*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)
Raspunsuri - Pagina 13
duda35 spune:
Buna ziua dragi mamici,
Ce activitate intensa de cand nu am mai scris!
Ma bucur ca sunteti bine de la mic la mare .
Noi am mai fost plecati la bunic o saptamina, apoi am facut vaccin, ne-am pus cercelusi si acum asteptam botezul...
Avem un fratior cu un inceput de tuse si uite asa nu ne plictisim.
Duiminica avem botezul si vineri ne mutam, asa ca abea ne vedem capul...stringem cutii este cutii...
Anastasia e o scumpa, ma topesc dupa ea.
Nu a luat luna asta nici ea prea bine in greutate (pe 9 a implinit 3 luni), doar 450 grame, dar inca ii dau doar laptic de la mine...daca pina dupa botez ia tot asa probabil incepem si noi cu cite putintel lapte praf completare.
Am studiat si eu pozele de la intilnire: pui dulci si mamici superbe...noi din pacate am fost in impachetari.
Azi mi-am luat un suc de soc si am cautat nutrinatal, dar nu am gasit.
Galactogil am tot luat, dar nu cred ca influenteaza prea mult...dar nu ma las, bebelina arata binisor, chiar daca are 5250g si 61 cm.
Va pupam si va dorim o zi minunata!
mamica de baietel si fetita
lbelciug spune:
Mica, La Multe lunisoare pt Maya! Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare! Trimite-mi si mie te rog un PM cand ai timp cu ce-mi trebuie ca sa depun si eu dosarul pt CIC. Are ceva daca il depun inainte de incheierea prenatalului? Merci mult.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
andradap spune:
Azi facem si noi VACCINUL si ne masuram, cantarim... desi stiu ca de la 3 luni pana acum nu a luat in greutate decat f.f. putin... sa vedem...
ELTEKA, uite ca am reusit:
ASA stau eu CUMINTE!
SUPARAT
CURIOS NEVOIE MARE
KID, morcovul poate fi dat si crud si fiert! Vezi cum il vrea el!
Vas... pai de ce sa te sperii??? Doarme mai bine pe burta! Adio reflex MORO... si oricum acum e mare, deci adio tampenii de sufocare!
Liviana multumim pt. poze!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
Madi spune:
quote:
Originally posted by kid
Madi Daca pt mine a fost urarea , multumesc! Asa am aflat si eu ca azi a fost Sf Ana. La multi ani si pt Ana Teodora. Am vazut si eu pozele cu ea o scumpete. Sa-ti traiasca!!!
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Pentru tine, Kid!! Multumesc mult pentru aprecierile la adresa Anei. Si "juniorul" tau e scump foc!
Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
andradap spune:
Ella_74...am vazut si pozele cu DAVID... S-a mai cumintit sau e doar o iluzie? Ce frumos si lnistit doarme el la soare... Si nu in ultimul rand: CE MARE E!!!
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada FERICITA de Antonio
alina25 spune:
Salutare
Mica eu sunt in fiecare dimineata in parcul Sebastian.Ti-am trimis un mesaj privat poate ne intalnim si ne cumoastem.
pupici
doxinu spune:
Fetelor mi-am imbunatatit albumul!Sper sa va placa si sa nu radeti prea tare de cat de mic era Stef!
http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=560497461&security=nurzGS
doxinu spune:
fetelor nu stiu ce se intampla sper ca acum sa se vada
http://good-times.webshots.com/album/560497461nurzGS
AlexAlice spune:
La multe luni si multi ani, Maya de Mica!
Alex, mama lui Alice (15 iunie 2007)
http://www.totsites.com/tot/alice_frumusica
ELTEKA spune:
Ella,
pai da, fiindca m-am apucat sa ma uit la pozele tale din Maldive, asa ca am innebunit cu apa azurie si pesti multicolori si uite cum ne-am impachetat si am zburat . Okinawa e superba, noi am fost pe insulele Kerama (paradisul scufundatorilor, cica). Extraordinar! Da' si cu cupilu' de 3 luni dupa noi...cred ca nimeni n-a mai plecat. Dar data viitoare - Maldive sau Mauritius sau Seychelles, insa singuri! Am zis.
Vazut poze Boby - tare ghidus (vezi 20-21)! Imi place cum rade in 48-49 si-mi vine sa nu te cred ca plange asa rau Salopeta aia bej de la Next o avem si noi! Ce adidasi ii pui tu, ca ma tot gandesc sa-i cumpar papuci desi prin toate cartile scrie ca nu trebuie pana incepe sa mearga (ba cica oasele lor sunt asa de fragile ca si un simplu papucel le modifica forma ) Da' io am innebunit, vreau papuci si gata, imi plac adidasii de pe Redoute.
Voiam sa te mai intreb despre marimile la sac de dormit, ce aveti voi: nou-nascut sau 6-24 de luni? Logic mi se pare sa-l iau pe cel mare, insa mie ca nu mai gasesc copilul prin el...
Da...pe 19 iar zburam, de data asta vreo 14 ore
Andrada,
multumesc! Ce e cu nodulii aia ososi care deja sunt prezenti ca nu ma prind??
Antonio e model , ti-am zis sa-l dai pe la reviste!! Nici eu nu cred ca i se pot schimba ochii in caprui inchis...
Mica,
"La multe lunisoare" pentru printesa Maya!
Carstea,
scumpic "barbat"! Si pe la noi se mai aud niste lichide, cateodata asa aproape de piele ca te sperii...acu' la ce consistenta apoasa au ei saracii deocamdata... Si cand bea (cu maaaaaaaaare pofta) se aude cum merge laptele pana in stomac
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel