe lapte praf, pe care fata l-a acceptat cu mare greutate. Manca foarte putin si des, era tare greu cu masa. Ii dadeam si san si completare lapte praf, iar ca sa nu pierd laptele am luat Galactogil si am baut multe ceaiuri. Nu a luat niciodata prea mult in greutate, mereu era sub curba varstei ei si nici acuma, la trei ani, nu prea bea lapte. Problema s-a mai rezolvat abia cand am inceput diversificarea, a acceptat foarte bine mancarea, iar de aici am tras concluzia ca de fapt, ei nu-i placea laptele.

Carmen, Mara (12.08.04) si Ana (21.06.2007)
poze cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua numelui!!!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Andrada, povesteste/mi si mie te rog cum e cu cistografia (parca asa ii zice)!! sapt viitoare tre' sa facem si noi la Budimex. Ce dr ti-a facut-o acolo? in cat timp se da rezultatul? tocmai ce ni s-a descoperit o infectie urinara... si cu suspiciunea de reflux...of, sunt tare suparata .
Trebuie sa ii dau biseptol si vit C.

Nici noi nu am luat in greutate bine in ultimul timp...

mami de Ana

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna mamici si tuturor Mariilor, Marianelor, Marinilor!!!

si pentru Calin Silviu Gabriel de Arcadia si Livia de Chiquitita!!

Noi ne-am intors de la munte joi si tare bine ne-a fost! As mai fi stat vreo doua saptamani. Ana a fost foarte cuminte, a dormit mai mult decat de obicei (de la aer banuiesc - intr-o noapte a dormit 11 ore neintrerupt ) doar ca nu am reusit sa ii prea facem baita. In prima seara am bagat-o la dus cu tati si ceva nu i-a placut ca a inceput sa planga rau. A doua zi am incercat sa o spal la chiuveta, dar numai cand a simtit apa sub picioruse a inceput sa planga, si am renuntat. Asa ca s-a intors de la munte odihnita si imputita Mi-a fost teama ca a prins frica de apa, dar in cadita ei a reactionat ca de obicei: i-a placut si nu a scos nici un sunet.
La munte ne-am intalnit si cu ursul pe drumul spre Cota 1400 (am facut poze, le puteti vedea in semnatura mea). Aviz amatorilor de drumetii! Noi am avut noroc ca eram in masina, dar erau si copii si parinti cu copii mici care urcau pe jos spre cota si e periculos ca nu sti cum poate reactiona animalul.

Pe Ana mai nou o chinuie gingiile. Doctorita ne-a spus ca in maxim o luna ii vor da dintii. Are momente cand de durere nici nu vrea sa manance si plange de frustrare si foame. Ii mai dau cu Calgel si dupa vreo 10 minunte accepta biberonul.

Aseara, cred ca de oboseala, a facut o criza de plans cum nu am mai vazut pana acum. Plangea cu suspine si nu se mai linistea deloc. Ii era si foame si din cauza plansului nu putea sa manance si asta o enerva si mai rau. Intr-un final ne-a salvat o jucarie fosnitoare de-a ei, si atenta la ea s-a linistit pentru cateva momente si am reusit sa ii dau biberonul.

Voiam sa va intreb, pana la urma, cum e cu sprijinitul copilului de perne?? Ca mie doctorita mi-a spus ca pot sa incep sa o sprijin, dar aici a scris cineva ca nu e bine si nu am mai pus-o. Apoi am vazut ca Elteka scria ca nu e nici o problema. Elteka, te rog, poti sa imi pui si mie o poza cu Dolofanel sprijinit de perne, sa incerc sa o pun si eu asa pe Ana. Mi-e frica sa nu ii fortez coloana. A intrebat cineva vreun doctor ortoped?

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

cred ca am lipsit mult prea mult pt ca vad ca NIMENI nu ma mai baga in seama...am postat si eu 2 mesaje....dar ...cred ca nu le`a observat nimeniImi pare rau totusi ca ma simt pe langa

Avem si noi trei lunisoare!!

Maria Antonia de Mone&Ionutz

(31 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

monytza nu te supara. Eu ti-am citit mesajele si am vazut chiar si pozicile cu Antonia. Vad ca tu deja o sprijini e perna. Uite un pupic pentru tine si pentru Maria Antonia de ziua ei .

carmen_so de ce nu esti in lista noastra?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput