*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Ella eu am un adenom hipofizar cu hiperprolactinemie si pana in sapt 35 de sarcina am luat Brocriptin (se foloseste uzual pentru intreruperea lactatiei). Dupa sapt 35 am intrerupt tratamentul pentru a putea alapta, dar mi-a zis doar pentru 3 luni. Luni face puiutul 3 luni si trebuie sa merg la control sapt viitoare. In timpul alaptarii si dupa intreruperea Bromocriptinei este posibil ca adenomul sa creasca foarte mult. De aceea trebuie sa fac o tomografie sa vedem cum a evoluat. Eutyrox am luat si eu in ultimele luni datorita unei usoare hipotiroidii declansata in sarcina. La multe luni Davidutului urlacios. Ma bucur ca esti fericita ca il aveti iar acasa. L-ati luat de tot? Apropos, el cu a reactionat cand l-ai lasat la bunici? Cunostea casa, soacra statea in mod frecvent cu el? Eu l-am lasat azi pe al meu cam o ora la socrii, dupa ce am plecat a adormit linistit, dar a plans saracutul sa lesine cand s-a trezit si nu eram acolo si nu cunostea nici casa. Noi trebuie sa ne mutam, dar mai avem inca de rezolvat cate ceva, asa ca nu o sa reusim pana cand incep eu serviciul. Si imi e tare teama sa il las si in casa noua si cu alta persoana (desi o sa stea cu mama mea, care a mai stat din cand in cand cu el, dar doar cate o ora, doua) in acelasi timp. Al tau a avut ceva probleme din cauza asta?
Chris asteptam sa terminati repede cu casa si sa revii pe forum.
Arthurana si al meu a luat la un moment dat doar 20 g intr-o saptamana (tot pe la 2,5 luni cum zicea si Mica), i-am dat insa cateva zile completare cu formula si m-am muls intensiv dupa fiecare masa a lui si chiar si noaptea cand el nu manca si cam dupa o saptamana am reusit sa alaptez din nou exclusiv. Relaxeaza-te, mananca bine, bea lichide, stimuleaza si tu un pic secretia prin muls si sigur va fi bine pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Arhturana - atata timp cat papa normal la san, nu vad nici un motiv de ingrijorare.Cauta sa mamanci sanatos,bea lichide cat cuprinde, si gandeste pozitiv.Ii mai poti da ceva completare dar nu prea mult atata timp cat, ai laptic.
*Astept de tare multa vreme sa-ti vad comoara micuta. Cand pui ceva poze sa-l putem admira?!

Poze - Recente & David Benyamin 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chris, io am uitat cred de ziua ta, da accepti si asa cu intirziere felicitarile nu? ia uite ca-mi dreg vocea 1, 2, 3 si MULTI ANI TRAIASCAAAAAA MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAA LA MULTI ANI, CINE SA TRAIASCAA CINE SA TRAIASCAA LA MULTI ANI!!! CHRIS SA TRAIASCA CHRIS SA TRAIASCA LA MULTI ANIIII!!! cu scuzele de rigoare, sa ai viata cit mai frumoasa si sanatate multa!

ella, e normal tot ce simti, si asa e, e bobita ta, puiul tau si e normal sa-l iubesti si sa-l cresti!esti o mama f buna nu uita asta niciodata si nu lasa pe NIMENI sa-ti zica contrariul!

andrada am ris cind am citit ce ai povestit, parca ma si vedeam acolo printre voi si carucioare!

am nevoie de un sfat va rog! nu stiu ce sa-i mai fac lui david sa nu-mi mai plinga in masina! atit de tare a plins azi(eram pe autostrada si nu am putut opri) si cind am deschis usa era plins de singe pe fata de m-am si speriat, cred ca se zgiriase, sau nici nu stiu de unde era singele.....face crize de nervi, nu-i place frate in masina, am incercat de toate, are jucarii care spinzura, muzica mai scutur si eu ceva si conduc cu o mina, mai scutura dominic, of, nu mai stiu ce sa mai fac, se mai calmeaza cind conduce tati si stau eu linga el, dar in marea majoritate sint eu cu el, si cind mai prinzi o aglomeratie ca azi de am stat 2 ore in trafic.......ce era sa fac m-am oprit pe marginea drumului sa alaptez l-am schimbat si fuga mai departe!!!si dominic mi-a facut la fel frate, parca era muscat de ceva, urla si nu se mai oprea! pina pe la 7-8 luni cind a iesit din scoica si l-am pus cu fata la mers

si o a doua intrebare, stiti cumva un sit de facut invitatii de botez virtuale, ca avem botezul in 16 si as vrea sa fac ceva frumos, merci

valen, e clar ca voi fi prezenta, da oare de ce tre sa ne inscriem, sint locuri limitate?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza!!!

Arthurana, ANTONIO de la 3 luni pana acum nu a mai luat decat 200 de grame... si asta in conditiile in care de 2 sapt. NU a mai pus nici-un gram pe el... SI totusi ii dai si COMPLETARE!!!! Deci??? Eu zic sa te linistesti si cat timp ai lapte si copilul nu e INFOMETAT... inseamna ca asta e ritmul lui de crestere!

Pepsi... si ANTONIO mai plange in masina, desi in general lui ii place... dar atunci fac un lucru de care mi-e cam rusine... il scot din scaunel si il tin in brate sa-l linistesc usor... sau tin scaunelul in brate... Stiu ca Nu e o solutie... dar... mi se rupe inima... De invitatii nu stiu... habar n-am...

Pitica Iris e o figura!!! Ce te ajuta ea cu carutul...

Numai_eu, deocamdata avem cam 24 de grade in casa... asa ca eu il imbrac pe antonio cu body maneca lunga si panataloni si asta e tot... asa doarme... ca la iarna ce o sa fac? Dar il voi pune si eu saculet din acesta...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata!Ne-am trezit dis-de- dimineata sa va uram un week-end reusit!
Noi ne-am propus sa mergem in cora azi cu bebe ca pe asta nu-l ...dormise.

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Si noi am luat fff putin in greutate, tot alaptat la san, 200 de grame in trei saptamani. Nu a scazut, asa ca nu ne facem griji, iar medicul a zis ca nu sunt zdravana daca il consider un copil slabanog :)). E tot lungutz si slabutz - 7,5 kg si 72 de cm. Fata era mult mai grasuna la varsta asta, mi se pare ca "batea" peste 8 kile, dar era alaptata deja exclusiv cu laptic praf. Si a ramas grasuna si acum (4,5 ani, 30 de kile), deci nu e mare scofala sa fie bebeul prea dolofan, pentru ca ai avea de tras mai tarziu. Eu am acum sub ochi ambele situatii.

Miki, Pitzy (18 februarie 2003) si Cezar (2 mai 2007)
http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/
http://www.babiesonline.com/babies/f/florianjr/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

pt ca vorbiti de greutate va spun si eu ca bianca mea a luat cate 1.2 kg prime 2 luni si a 3a luna 800g, si in total 14 cm.
are acum la 3 luni si 3 zile 5.800 kg si 63 cm. dr ne a zis ca e ok.

fetelor am murit ieri de ras; fi-mea isi roade manuta.strangea pumnul, se uita la el si in loc sa l duca in gura il duce la ochi; sa o vedeti ce se enerveaza;repete apoi figura pana nimereste guritza. ma topesc dupa ea.

am vazut pozele de la intalnire;faine!!!!!!poate ajung si eu la urmatoarea.

noi azi serbam!!!! sumtem amandoua maria.

va pupam si bem un biberon de laptic si in cinstea voastra!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

la multi ani tuturor mariilor!!!!!!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

La multi ani, Mariilor si Marinilor!Sa ne traiti si sa fiti fericiti!La multe lunisoare, Calin de Arcadia si Livia de Chiquitita!Sa cresteti mari si sanatosi!
Profit ca Sofia e in toane bune si gangureste vesela in patutul ei si mai dau si eu un ochi pe aici.
Am vazut pozele de la intalnire...imi e o ciuda de mor ca nu pot ajunge si eu (dar e cam multisor din cluj pana la voi). Sunteti niste maici frumoase , cu niste copilasi superbi!!!
Noi ne laudam cu o jucarie noua (un Play Gym de la Chicco) cu care se joaca fiica-mea tare incantata.Si-a meritat toti banii.Asa draguta a fost cand l-a vazut prima data, a facut niste ochi mari-mari, l-a analizat un picluet si apoi s-a apucat sarguincioasa sa se joace, gangurind.
Fug, ca mi s-a plictisit printesa si incepe sa maraie. Va pup!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Rectific, mamici, nu maici...viteza, ce sa-i faci!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput