*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Intru repede ca puiul da semne de plictiseala... vrea sa adoarma... deh acum e cu burta plina si isi cere SIESTA

ELTEKA, nu trebuie sa-l pui NICIODATA in FUND (la 90 de grade) sau in picioare pana cand NU se RIDICA SINGUR! In jurul varstei de 6 luni copilul se ridica in fundulet (abia cand se ridica singurel, inseamna ca musculatura coloanei este suficient de dezvoltata pt. a putea sustine greutatea... plus de-asta articulatiile coxo-femurale au deja nucleii de osificare.) In picioare se va ridica singur in jurul varstei de 8 luni... Astea sunt niste standarde... dar nu toti copiii sunt la fel!!! Promit sa pun poze cu ANTONIO... inclusiv de cand a fost cu perfuzie , dar azi nu stiu daca reusesc ca trebuie sa facem si vaccinul de 4luni... VAAAAAI ce a trecut timpul.... maine poimaine ma trezesc ca sunt BUNICA.... In legatura cu caputul... mie imi place la nebunie ca are capul asa... nu mi-ar fi placut sa fie perfect rotund!!!

Kid, n-ai pt. ce... si chiar m-am gandit mult ca am ramas muta cand am vazut ca asta era... Esti sigura? Adik... ma gandesc ca poate altceva i-a uimit pe cei doi medici nu neaparat acel cuvant "TETRACAMERAL" (ca atunci e chiar prea de tot!!!) Cand era bolnav, cu febra... neavand alte semne clinice pe care sa se bazeze doctorii in punerea diagnostiocului au cerut SUMAR de URINA, UROCULTURA si HEMOLEUCOGRAMA... Deci, ce sa zic? Noroc cu BOALA ca asa am descoperit ANEMIA??? In fine, de fapt pe fondul acestei anemii, organismul nu s-a mai aparat corespunzator si de-aia a aparut INFECTIA!... Ca semne de anemie: PALOAREA TEGUMENTELOR, TAHICARDIE (pulsul mare... eu credeam ca il are asa pentru ca seamana cu mine... ), dar nu e suficient sa aibe aceste semne pentru a se pune diag. de anemie... Tot analizele de sange pun diagnosticul!

La Multe Lunisoare, Maya de Mica!!! Sa cresti mare si frumoasa... ca oricum CUMINTE esti!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumim andrada .

Azi printesa Maya face 4 luni si raportam: 6.720 gr si 69 cm .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna fetelor!
Rares doarme de o ora asa ca am avut timp sa fac ceva prin casa si sa ma mulg.
Azi noapte l-a durut burtica cred sau nu stiu ce a avut ca desi a mancat la ora11 -150ml la 1sijum a vrut iar sa manance.I-am dat san .Apoi s-a trezit la 5 cu o mare foame
BEBEILOR VOSTRI LE GHIORTAIE MATELE?
In stomacelul lui Rares se dau adevarate lupte!
Daca tot am avut un pic de timp m-am uitat si la pozele capsunicilor.Mmmm. ....delicioase!!!
Azi mergem la doctor pt masurat si cantarit si o recomandare pt gimnastica la Budimex ca nu stiu daca v-am zis dar avem un piciorus mai gros decat celalalt.
pupici si revenim.

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Nu uitati ca am poze noi in Albumul Am 4 luni/sunt barbat

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, am pus si pozele facute de mine la intalnire aici:
http://community.webshots.com/album/560584087PLnCQC

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

lbelciug,am vazut pozele!sunteti toate niste frumoase!Iar despre capsunici nu am cuvinte.Sunt supeeeer dulci!
Mie imi vine sa mor cand vad ce grasa sunt!.Noroc ca am o scumpete de puiut care salveaza aparentele.

POZE rares(7 mai 2007)

Mergi la inceput

Incerc sa pun ultimile foto la semanatura.Cum sa fac?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna fetele.
Andrada, helpppp. Eliza mea vrea sa doarma numai pe burtica. a descopertit de vreo 2 saptamani ca ii e bine si numai asa vrea. Ziua nu am nici o problema dar noaptea sincer mi-e frica. Ce sa fac? Adoarme in diferite pozitii la mine in brate, iar cand o transfer in patut primul lucru care il face e sa se intoarca pe burtica. Parca imi face in ciuda. Eu ma chinui sa o tin pe o parte sa nu sa intoarca. Din cate stiu tu il tii pe Antonio doar pe burtica, oare sa o las sa doarmma asa si pe Eliza noaptea???????????? Chiar sunt disperata ca nu vrea sa mai doarma altfel. Pe burtica adorme si singurica fara cantat , plimbat si alte maimutareli din partea mea.
Androix, ma bucur tare mult ca ai rezolvat problema. Si eu eram acum 2 saptamani pe punctul de a introduce formula pentru ca aveam sanii fleasca si vroia papa din 2 in 2 ore. Dar la noi cauza trezirii asa de dese era alta. Ii era frig. Am acoperit-o cu ceva mai grosut si gata, am revenit la normal. Si inafara de asta mananc mult ami bine si vad ca sanii sunt plini tot timpul.
Cu distractia ce sa zic, stam in scoica, sa ne priveasca ce facem , mai facem ture prin casa cu explicatiile de rigoare, povestim, ne jucam , cantam,(eu nu stiu ce am dar ii cant numai muzica populara),
plimbari cu masina si cam atat. Peste o luna plecam la tara si acolo o sa mai avem de descoperit gaini, gaste si alte cele asa ca mai diversificam
Gata a nu ma lasa sa mai scriu

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata mamici!!!!

LA MULTI ANI MAYA de Mica!!!!! Sa fii frumoasa si cumintiac mereu si sa iti bucuri parintii!

Numai_eu imi pare bine ca mai aud vesti de la tine! E bine sa il inveti pe puiut sa ami stea cu alt cineva ca sa mai ai timp si de tine. Doar sta cu persoane din familie care il iubesc foarte mult. La mine s-a invatat de ma inceput cu mine, sot, cele doua bunci si cu bunicul. In weekend o plasez la mama si merg eu acolo sa o mai scot la plimbare iar in timpul spatamanii, de la 5 mai sta si cu soacra. Acuma, mai sunt si exceptii si stau non stop cu ea, dar in general am momente de respiro. La inceput nu imi placea sa se apropie cineva de ea, dar am realizat ca sunt persoane care oiubesc si nu am de ce sa ma supar.
Referitor la hainute, ca o mama obsedata ce am fost, am luat multe din timpul sarcinii. Altele le-am primit, mosica, matusica o indragesc foarte mult si ii iau chestii dragute, iar altele bantui eu prin oras si caut amanuntit.
Cum e salteaua de la Chicco, poti sa imi pui o poza cu ea? De unde o ai, mai e utila si de acum incolo?
Un pupic pt Andreiut si mai arata-mi pozici cu el, eventual pe mail daca vrei.

In ceea ce priveste pozitiile buclucase, fata mea daca e sprijinita pe perne trage sa stea in fundulet si aproape ca reuseste. Intinsa nu mai sta de la 2-3 saptamani. Pana acum statea doar in pozitia de ragait iar acum a descoperit-o per asta cu funduletul. Nu vreau sa aiba probleme mai tarziu, dar efectiv urla daca nu o tin asa. Mai merge sa o tin in brate cu fata spre lume, ca un fel de scaunel. Azi a stat 35 de minute singura in patut, sa ma crucesc nu alta....dezavantajul ajutorului care l-am avut e ca sta numai in brate, ca bunicile vin cu drag si o bibilesc. Toata ziua ma plimb cu ea in brate in pozitie verticala si e greaaaa, acum 3 saptamani avea 6400, mi-e si frica sa o mai cantaresc...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Elteka,
ma intrebam in weekend pe unde umbli iar, de nu mai intri pe forum; si cand colo matale ai fost la mare; ce frumos! si Dolo e bestial pe plaja.
Sunteti gata cu impachetatul? saptamana viitoare va intoarceti in Europa,nu?

motanel, chowpersa,
David plange cand e obosit, dar de multe ori plansul lui se transforma in racnete, desi il tin in brate in timpul asta, se smuceste , da din cap , mai nou vrea sa muste; sambata seara de ex. a plans pana n-a mai putut, dupa care a adormit, in brate, evident; incerc sa nu caut si alte explicatii fiindca nu cred ca pot sa mai schimb ceva; m-am resemnat si stiu ca asa e copilul meu, plin de personalitate; va creste si atunci sigur nu va mai fi asa.

si pentru ca eu am venit la intalnirea mamicilor fara bebe, ne-am pozat si noi in weekend in acelasi parc; poze in semnatura.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput